petr.73 Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 Na odpolední procházce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 Na doléčení koronáče sluníčko a vitamín Bé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 Ω Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 Aprílové počasí nevadí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 I u nás je počasí na draka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 Amazonka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 (upraveno) Je to nebo není proti trendům “neutrality” dnešní společnosti, když tmavej beránek mizí rychleji než světlej? Fakit. Prostě Longines. Upraveno 3. dubna 2021 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 Camo G Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elson Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 Aprílovej mordór Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 před 1 hodinou, pavel23 napsal: I u nás je počasí na draka. Krasny hodinky, vzdycky je tu rad vidim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 #seikonafurt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 Pořád... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 Jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 před 13 minutami, mlsoun1 napsal: Jsou super Jsou. Měl jsem je 2x a rád na ně vzpomínám. Ale tyhle mám asi ještě radši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 před 2 minutami, Chorche napsal: Jsou. Měl jsem je 2x a rád na ně vzpomínám. Ale tyhle mám asi ještě radši Hodinky hezký, líběj se mi jejich různý limitky, ale to pouzdro už je za ty roky malinko nuda, ne? Vždyť to je snad furt to samý už x let, kromě změny velikosti, nebo se pletu? Oris jinak celkem můžu, ale tuhle neustálou vytrvalost udělat 154 modelů ve stejným pouzdru, možná s jinou barvou ciferníku, moc nechápu. To nerejpu a už vůbec ti nechci kazit radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 Já to třeba chápu- je to jejich DNA, tak se toho držej. To pouzdro před pár lety změnily, tak třeba za rok za dva zas udělaj nějakej facelift. A ono upřímně, kdo za poslední roky nějak zásadně změnil model, kterej jim jde. Tak nějak mě nikdo nenapadá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 Nemám osobní zkušenost ohledně srovnání předchozích diverů a Aquisů, ale pouzdro Aquisů už mi nepřijde jako takový "sud", přibyla ochrana korunky, luneta je trochu jiná - žádná revoluce, ale evoluce. Ty předchozí mi přišly trochu humpolácký, ale aktuální Aquis mě baví. Původně jsem chtěl novou verzi Hydroconquestů, na fotkách super, Aquis na fotkách nuda. Naživo to bylo dost naopak. Longiny imho mnohem horší zpracování, Aquisy na mě působily o třídu lépe. Takže nenutím, chápu mě Aquis baví hodně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Já to třeba chápu- je to jejich DNA, tak se toho držej. To pouzdro před pár lety změnily, tak třeba za rok za dva zas udělaj nějakej facelift. A ono upřímně, kdo za poslední roky nějak zásadně změnil model, kterej jim jde. Tak nějak mě nikdo nenapadáNapada me jenom Ward se svyma potapkama. Zrovna u nej mi prislo, ze tim ztratil sve klasicke dna a jsou z toho ted tuctove potapky. Jinak souhlas, vsichni se drzi svych designu a jen je lesti k dokonalosti. Zrovna Oris svou koncepci pouzdra je aspon trosku odlisny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se