Adamsson Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 před 11 minutami, Radik napsal: Doufám, že to jsou nový modrý PO a bude konečně někdo, kdo mi řekne reálný pocity ať konečně vím jestli do nich jít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 Mám je na sobě cca 30 min a docela jsme si na sebe zvykli. Ano, je to kousek železa oproti Diver 300M, do košile to fakt moc nebude, ale jinak povedenej kousek. Na 43,5mm sedí opravdu příjemně, packy nejsou nijak dlouhý takže to nevypadá jak nádor na ruce. Náramek je jednoznačeně pohodlnější než u Diverů, nemá tak ostrý hrany a příjemně se zužuje. Čitelnost ciferníku na jedničku. Nevím, jaký máte zkušenosti s černejma lesklejma ciferníkama a leštěnejma indexama a rafikama, každopádně tohle se fakt povedlo, za mě naprosto bez chyby. GMT rafika ukazuje domácí čas, v případě potřeby místní čas pak ukazuje hodinová rafika, která pohodlně nastavitelná po hodině. Luneta samozřejmě pohyblivá v obou směrech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 Já vím, zase nudný, černý, ale byla to vola mezi černou nebo modrou s oranžovou. Zbaběle jsem šel do černé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 Pěkný víkend pacienti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 Nechce sa im prec z ruky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 ty bubliny jsou skvělé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 Milgy, pěkný víkend vinsuju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 Solar GPS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 Hezký víkend všem nic jinýho mě nebaví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 před 3 hodinami, Adamsson napsal: Mám je na sobě cca 30 min a docela jsme si na sebe zvykli. Ano, je to kousek železa oproti Diver 300M, do košile to fakt moc nebude, ale jinak povedenej kousek. Na 43,5mm sedí opravdu příjemně, packy nejsou nijak dlouhý takže to nevypadá jak nádor na ruce. Náramek je jednoznačeně pohodlnější než u Diverů, nemá tak ostrý hrany a příjemně se zužuje. Čitelnost ciferníku na jedničku. Nevím, jaký máte zkušenosti s černejma lesklejma ciferníkama a leštěnejma indexama a rafikama, každopádně tohle se fakt povedlo, za mě naprosto bez chyby. GMT rafika ukazuje domácí čas, v případě potřeby místní čas pak ukazuje hodinová rafika, která pohodlně nastavitelná po hodině. Luneta samozřejmě pohyblivá v obou směrech. Zase černá a ještě k tomu GMT. Ale tak aspoň PO, to se cení A jaký pocity jsi měl z modrejch? I když mně se ty GMT modrý s oranžotou teda taky moc nelíbí. Vybírat GMT, tak bych asi skončil stejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 Dnes takto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 Certina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plina Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 Já úplně zapomněl, jak jsou Quartz přesné. 14 dní a nula Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 před 24 minutami, Plina napsal: Já úplně zapomněl, jak jsou Quartz přesné. 14 dní a nula Jj, to ty mrchy dělaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 Právě teď, Radik napsal: Tobě je líto, že nemáš modré? Já teď budu koukat po NATO strapu v 21mm. Nějaký doporučení? Nějaký fotečky…? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 Strezime hranice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 před 31 minutami, Adamsson napsal: Tobě je líto, že nemáš modré? Já teď budu koukat po NATO strapu v 21mm. Nějaký doporučení? Nějaký fotečky…? Modrý už mně leží v hlavě min. půl roku Bohužel nato mně obecně vůbec nevyhovuje, tím spíš na relativně těžký POčka, který jsou pak na natu na ruce pocitově velmi nevyvážený. Takže bohužel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se