African Odesláno 13. září Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září před 10 hodinami, redd napsal: @African Proč jsi tam nezacouval? Protože by se mě ráno blbě vyjíždělo z toho dvorečku zase ven.....ono toho prostoru tam okolo opravdu moc není. Tady je ten vjezd, už tam jsem si říkal že končím...a paní, když lidi sklopí zrcátka tak to většinou dají, ale zeď řádně odřená Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 13. září Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září před 6 minutami, kuncák7 napsal: 6 mist tam vidim, ale nedovedu si představit ty Čachryy, kdyz bude vyjíždět jako první sef, co stojí u zdi Jsou to skatulata hejbejte se, kdyz je to plny a odjizdim domu, je potreba 1-3 lidi abych odjel . Vjezd je tam u toho stromu, normalni sekcni garazovy vrata. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. září Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září před 6 minutami, African napsal: Protože by se mě ráno blbě vyjíždělo z toho dvorečku zase ven.....ono toho prostoru tam okolo opravdu moc není. Tady je ten vjezd, už tam jsem si říkal že končím...a paní, když lidi sklopí zrcátka tak to většinou dají, ale zeď řádně odřená Afri, woe, ty to popisuješ klasicky stylem- vidlak prijel do Prahy , to je normální vjezd a bud rad, zes tam nemusel jet přes celej chodnik, protoze na te žluté klikatici uz někdo stal 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. září Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září před 2 minutami, Prochy68 napsal: Jsou to skatulata hejbejte se, kdyz je to plny a odjizdim domu, je potreba 1-3 lidi abych odjel . Vjezd je tam u toho stromu, normalni sekcni garazovy vrata. Ale urco to nebude ofiko zkolaudovane, ze ne? Vidím to max na 4 místa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 13. září Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září před 16 minutami, kuncák7 napsal: Ano je, určitě je to řádně zkolaudovane a křivky ukazující vjezd a výjezd vozidla z parkovacího místa budou o prsa splněna tez. Nevyjizdis v pravém úhlu, takže při troše umu to neodres. Ale jak říkám, norma je zastaralá a auta se zvětšují. To znamena, ze ty cary (vedouci do obou sloupu) neohranicuji/vymezuji parkovaci misto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 13. září Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září před 10 minutami, kuncák7 napsal: Pro takové jako ty- s dítětem, jsou určena vetsinou místa primo pro toto urcena, tak parkuj tam. A když blokujes druhe místo svým popisovanym způsobem stáním na care, tak se nediv, že z toho bezohledneho chovani občas prdne někomu cevka a nechá ti tam vzkaz. Škoda, že nenechá vzkaz tomu vocasovi, který není schopen posunout normy. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. září Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září před 1 minutou, Ajaj napsal: To znamena, ze ty cary (vedouci do obou sloupu) neohranicuji/vymezuji parkovaci misto? Ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 13. září Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září před 2 minutami, kuncák7 napsal: Ale urco to nebude ofiko zkolaudovane, ze ne? Vidím to max na 4 místa. Ne, ja to sem daval jen jako perlicku, je to dvur v soukromem objektu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 13. září Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září Teď jsem se sám zamotal do své otázky. Odpověď ANO, je že čáry vymezují nebo nevymezují parkovací místo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. září Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září Právě teď, Americkej napsal: Škoda, že nenechá vzkaz tomu vocasovi, který není schopen posunout normy. Hele, na tohle jsem malej pan, taky mě to sere, ale zkolaudovat se to musi- odpovídá to. Je to zkostnatelost, než upravis normu a proleze ti to pres celou proceduru, tak z toho mas protikurackej zákon protkanej ochranou přírody a vyhlášením nového národního parku. Navíc je to proti lobby stavebniku- centra by se musela zmenšit, nebo bys musel vykoupit vic pozemku a min by to vyneslo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. září Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září před 2 minutami, Ajaj napsal: Teď jsem se