AlfGS Odesláno před 11 hodinami Nahlásit Odesláno před 11 hodinami (upraveno) Mě akorát včerá došla obálka od MÚ Šternberk ( prdel Komárov ) už jim ten radar fotí a dokonce obousměrně.Tak mě to na výjezdu bliklo ( 61km/h) mám to za pětikilo.No co už... jsou horší věci na světě Upraveno před 11 hodinami uživatelem AlfGS
ragu Odesláno před 10 hodinami Nahlásit Odesláno před 10 hodinami před 3 hodinami, Bert napsal: Na první dobrou: uhýbal jsi sanitce. Hájil jsi zákonem chráněný zájem. Proto jsi porušil dopravní předpisy. Pokud to bylo tak,ve správku bych uvedl, že přednost jízdy sanitního vozu (kterou jsi nemohl vyřešit jinak) je důležitější, než jízda na červenou, mimochodem v důsledku předchozího manévru. Byli to policajti teda. Bojím se akorát jak to dokázat, když nakonec projeli vpravo a ne rovně kam jsem uhnul. Ve výsledku jsem třeba nemusel, ale do prdele čekej do posledního momentu, navíc za mnou auta takže by nejspíš neprojeli kdybych zůstal na místě a ten za mnou neměl kam popojet. Jsem zvědavej co z toho bude. Každopádně dík.
Bert Odesláno před 10 hodinami Nahlásit Odesláno před 10 hodinami @Ragu, podle mne jsou tam všemožně kamery. Začal bych, být Tebou, zajitovat záznam. Čím dříve, tím lépe. Místo, směr, datum, čas .... 1
DavidLC Odesláno před 2 hodinami Nahlásit Odesláno před 2 hodinami Ráno jdu k autu, plný ruce, flaška v krabici na střechu. Krámy do kufru, tam zmatek, čaj, taška s compem, no svléknu se a jedu. Za 5 minut, kurva flaška, ani v autě, volám ženě, ani kolem baráku.... jestli to přežila, ať si to někdo užije, ale KURVA PROČ JSEM TAK PITOMEJ
nickolas Odesláno před 2 hodinami Nahlásit Odesláno před 2 hodinami 1x bunda, 1x peněženka…ale když ona je ta střecha tak poruce
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se