Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 2 hodinami, Borra napsal:

Moc pěkný hodinky. Kdysi, když už jsem byl “nakaženej”, ale ještě to nebylo tolik rozjetý🙈, k nám k baráku jezdil chlap s takovou tou pojízdnou farmou a na ruce měl  hezký hodinky, tak jsem mu je pochválil a prohlídnul si je, byly to možná přesně tyhle, nebo něco podobného. Líbily se mi na první dobrou, od té doby Fortis registruju. Nikdy jsem je neměl, ale ta značka mi není úplně lhostejná a tyhle se mi líbí moc.👍

díky, to je pěknej příběh :) , píše se, že v oficiálních katalozích značky Fortis se objevují přibližně od roku 2008/2009. - čili to je starší model, ale nějak mě ty hodinky dost zaujaly a při jedné výměně jsem neodolal, celkově tahle řadaFortis B-42 Flieger se mi hodně líbí, tvar ruček, čísla. Takže mám chuť jim přikoupit ještě kámoše 🙈 

• Haha 1
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 3 minutami, Mason-Mac napsal:

Havlíčkův Brod

Hledal jsem Te v K.L., mel jsem Certiny DS titan😢

• Sad 1
Odesláno
před 5 hodinami, bandicoot napsal:

Hurá sluníčko. Tu zelenou žeru. Snad za celou zdejší kariéru jsem žádný hodinky nenosil tak dlouho a intenzivně, jako tyhle Orisky. Tak nějak mi sedly.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Konečně vím, jak se tomu chronošílenství správně říká - kariéra 🤣

• Like 1
  • Haha 1
Odesláno

Kutná Hora to je láska🙏🏻

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 10
  • Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...