_lip_ Odesláno 7. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2021 36x42Je to ta starší verze s wolframovým vrškem pouzdra a fasetovaným safírem. Ono to z úhlu klame, i na mojí malé ruce vypadají relativně malé. Ale hrozně se mi líbí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2021 před 2 hodinami, shewcza napsal: Skvělé Radku! Super fotka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 7. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2021 36x42Je to ta starší verze s wolframovým vrškem pouzdra a fasetovaným safírem. Ono to z úhlu klame, i na mojí malé ruce vypadají relativně malé. Ale hrozně se mi líbí :-)Za mě bombaVždy jsem je chtěl zkusit,ale nikdy jsem se k tomu nedostal Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 7. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2021 Jsou me zeny, ale i moje 21+ zapesti je taky docela zvladne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 7. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2021 SARB033 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 7. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2021 Jsou me zeny, ale i moje 21+ zapesti je taky docela zvladneNemají tyhle už trochu větší pouzdro? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 7. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2021 před 1 hodinou, Juraj11 napsal: Za mě bomba Vždy jsem je chtěl zkusit,ale nikdy jsem se k tomu nedostal Sent from my iPhone using Tapatalk to je chyba já je zkusil dvoje různé, a zvažuju třetí a trochu divočejší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 7. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2021 Dneska mám na ruce jediný Nomosky se strukturovaným cifrem...samozřejmě je to jen odraz od stropu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 8. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2021 před 9 hodinami, _lip_ napsal: před 10 hodinami, Murphy97 napsal: Jsou me zeny, ale i moje 21+ zapesti je taky docela zvladne Nemají tyhle už trochu větší pouzdro? Ano, mely by mit 39x46 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 8. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2021 před 11 hodinami, snake napsal: Dneska mám na ruce jediný Nomosky se strukturovaným cifrem...samozřejmě je to jen odraz od stropu To jsou ale pekny hodinky. Se strukturou nebo bez. To by clovek nepotreboval ani nic jinyho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 8. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2021 (upraveno) Před hodinou, Potkan napsal: To jsou ale pekny hodinky. Se strukturou nebo bez. To by clovek nepotreboval ani nic jinyho. @Potkan Jj jsou to takový obyčejný hodinky...vlastne na nich nic není, ale ani nic nepřebývá...rozměr a výška je supernositelnej...a manuál s datem je velká pohoda...no a k tomu moje úchylka na wr-coz je tady 100m, takže vlastně jako máš pravdu - nebýt tady všichni postižení, tohle je asi to co by mohlo stačit Upraveno 8. prosince 2021 uživatelem snake Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 8. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 8. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2021 Mám nutkavou potřebu mít něco v karbonu… tak uvidíme! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 8. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2021 V 7. 12. 2021 v 9:04, mrakodrap napsal: Koupím řetízkáč, nebo labutě na příští sezónu. Nabídky prosím do zpráv. Mě se to líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 8. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2021 Mám nutkavou potřebu mít něco v karbonu… tak uvidíme!A pak že ti nic nechybí voe:-) Jsem mega zvědavý, jak tohle dopadne;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 8. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2021 Karbonový PAMy hustý, mě se jednu dobu zamlouvaly karbon Doxy SUB, to může být taková míň nákladná varianta na zkoušku A dej sem nejaké ty modráky… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 8. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 8. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2021 Dlouho jsem je sem nedal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHRONOGRAF1 Odesláno 8. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 8. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se