milomac Odesláno 5. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2021 V 4. 6. 2021 v 18:36, Toblin napsal: To jsou krásný čistý hodinky. Má je kámoš. Jak ti sedí 41 mm? Já jsem přehodil na tah, je teplo, konečně Díky . GS jsou krásné, ale já jsem se nějak opět "urval ze řetězu" a koupil tyhle Oris - velikostně jsou v pohodě, na ruce sedí akorát - pouzdro včetně nožek je v pohodě, ten dojem "velikosti" umocňuje průměr cifru a tenké pouzdro. Měl jsem trochu obavu z tahu, spony, ale taky dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the.Doctor Odesláno 5. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2021 Večerní ruský standardOdesláno z mého SM-A715F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 5. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2021 #prim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 6. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 6. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2021 před 39 minutami, Daemonultimate napsal: To vypadá jak Myší díra v Uherském Hradišti. ------------------------------------------------ Já furt Tissot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 6. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2021 před 17 minutami, Vit napsal: To vypadá jak Myší díra v Uherském Hradišti.......Já furt Tissot Tahle je z Neratovic, kam jsem se vypravil prohlídnout starou zrušenou polikliniku. Tyhle Tissotky jsou parádní, povedená moderní reinkarnace historie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 6. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2021 Dobré zas ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 6. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2021 V 4. 6. 2021 v 12:42, pacient napsal: Německý Pecka! (Nikdy mě nenapadlo, že tyhle hodinky uvidím na fotce bez manžety košile a s teplákama, nebo co to je... hele ale dobrý ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 6. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2021 NoDate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pacient Odesláno 6. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2021 Před hodinou, martar napsal: Pecka! (Nikdy mě nenapadlo, že tyhle hodinky uvidím na fotce bez manžety košile a s teplákama, nebo co to je... hele ale dobrý ) No dovol, to jsou kratasy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 6. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2021 Jestli to nebudou náhodou šortky ... . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 6. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2021 Nedeli u techhle hodinek mam obzvlast rad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 6. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2021 Prospex land, již nevyráběné… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 6. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2021 Před hodinou, pacient napsal: No dovol, to jsou kratasy Pardon, pardon ta jemnost látky a absence struktury tkaniny... ještě mne teda napadlo pyžamo Hodinky naprosto boží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 6. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2021 Jeseníky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 6. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2021 Konečně doma,nesnáším to nedělní nakupování.Zatím tedy LHC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2021 Tak jsem zase redukoval a teď přemýšlím, kterej z nových přírůstku na ruku dříve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.73 Odesláno 6. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2021 Dnes takto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pacient Odesláno 6. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2021 před 2 hodinami, martar napsal: Pardon, pardon ta jemnost látky a absence struktury tkaniny... ještě mne teda napadlo pyžamo Hodinky naprosto boží. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 6. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2021 Před hodinou, mlsoun1 napsal: Konečně doma,nesnáším to nedělní nakupování.Zatím tedy LHC Už nedočkavě čekám až se tu vytašíš s Orlíkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se