sám zamotal do své otázky. Odpověď ANO, je že čáry vymezují nebo nevymezují parkovací místo? Ano, vymezují. Promin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. září Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září před 3 minutami, Prochy68 napsal: Ne, ja to sem daval jen jako perlicku, je to dvur v soukromem objektu. Vždyť já to chápu , jen se proste musim pousmat nad lidskou tvořivosti a vynalézavosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 13. září Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září Právě teď, kuncák7 napsal: Vždyť já to chápu , jen se proste musim pousmat nad lidskou tvořivosti a vynalézavosti. Kolem objektu se pred par lety udelala zona placeneho parkovani, no tak se holt setri, ale ze 5x denne cast officu odchazi vyjizdet a opetovne zajizdet do dvora, to je zdarma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 13. září Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září Takže radši budeme dál čmárat plány, které dávno neodpovídají realitě. To je jak s pytlíkama v Tescu. Aby byly co nejlevnější, už jsou tak tenký, že použitelnost je blízká nule. Tedy kdokoliv bere víc než jednu mrkev je nucen dát dva pytlíky do sebe. Praktická úspora tedy zmizí, jen ňákej buzerant od stolu vydělá prachy a zbytek v procesu schvalování se tváří, jak je to bezva nápad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. září Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září před 23 minutami, kuncák7 napsal: Afri, woe, ty to popisuješ klasicky stylem- vidlak prijel do Prahy , to je normální vjezd a bud rad, zes tam nemusel jet přes celej chodnik, protoze na te žluté klikatici uz někdo stal Souhlasím....no upřímně jsem přijel z té Vaší stověžaté pěkně vyklepanej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. září Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září (upraveno) Amerivkej-Joo, tohle neovlivnim, zkus svého senatora- jen si over, zda není v okolí nějaká stavební lobby. Myslíš že mě baví, kdyz mam naživo předvádět zajetí do vrat na pozemek x7 kdyz tam sotva zajedu svou jedničkou Fabii a musím obhajovat normu? Co si o mě asi mysli majitel? Snažím se používat rozum a ohýbat normu co to jde, ale u obchodního centra to fakt neumim. Upraveno 13. září uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 13. září Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září (upraveno) Já přece nereju do Tebe, nýbrž do principu. Že děláš tuhle práci, je čirej masochismus. Upraveno 13. září uživatelem Americkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. září Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září (upraveno) před 6 minutami, Americkej napsal: Já přece nereju do Tebe, nýbrž do principu. Že děláš tuhle práci, je čirej masochismus. Taky nejsem nastvanej na tebe, ale na system. Jen se ti snažím vysvětlit to, ze kdyz projektant nasmoli to, co postoval puvodni prispevek- ty sloupy v parkovaku , tak můžu tak leda prd, protoze mu to vyšlo na centak presne- splnil minimum minima. A ja jsem za debila u lidí, co použijou pouze ten rozum ( ted prave odpovídám na podobne dotazy- lidsky jim musim dat za pravdu, ale musím citovat normy a tam je to úplně naopak ). Upraveno 13. září uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 13. září Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září S lidma vymeteš snadno citací normy. Obhájit si to musíš sám před sebou, to už je těžší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 13. září Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září (upraveno) MIsta se sloupama jsou prave super, dovnitr zacouvas uplne na pohodu (max sklopis zrcatko, nebo ho "obkrouzis" stylem leva prava ) a najednou jsi z jedne strany kryty od lidi, co neumi vyjizdet, kusem zdi. tenhle styl parkovacich mist me vubec neiirituje, naopak ho vyhledavam (ale uznavam, ze muj nazor na toto znacne zmenilo to, ze mi tohle misto pripadlo v domaci garazi, takze jsem se tam naucil spravne couvat a pak mi to nakonec prislo super - obzvlast kdyz se podivam, jak vypada ten sloup z druhe strany a jak vypada auto, ktere parkuje vedle me, to jsem rad, ze to neodneslo moje auto) Upraveno 13. září uživatelem Maro 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se