Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
:-D ..nejvíce mě dostala závěr článku - ideální hodinky pro právníky...ajajaj

Tak daleko jsem se přes ty cinty nedostal. Že by právníci dostávali často přes držku? Na to se rozodně "military" hodí !

Upraveno uživatelem lib
Odesláno

Náhodou, konstatuji, že to je pro právníky. Nedokážu si představit, že by mě vojenský polní soud odsoudil na ruce s Blancpainem. Xman má prostě pravdu a pro armádu se materiál v celém světě předražuje, no ne? :thumbsup_anim: :gun_bandana:

Odesláno

Dole se uvádí, že článek byl připraven ve spolupráci s hodinky.cz. Takže zaplacená reklama na podporu prodeje nového produktu toho eshopu. Zájem o peníze, nikoliv o hodinky :)

Odesláno
Dole se uvádí, že článek byl připraven ve spolupráci s hodinky.cz. Takže zaplacená reklama na podporu prodeje nového produktu toho eshopu. Zájem o peníze, nikoliv o hodinky :)

kdyby to byla reklama, musí to tam být napsané, - nějaký redaktor si spíše odškrtne "splněno" a prodejce opíše pár canců a taky má splněno..

Odesláno
kdyby to byla reklama, musí to tam být napsané, - nějaký redaktor si spíše odškrtne "splněno" a prodejce opíše pár canců a taky má splněno..

iDnes je vyhlaseny tim, ze pise clanky na objednavku...

Odesláno

Ta "spolupráce" mohla vypadat nějak takhle:

Haló, to je redakce iDnes.cz? Prodáváme novou značku hodinek a potřebujeme jim udělat reklamu, líbil by se nám malý článek na XMAN.cz.

Není problém, ale bude to stát 30 tisíc.

Dobře, bereme.

OK, přepojím vás na redaktora XMAN.cz, domluvte se s ním na tom, co v tom článku chcete mít.

Odesláno

Většina informačních serverů dnes už neoznačuje většinu PR článků jako "Placená inzerce". Už pochopili, že ty články pak nemají tak velkou účinnost. To že tam napsali "Připraveno ve spolupráci s ..." je ještě docela slušnost. mnoho PR článků už dnes neobsahuje ani to. Dokonce není neobvyklé aby se na několika serverech objevil víceméně totožný text pokaždé podepsaný jiným redaktorem (Idnes v tomto není výjimka, ale nejhorší jsou snad weby CPressu - Zive.cz, Mobilmania.cz atd).

Odesláno

Zajímalo by mě, odkud opsali tuto informaci: :thumbsdown_anim:

"Výrobce zaručuje vodotěsnost až do 30 metrů, ovšem podle některých uživatelských recenzí na internetu převyšuje vodotěsnost 100 metrů."

Protože jinde než TADY tato informace není, alespoň v češtině ne.

Sám jsem se na to ptal člena WUS, který má tuto zkušenost a takto je testoval. :thumbsup_anim:

Nebo sledují zahraniční fóra? :D

Odesláno
:-D ..nejvíce mě dostala závěr článku - ideální hodinky pro právníky...ajajaj

Lawman, v americtine policajt, strojovym (nebo blbovym?) prekladem pravo-muz, tedy pravnik.

Ale priznam se, ze kdyz jsem se s tim poprve setkal u nejakeho vyrobce 1911 (ze by STI?), taky jsem si ze zacatku myslel, ze je pro pravniky :withstupid: ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...