Prochy68 Odesláno 26. září Nahlásit Odesláno 26. září Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 2
Tomak Odesláno 26. září Nahlásit Odesláno 26. září Nějak často je zkouším u AD Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 14 5 4 2
Honza789 Odesláno 26. září Nahlásit Odesláno 26. září Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 10
bandicoot Odesláno 26. září Nahlásit Odesláno 26. září Hurá sluníčko. Tu zelenou žeru. Snad za celou zdejší kariéru jsem žádný hodinky nenosil tak dlouho a intenzivně, jako tyhle Orisky. Tak nějak mi sedly. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 18 2
Snekofon Odesláno 26. září Nahlásit Odesláno 26. září Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 15 2
ku.bela Odesláno 26. září Nahlásit Odesláno 26. září Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 24 3
Prochy68 Odesláno 26. září Nahlásit Odesláno 26. září Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
Pozorovatel Odesláno 26. září Nahlásit Odesláno 26. září Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 11 1
ladvach Odesláno 26. září Nahlásit Odesláno 26. září Nové plně e info tabule v Ostravě. Doufám že nějakou dobu vydrží. Kéž by vydržely déle, než moje hodinky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
kaktusář Odesláno 26. září Nahlásit Odesláno 26. září před 2 hodinami, Borra napsal: Moc pěkný hodinky. Kdysi, když už jsem byl “nakaženej”, ale ještě to nebylo tolik rozjetý, k nám k baráku jezdil chlap s takovou tou pojízdnou farmou a na ruce měl hezký hodinky, tak jsem mu je pochválil a prohlídnul si je, byly to možná přesně tyhle, nebo něco podobného. Líbily se mi na první dobrou, od té doby Fortis registruju. Nikdy jsem je neměl, ale ta značka mi není úplně lhostejná a tyhle se mi líbí moc. díky, to je pěknej příběh , píše se, že v oficiálních katalozích značky Fortis se objevují přibližně od roku 2008/2009. - čili to je starší model, ale nějak mě ty hodinky dost zaujaly a při jedné výměně jsem neodolal, celkově tahle řadaFortis B-42 Flieger se mi hodně líbí, tvar ruček, čísla. Takže mám chuť jim přikoupit ještě kámoše 1 1
Arthur N. Odesláno 26. září Nahlásit Odesláno 26. září Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
ondralbc Odesláno 26. září Nahlásit Odesláno 26. září Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 11
Jeronimo Odesláno 26. září Nahlásit Odesláno 26. září Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8 1
filltos Odesláno 26. září Nahlásit Odesláno 26. září před 43 minutami, ondralbc napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Chodíte si hrát do hospody? 3
ladvach Odesláno 26. září Nahlásit Odesláno 26. září Hory Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
Mason-Mac Odesláno 26. září Nahlásit Odesláno 26. září Havlíčkův Brod Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8 1 1
Arthur N. Odesláno 26. září Nahlásit Odesláno 26. září před 3 minutami, Mason-Mac napsal: Havlíčkův Brod Hledal jsem Te v K.L., mel jsem Certiny DS titan 1
Prochy68 Odesláno 26. září Nahlásit Odesláno 26. září před 5 hodinami, bandicoot napsal: Hurá sluníčko. Tu zelenou žeru. Snad za celou zdejší kariéru jsem žádný hodinky nenosil tak dlouho a intenzivně, jako tyhle Orisky. Tak nějak mi sedly. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Konečně vím, jak se tomu chronošílenství správně říká - kariéra 1 1
tikzot Odesláno 26. září Nahlásit Odesláno 26. září Kutná Hora to je láska Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 10 1
Georgeisin Odesláno 26. září Nahlásit Odesláno 26. září Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se