Adamsson Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 Před hodinou, Žigi napsal: Tak dnešní mistní akvizice. Už když byl inzerát nový, tak ke mě promlouvali. Pořád jsem si říkal, že německý hodinky k anglickým autům nepotřebuju. Chodil se na ně pravidelně koukat, divil se že se neprodají, až mě přepadl pocit, že mě bude mrzet, když z inzerce zmizí. Pak už to šlo ráz na ráz a jsem rád, že jsem do nich šel. Skoro oblekovky. Přitom lumi. Velikost tip top na mojí ruku. Skvělá čitelnost, daydate což je moje uchylka. Prostě radost. Tak teď se tu asi párkrát objeví:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Moc gratuluju, jsou parádní a věřím, že i skvěle sedí. No, jdu se podívat jaký se dělají varianty:) Ale manželka už mě asi vyhodí. Člověk se občas musí zasnít:))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 před 10 minutami, Adamsson napsal: Moc gratuluju, jsou parádní a věřím, že i skvěle sedí. No, jdu se podívat jaký se dělají varianty:) Ale manželka už mě asi vyhodí. Člověk se občas musí zasnít:))) “Bohužel” sedí naprosto parádně, jsou neskutečně nízký, přehledný a už teď vím, že je potřebuju v chrono verzi:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 Pelagosy! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 (upraveno) před 50 minutami, Žigi napsal: “Bohužel” sedí naprosto parádně, jsou neskutečně nízký, přehledný a už teď vím, že je potřebuju v chrono verzi:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak ty jsou fakt super! A ještě i parádní lug to lug 45mm!!! Upraveno 16. února 2021 uživatelem Emiliano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 před 10 hodinami, AndyAaron napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Paradni Orienty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 před 14 minutami, CEGY napsal: Paradni Orienty To jo, ale z ty rozhozeny GMT rucky mi tika voko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 Cegy, dik.[mention]villain83 [/mention] jaka rozhozena gmt rucka? Je to focene z uhlu. Rucka sedi. Na fotce bude pul dvanacte a gmt rucka je mezi dvema hodinovejma indexama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin61 Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 ... teď tu fňukám kvůli prvnímu škrábanci na lunetě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 Vlk a zajic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 před 37 minutami, HondzaX napsal: Vlk a zajic Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Perfektní, ten řemen je luxus! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 Před hodinou, Martin61 napsal: ... teď tu fňukám kvůli prvnímu škrábanci na lunetě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Si zvykneš Jak jsi na tom s přesností strojku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Petr Jehla Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 Dobré Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ranko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 před 8 hodinami, AndyAaron napsal: Cegy, dik. [mention]villain83 [/mention] jaka rozhozena gmt rucka? Je to focene z uhlu. Rucka sedi. Na fotce bude pul dvanacte a gmt rucka je mezi dvema hodinovejma indexama... Promin, blbe jsem se vyjadril, myslel jsem to tak, ze ji nemas nastavenou, teda tak, ze ukazuje jinej cas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cdale Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 Dobré ráno s oranžovou a vitamíny Odesláno z mého SM-G998B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 nach kolben Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 Promin, blbe jsem se vyjadril, myslel jsem to tak, ze ji nemas nastavenou, teda tak, ze ukazuje jinej cas. Jo, mam ji nastavenou na -6h na NYC cas. Hodne delame s Amikama, tak at vim, kdy se vzbudi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 Právě teď, AndyAaron napsal: Jo, mam ji nastavenou na -6h na NYC cas. Hodne delame s Amikama, tak at vim, kdy se vzbudi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. No jo, to jsem netusil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin61 Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 před 8 hodinami, Violoncello napsal: Si zvykneš Jak jsi na tom s přesností strojku? -6 vteřin při odložení přes noc -10 vteřin přes den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 Stále doma, tak dnes mam funkciu watch winder Odoslané z MAR-LX1A pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se