Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Strašné. Za 0,25 promile se pompézně berou řidičáky, tam to funguje skvěle. Ale proti totálním alkáčům a fetkám, navíc opakovaně řídícím, máme holt pešek. Máš nad promile, beru ti káru nafurt a nashle. Plus řidičák 5 roků. Proč to takhle nefunguje? V Itálii jsem se bavili se spolupracovníky, kteří si prostě dali skleničku k večeři, všichni byli autem, mě se třepal zadek. Oni absolutně v klidu, vždyť je to v pořádku. Do 0,5 promile cajk, nad jseš v prdeli, ale ještě rozumně. Už si nepamatuju kolik to bylo, ale myslím nad 0,8 už bylo auto nashle. 

• Like 2
Odesláno

.... Tak mluvil jsem s jeho kolegou a holka co s ním jela v autě nakonec přes veškerou péči také umřela. Byla v práci měsíc po té co se vrátila z mateřské. :(

• Sad 7
Odesláno (upraveno)

Opravdu velmi smutné,  znovu jsem si uvědomil , že můžeš  dodržovat všechna pravidla provozu, o alkoholu a drogách je snad zbytečné se zmiňovat, jezdit defenzivně  a opatrně a když to přijde stejně tomu nezabráníš.

Upraveno uživatelem Conrad
  • Dát hlas 3
Odesláno

Rozhodně rodině pomůžeme co to půjde. Manželky se znají od gymplu, přes výšku, první zaměstnání... No, bolí mě z toho celý svět. Včera jsem celou noc čuměl v obyváku do vypnuté televize. 

• Sad 1
Odesláno (upraveno)
před 17 minutami, Ajaj napsal:

@Jeronimo - co tu otevřít sbírku na obě rodiny 

Díky. Kdyby šlo do tuhého určitě tady zvážím i odbornou pomoc. Vše mají snad pojištěné. Jelikož se jednalo o služební jízdu, tak věřím, že i firma kde pracoval na slušné pozici se k tomu postaví čelem. Možná než proběhne dědické řízení, tak tam bude nějaká finančně náročnější část.. Dám případně info. Ještě jednou dík. 

Upraveno uživatelem Jeronimo
Odesláno

Dnes výlet pro Monstra  a nůž za místními, jen co sem se dostal na cestovní rychlost, hned mě pomohli a ochránili. 🤮 Ještě RamCam, nejde to detekovat, nejde to rušit .. a od dob PolCamu si člověk odvykl sledovat nájezdy. To by se v DE nestalo. :D

bdp.jpeg

Odesláno
před 3 hodinami, zceyee napsal:

Dnes výlet pro Monstra  a nůž za místními, jen co sem se dostal na cestovní rychlost, hned mě pomohli a ochránili. 🤮 Ještě RamCam, nejde to detekovat, nejde to rušit .. a od dob PolCamu si člověk odvykl sledovat nájezdy. To by se v DE nestalo. :D

bdp.jpeg

Kolik peněz a bodů?😢.

Odesláno
před 11 minutami, Tobi napsal:

Kolik peněz a bodů?😢.

1500 / 2 ... bylo to daleko takze nedavalo moc smysl to honit do spravniho, prvni pokuta asi po 10 ti letech (vsechny ostatni sly spravnim rizenim a to vc. vsemoznych parkovani). Bodove konto samozrejme 0, tedy doposud.

Odesláno

Vracím se vlakem z města domů se synem a při vystupování si vedlestojící důchodce nahlas povzdechne, že další člověk, kterého bude třeba celý život život. No nezdržel jsem se, že koho tím myslí? Pak cestou z nádraží ještě mumlal něco o 50 letech práce 8 hodin denně, já mu na to, jestli si je vědom, že jeho důchod a spousta dalších věcí se platí z mých a ne jeho daní a že ještě do mne bude za to *ebat. No, řekli jsme si něco o idiotech a pitomcích a každý šel po svým, ale ta pachuť trvá.

Odesláno
před 34 minutami, zceyee napsal:

Tyhle věci v 99% případů řeší příplatek za první třídu.

ČD Moderní společenské a salonní vozy existují také a spíše se používají pro komerční účely dopravce, nebo na objednávku soukromých subjektů.🤣

Odesláno

Tak sem zase skouknul debatu před volbama a odhady a fakt nechápu jak někdo z Prahy může volit piráty 🤦‍♂️ . Hřib ten je snad než radní pro dopravu spíše ředitel MHD. Ale když to člověk vidí a hlavně slyší tak to je hrůza. A pak když je mi někdo blíž a můj favorit tak je schopný se spojit s někým co prostě nechci 😒  

Taky se nechci nikoho tady dotknout 🫣 

Odesláno
před 9 hodinami, zceyee napsal:

Tyhle věci v 99% případů řeší příplatek za první třídu.

Bohužel nádraží je společné pro všechny 😄 

Odesláno
před 10 hodinami, zceyee napsal:

1500 / 2 ... bylo to daleko takze nedavalo moc smysl to honit do spravniho, prvni pokuta asi po 10 ti letech (vsechny ostatni sly spravnim rizenim a to vc. vsemoznych parkovani). Bodove konto samozrejme 0, tedy doposud.

Hm,já měl 1500 a 4 zá pásy-první pokuta v životě a to mi je 64.Nepočítám 40 kč za stání za komančů.

Odesláno
před 10 hodinami, Conrad napsal:

ČD Moderní společenské a salonní vozy existují také a spíše se používají pro komerční účely dopravce, nebo na objednávku soukromých subjektů.🤣

Nevim jestli nemysli "spolecenskymi a salonnimi vozy" neco jineho. Ja daval za prvni tridu vzdycky treba kilo navic jen, ale je mozne ze zdrazili.

Odesláno

Food festival Milovice - bez nápadů, bez atmosféry - pivo, Vietnamci, hamburgery :-(

Loni třeba stánek se Slovenskými specialitami, Italové, krkonošská krajová jídla, .... V předchozích ročnících třeba krajta v thajské omáčce, letos prostě nic 😞

Abych tedy nebyl úplně nespravedlivý - stánek s pálivými specialitami - čatní, omáčky, salsy - super, nebo stánek s rolovanou zmrzlinou - taky fajn, víno z Kyjova s vynikajícím Hibernalem, no a konec 😞 myslel jsem, že tam po troškách zaplácnu sobotní oběd s rodinou - no spletl jsem se 😞

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...