michalval Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 Dnes bronzové propisky na jednom ze dvou nových řemenů od Zrna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccalek Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 (upraveno) před 20 minutami, jovani napsal: Tybrďo, to čumim! 043 jsem neviděl leta, ani jsem nevěděl, že je tu kdosi má. Upraveno 19. května 2021 uživatelem miccalek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 (upraveno) před 32 minutami, michalval napsal: Dnes bronzové propisky na jednom ze dvou nových řemenů od Zrna. Na této fotce mě zaujala hlavně krázná změna tonality modré, která se mění s rostoucí vzdáleností od středu číselníku (je to fume?). -------------------------- Já: Moje Lásky Upraveno 19. května 2021 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 Tybrďo, to čumim! 043 jsem neviděl leta, ani jsem nevěděl, že je tu kdosi má.je nas tu par Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 před 12 minutami, Vit napsal: Na této fotce mě zaujala hlavně krázná změna tonality modré, která se mění s rostoucí vzdáleností od středu číselníku (je to fume?). Ano, barva tmavne směrem k obvodu. Na fotkách v mé chlubírně (odkaz je v mém podpisu) je to vidět lépe. Montblanc dělá i orginál řemen s touhle změnou tonality, což vypadá dobře, ale předpokládám, že za to budou chtít ranec. Tvůj ozubený trojlístek se čtvercem je super, jako vždy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 před 51 minutami, michalval napsal: Dnes ... Hezkej kousek, já klasika, prdlý okno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccalek Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 před 15 minutami, jovani napsal: je nas tu par No tak co vím, tak minimálně troje, čtvery jsem tu v průběhu let prodal, tzn. všichni kdo je máte, je máte ode mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 před 16 minutami, Daemonultimate napsal: Hezkej kousek, já klasika, prdlý okno. Díky! Ses moc rozpřáh hodinkama, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 před 1 minutou, michalval napsal: ... Vzhledem ke kvalitě aut jsem asi blbě kejchnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 No tak co vím, tak minimálně troje, čtvery jsem tu v průběhu let prodal, tzn. všichni kdo je máte, je máte ode měja ich mam zo Zahrebu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 Becka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petroniuzz Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 před 23 hodinami, junior300 napsal: Nadhera před 22 hodinami, Kid_A napsal: Tak tohle je moc peknej brus:) Díky. Baví mě moc. Ten tah je ultimátní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 Před hodinou, jenik77 napsal: radost No máš hezky sladěný:) Loake, Barker? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 Dneska tu prší, tak něco do deště.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 Před hodinou, Adamsson napsal: No máš hezky sladěný:) Loake, Barker? díky:-) louk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 Ty jsou prostě úžasný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 před 2 hodinami, Adamsson napsal: Dneska tu prší, tak něco do deště.. Pěkný je máš! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se