paya01 Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2021 Při čekání v autě... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondrej71 Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2021 Před hodinou, Kostra napsal: Tak už mě tu s nimi nebude Karussell dráždit:-) Vánoční dáreček právě přistál. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Paráda, gratuluju Tome
strong Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Karussell Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2021 @Kostra gratuluju, tak ses dočkal, jupí Jaký jsou dojmy? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kostra Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2021 před 1 hodinou, honza71 napsal: uzivej ! před 27 minutami, pavel23 napsal: Krása gratulace. před 18 minutami, Ondrej71 napsal: Paráda, gratuluju Tome před 7 minutami, Karussell napsal: @Kostra gratuluju, tak ses dočkal, jupí Jaký jsou dojmy? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pánové díky moc. Je to možná ostuda, ale mé první IWC co jsem na fóru. První dojmy parádní, na ruce sedí perfektně, dokonce lépe, než jsem si pamatoval z doby, kdy jsem je někde v Praze zkoušel, asi mi PAMy trošku posunuly hranici velikosti:-) Cifr famózní, práce s mega korunkou je neskutečná, prostě boží.
JoyStick Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2021 Je to divný a skurvil sem si šroubek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
the.Doctor Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2021 Tak už mě tu s nimi nebude Karussell dráždit:-) Vánoční dáreček právě přistál.Tak to je velká paráda!! Bomba!Odesláno z mého SM-A715F pomocí Tapatalk
Piplík Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2021 Blumo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M3maniac Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2021 Jinak buď v klidu, ja taky dodnes neměl žádný IWC vße je jednou poprvé. Ať ti dělají radost.
shewcza Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2021 Gratulace Tome! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Toblin Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radek124 Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2021 Snowflake, kalamita... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Spok Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M3maniac Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2021 před 25 minutami, Radek124 napsal: Snowflake, kalamita... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. krásné GS, já se dnes kochám psal se rok 1978 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Micey Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2021 Trvalo to kratce, ale o to to bylo hezci:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
the.Doctor Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2021 krásné GS, já se dnes kochám psal se rok 1978Dneska taky kochačka Odesláno z mého SM-A715F pomocí Tapatalk
tombas Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se