Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 2 hodinami, neuromancer napsal:

Mám u Lidlu oblíbený tohle místo v rohu, akorát je tam jenom jedno:default_biggrin:

IMG_20241005_142817120_HDR.jpg

No tak z tohohle by se měli poučit normotvůrci a hned potom projektanti parkovišť :D

Odesláno
1 hour ago, Ajaj said:

někde jsem na to četl nějakou studii. Má to něco dočinění se „stádností”, protože člověk je společenský tvor. Takže i kdyby bylo na parkovišti 100 míst a ty první, tak druhý řidič to dá s velkou pravděpodobností vedle tebe

Tak to by dávalo logiku. Ale prečo sa tie hovädá nestádujú v tom hlavnom stáde vpredu ale prídu k tomu osamotene stojacemu vzadu na okraji? Žeby z ľútosti? Že toho chudáčika zablúdeného od stáda nechcú nechať samého? 🤣

Odesláno

na to je asi taky jasná odpověď - je jednodušší zaparkovat vedle tebe než do plné řady, kde je poslední místo 

• Dát hlas 2
Odesláno
před 10 minutami, nickie napsal:

jsem si objednal olivový olej. netušil jsem ale, že ze Středokluk do Prahy dopravuje Zásilkovna přes Rumunsko

image.thumb.png.8da791cdd54b03a0650635236c557550.png

No poslal lahev do Rumunska, tam to naplni a poslou tobe nazpatek 😉

Odesláno (upraveno)
V 19. 6. 2025 v 19:57, geometr napsal:

No tak z tohohle by se měli poučit normotvůrci a hned potom projektanti parkovišť :D

Tak už jsem také v klubu.

Ale váže se k tomu historka: tož takhle Pražák na chatě dostane v neděli v 6 hodin ráno na koblihy. 🍩 netrpělivě se převaluje v posteli, v 6:45 sedne do svého dvoutunového SUV u hurá do Lidlu v Turnově.

Protože přece všude mají v neděli v 7 ráno otevřeno.

Pražák dorazí k Lidlu v 7:01, ještě pohledem zkontroluje velký nápis u vchodu: 7:00 - 8:00 vstoupí do prodejny, dojde až ke košíku, kde je promptně skupinou mladých slečen zpucován jak předškolák, co že jim leze do obchodu, když je zavřeno.

Těch 7:00 platí totiž jen pro automat na kafe 🤣🤣🤣

Prostě proti skupině mladých zpruzených slečen, které byly německou korporací vytaženy v neděli brzy ráno z postele, nemá smysl bojovat, tak byl zahájen ústup do Billy, která také otevírá až ve venkovských 8:00.

Tu nejostřejší bych chtěl mít doma 😍😍😍

IMG_4767.jpeg

Upraveno uživatelem safi
  • Haha 1
Odesláno
před 1 hodinou, safi napsal:

Tak už jsem také v klubu.

Ale váže se k tomu historka: tož takhle Pražák na chatě dostane v neděli v 6 hodin ráno na koblihy. 🍩 netrpělivě se převaluje v posteli, v 6:45 sedne do svého dvoutunového SUV u hurá do Lidlu v Turnově.

Protože přece všude mají v neděli v 7 ráno otevřeno.

Pražák dorazí k Lidlu v 7:01, ještě pohledem zkontroluje velký nápis u vchodu: 7:00 - 8:00 vstoupí do prodejny, dojde až ke košíku, kde je promptně skupinou mladých slečen zpucován jak předškolák, co že jim leze do obchodu, když je zavřeno.

Těch 7:00 platí totiž jen pro automat na kafe 🤣🤣🤣

Prostě proti skupině mladých zpruzených slečen, které byly německou korporací vytaženy v neděli brzy ráno z postele, nemá smysl bojovat, tak byl zahájen ústup do Billy, která také otevírá až ve venkovských 8:00.

Tu nejostřejší bych chtěl mít doma 😍😍😍

IMG_4767.jpeg

Měl jsi se otočit na druhý bok, vstát v 7,00 ze sklepa vytáhnout utopence a plzničku, ušetřil bys životní prostředí a sobě zklamání, nehledě na zvýšení glykemie😃

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 2 hodinami, safi napsal:

Ale nezamiloval bych se 😍

Měseto nezobrazilo!!!!!🙈🙈🙈😩 tak mi jí aspoň popiš, klidně pantomimou!!! Když hrajem Activity , tak uhádnu kdeco✌️

Odesláno
před 14 minutami, FantasticFabio napsal:

Měseto nezobrazilo!!!!!🙈🙈🙈😩 tak mi jí aspoň popiš, klidně pantomimou!!! Když hrajem Activity , tak uhádnu kdeco✌️

Ani Safari, ani Tapatalk. 

@safiPovinne nahrat znovu. O to nemuzem prijit :P

Odesláno
před 3 minutami, Potkan napsal:

Ani Safari, ani Tapatalk. 

@safiPovinne nahrat znovu. O to nemuzem prijit :P

Používam pouze Safari…..🥳

Odesláno (upraveno)

Je to lepší? Pokud máš na mysli mladou slečnu, tak jako slušně vychovaný gentleman nefotím, co není moje :-). 

IMG_4767.jpeg.8eb40fa6a5d18c0c1a3ac7aa3dd136b7.jpeg

Upraveno uživatelem safi
  • Sad 1
Odesláno
Před hodinou, safi napsal:

Je to lepší? Pokud máš na mysli mladou slečnu, tak jako slušně vychovaný gentleman nefotím, co není moje :-). 

IMG_4767.jpeg.8eb40fa6a5d18c0c1a3ac7aa3dd136b7.jpeg

Nevím jestli je to lepší , vidím jen zadek auta…… to mě ale vůbec neosvěžilo…..es tut mir leid😩

Odesláno
před 12 minutami, FantasticFabio napsal:

Nevím jestli je to lepší , vidím jen zadek auta…… to mě ale vůbec neosvěžilo…..es tut mir leid😩

O stranu z5 vysvětlení, ale baby tam taky nejsou 😁

Odesláno

Tvl v pátek položím do šuplíku, dnes vyndám a ježek v kleci. Nejsem schopnej to narovnat, už vidím jak se naseru a dojebu to.

IMG_4894.jpeg

IMG_4895.jpeg

• Haha 1
Odesláno
před 11 minutami, VS napsal:

Nahřát, kápnout olej.

Diky, vyzkousim, ale nejak nechapu jak se to stalo. Polozim na sponu, zvednu za 3 dny a tohle. Pro jistotu objednam nejakej peknej remen 😆

• Haha 1
Odesláno (upraveno)
V 19. 6. 2025 v 17:42, neuromancer napsal:

Mám u Lidlu oblíbený tohle místo v rohu, akorát je tam jenom jedno:default_biggrin:

IMG_20241005_142817120_HDR.jpg

Tak tohle místo mě zaujalo. Můžu se optat kde to je? Nebudu do toho rejpat, jen mě to zajímá.

Prochyho 68 ani nekomentuju :-))

Upraveno uživatelem kuncák7

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...