Radek124 Odesláno 21. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2023 @kuncák7Masové nafukování balónků "pro něčí radost" (a nedejbůh charitu=prachy) je dost blbej nápad - a tohle se v roce 1986 dokonce kvalifikovalo mezi ty úplně nejblbější... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2023 Jsem si včera večer ukop malíček. To byla řacha, že jsem spočítal hvězdy na nebi i se svatými. Dneska jsem s tím modro fialovým zmetkem nějak dobelhal do hospody, ale ráno ho narvat do lyžáků bylo peklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 Premyslim, kdo je ten modro-fialovy zmetek.. jestli ten malicky nevinny malicek, ci zbytek osobnosti, co do nej kope.. ;-p :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 zase srnci. Dnes ráno jsem jel s matkou do kostela a moc pěkně to klouzalo. Viděl jsem u silnice srnce, bývají tam, jel jsem velice pomalu, tak si chystám brzdu a jak jsem se jí dotkl, už rachtala ABS. Naštěstí šli jinam. A jak tak sjíždím z kopce k místu kde před pár týdnama trefil srnce brácha, vidím divný hemžení na silnici, trojúhelník, auto bočmo, někdo ve výstražný vestě. Tak zastavím, jestli něco nepotřebuje, no ano, byl to srnec. Přesně tam co to trefil brácha. Jenže auto to odneslo hůř, paní to nezvládla, stáhlo ji to na krajnici a trefila strom. Naštěstí v malé rychlosti. Ale už tam byl její syn, takže nic nepotřebovala. Je to kolega z práce, jsou to ukrajinci co tu žijou asi 30 let, manžela má ve válce. Takže tímto vyhlašuju nesmiřitelné nepřátelství té hnědé kopytnaté havěti která se nebojí vůbec ničeho skoro jak cyklisti a budu na ně kdykoliv a kdekoliv troubit jak talián aby si mrchy nemyslely že můžou vlézt kamkoliv! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 (upraveno) Moje milovaná žena mi do jedné krabice smíchala dvě Lego sady 31117 a 76130. Obě dvě jsou vesmírné lodě. Utratit celou výplatu? Ok, to se stává. Tajné návštěvy zvrhlých kroužku? Ale jo. Ale smíchat dvě lego sady? To se prostě nedělá. Upraveno 22. ledna 2023 uživatelem safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 před 25 minutami, safi napsal: Moje milovaná žena mi do jedné krabice smíchala dvě Lego sady 31117 a 76130. Obě dvě jsou vesmírné lodě. Utratit celou výplatu? Ok, to se stává. Tajné návštěvy zvrhlých kroužku? Ale jo. Ale smíchat dvě lego sady? To se prostě nedělá. a schovala ti návody? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 před 15 minutami, Ajaj napsal: a schovala ti návody? Ty jsou naštěstí i online Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 Ahoj, to že Bert vyhodil Finance, Tom4, Vintage lovera a Zekona jsem ve statusu viděl jenom já? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 @Vladar91 Ahoj, jeden z nich se ohradil proti tomu, že je ve statusu, ale nemůže s mým krokem polemizovat. Na žádost jednoho z dotčených jsem tedy status smazal. V tlf hovoru jsem mu dal za pravdu. Výše vyhození jsou správci skupiny, která dlouho zneužívala ochranné známky Chronomag, a tato skupina se chová slušně řečeno "jako banda kokotů". Pokud chtějí tuto skupinu i nadále správcovat, nikdo jim bránit nebude, ale brány fóra jim jsou uzavřeny. Pokud se svého správcování (neříkám členství) vzdají, nic nebrání znovuobnovení plnohodnotného členství na Chronomagu. jednoduché, jasné, rychlé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 Berte beru ale skupina na FB se už jmenuje jinak co sem pochopil. (nejsem členem) Tak není to už jedno? Rád bych aby ses povznesl nad osobní rovinu protože házíš do koše minimálně 50% znalostí na foru. Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 Já se taky přimlouvám, protože všichni vyloučení byli pro fórum přínosem, byla by to velká škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 Jirko, nikoli. Ten týden, který jsem strávil na fcb v rámci procesu přejmenování fcb fóra na Chronoclub, mi opravdu stačil. Polovina diskutujících ani nepochopila meritum problému, ale hlavně, že psali nekorektní příspěvky. Domoci se práva v tomto státě je holt těžké. Ti 4 borci si budou muset vybrat. Buďto budou nadále podporovat (správcováním) ty sračky, které proudí po fcb, a nebo budou obyčejnými členy, a pak se v klidu s plným členstvím vrátí na Chronomag fórum. Vzhledem k tomu, co vím o plánech této skupiny, nevidím jediný důvod, aby její správci chodili sem "na kafe". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 No tak pardon ale toto je ukážkovo detinské správanie! Vážne ako, čo máš 12 rokov?? Som si istý že ty toto fórum raz potopíš úplne dúfam že sa ti uľavilo a že môžeš konečne pokojne spať. Robiť takto z komára somára dokážu iba ženy a Bert očividne. Good luck a rovno môžeš vymazať aj mňa. Nie je to tvoje prvé rozhodnutie nad ktorým človek iba nechápavo krúti hlavou a len kvôli tomu tu už roky nechodím! Sa tu cítim ako pod diktatúrou, tam je to aspoň slobodnejšie. Zbohom a do minuty nech som preč odtiaľ! Reakciu ani čítať nebuďem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 Peťo, přesto Ti odpovím. V češtině je takové přísloví: Nelze sedět zadkem na dvou židlích..... Pánové si budou muset vybrat. A mimochodem: už také nejsem ani členem fcb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 Bert, sice cele pozadie diskusie o fb skupine nepoznam, ale tiez si myslim, ze vylucovat styroch spominanych clenov nie je fer. Aj ja napriklad sledujem fejsbuk Chronomagu - pardon - Chronoclubu. Znamena to, ze odtialto poletim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 (upraveno) Před hodinou, Vladar91 napsal: ..tak tohle je dalsi spatna zprava v "novodobe" historii tohodle jinak fajn fora. Ach jo .. edit: preklep Upraveno 22. ledna 2023 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 před 8 minutami, miguel napsal: Bert, sice cele pozadie diskusie o fb skupine nepoznam, ale tiez si myslim, ze vylucovat styroch spominanych clenov nie je fer. Aj ja napriklad sledujem fejsbuk Chronomagu - pardon - Chronoclubu. Znamena to, ze odtialto poletim? Migueli, prosím, čti pozorně. Viz výše. Člen není správce. Samozřejmě že nikam nepoletíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 před 6 minutami, Murphy97 napsal: ..tak tohle je dalsi spatna zprava v "novodobe" historii tohodle jinak fajn fora. Ach jo .. edit: preklep Ano, ale chlapci nějak zapomněli, že správcování neznamená jen práva, ale přináší i povinnosti. To, co pustili je za hranou. Jak jsem psal výše. Nelze sedět na dvou židlích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 je to pro fórum velká škoda a myslím, že sem zase bude chodit o pár lidí méně no.... otázka co je reálným cílem? převzetí fcb skupiny? (někde jsem zaslechl, že jsi Berte někomu slíbil inzerci už na převzaté fcb skupině, protože jsi nevěřil, že to kluci přejmenují) změna obsahu fcb skupiny? v každém fóru se obšas píšou blbosti... spíš si ale říkám, jestli není škoda takhle vyhánět lidi, kteří jsou jasným přínosem fóra.... Davida znám osobně velmi dobře, stejně tak Toma... Tebe osobně neznám, tak nemůžu soudit, ale hoši pro hodinky žijou a za mě osobně je fakt škoda, když právě takoví na foru budou chybět.... jsem tu registrovaný fakt dlouho a poznal jsem tu spoustu super lidí, ale co se tu děje poslední dobou mě mrzí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se