Adamsson Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 před 3 hodinami, Toblin napsal: Parádička!:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 Dneska brutál u nás, lijavec, Klaus nebo ta jeho ségra tu proletuje velmi nepříjemně... tak na trek nástroj do nepohody Doufám že bude otevřené nějaké to okénko po cestě...... člověk musí mít cíl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 Mas krasnej tool casostroj. Snad budou tyhle Expy usetreny nejakeho nahleho hnuti mysli a zustanou Ti nafurt ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eklektik Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 Relax po obědě a whirlpool Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 před 44 minutami, honza71 napsal: Mas krasnej tool casostroj. Snad budou tyhle Expy usetreny nejakeho nahleho hnuti mysli a zustanou Ti nafurt ! Staví se kamarád na kafíčko, hele Afri, nepoletíme tady do tej prdele? (prst na glóbusu). Já na to, vždyť víš že nemám teďka šišky, ale počkej ty, vždyť mám vlastně Boulexy a do půl hodinky na chronomagu inzerát. Ano, přiznávám, to je hodně reálný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 před 6 hodinami, Vit napsal: Tak nevím, jestli se mám naštvat nebo Ti poděkovat ... Podle libosti Víťo, jen mě nezkoušej nasr.t Pěkný víkend všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 Na venčící dvorek se musí stylově... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zatorak Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 Jubilee je jubilee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 Gí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 Kava, telka, pohoda.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 Stále se léčím a doma jen tyhle otloukanky (vzpomínka na sestru). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 (upraveno) @Adamsson Díky. @zatorak Jsem myslel, že bazény jsou zavřený Jak se jim plave bez šroubovací korunky? Já je do vody tahat nebudu. Upraveno 13. března 2021 uživatelem Toblin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 Když vám vláda zakáže jezdit na chalupu, jeďte na výlet za vládou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 Mladej říká “Kundov” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vietor007 Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 (upraveno) Vomega Upraveno 13. března 2021 uživatelem vietor007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zatorak Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 Před hodinou, Toblin napsal: @Adamsson Díky. @zatorak Jsem myslel, že bazény jsou zavřený Jak se jim plave bez šroubovací korunky? Já je do vody tahat nebudu. Domácí soukromé bazénky jsou otevřený. Má to 10ATM, tak snad ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 před 9 hodinami, Toblin napsal: ta je parádní.... SKX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se