geometr Odesláno 12. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2025 Jasně, to byla nadsázka/narážka. Některý auta ty čidla na tmu nemaj (na mlhu asi žádný?) anebo taky třeba maj některý řidiči ten automatickej režim světel vypnutej, že jo
nickolas Odesláno 12. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2025 Tunely mi auto bere bezchybně, mlhu ve dne prakticky vůbec. A služebák sice “auto” světla má, ale ty mají asi minutové zpoždění, takže tam mám rozsvíceno natvrdo furt.
geometr Odesláno 12. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2025 No jestli minutu, tak to je naprd (a ne na tunely ) nebo rozbitý?
Radek124 Odesláno 12. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2025 Taky jsem si ve středu až po pár kilometrech jízdy v "bílé tmě" (a po nerudném probliknutí několika podobných "hříšníků" v protisměru ) uvědomil že půjčený manželčin mixér nemá detektor mlhy, takže se "automatika" pro jistotu nezalamovala ani s ručně zapnutýma mlhovkama. Ještě že už je to za mnou
nickolas Odesláno 12. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2025 před 2 minutami, geometr napsal: No jestli minutu, tak to je naprd (a ne na tunely ) nebo rozbitý? Ale no tak minutu…prostě fakt pozdě. Soukráč na tmu reaguje luxusně, ale jak říkám, mlhu nepozná
geometr Odesláno 12. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2025 Mně na tunely reagujou okamžitě (někdy i na podjezdy), ale někdy mi přijde, když se začne stmívat, že by mohly zapínat dřív a nečekat až na takový úbytek světla, takže je zapnu růčo. Ne vždycky teda, možná subjektivní pocit, únava očí po celým dnu... Ale teda taky dneska ty budíky/displeje na palubce vlastně moderním autům svítěj furt. Dřív, když si člověk nerozsvitil (obzvlášť v tunelu), tak to zjistil při prvním pohledu na tacháč.
Prochy68 Odesláno 13. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2025 před 11 hodinami, geometr napsal: Jasně, to byla nadsázka/narážka. No jo, mám holt delší vedení
Návštěvník STRKKT Odesláno 13. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2025 (upraveno) Dnes cca 500 km po D1 a D0, vyrážel jsem za tmy a dorazil právě teď. Tipuji, že tak 5% osobních aut jelo na denní svícení, což v té mlze vyvolávalo občasná divení. Stejně jsem ale přemýšlel, jestli mi víc vadí, když auto dozadu nesvítí, nebo když řidič pro jistotu zapne vypalovač sítnice a jede jako pán, i když je viditelnost v řádu vyšších stovek metrů. Možná bych to pochopil v šest ráno, ale kolem poledne už jsem místy opravdu lehce pozdvihl obočí. Upraveno 13. prosince 2025 uživatelem STRKKT
marty87 Odesláno 13. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2025 Dnešní několika hodinová fronta na výstavišti na McLaren show. No nestál jsem ji
zceyee Odesláno 13. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2025 (upraveno) před 7 hodinami, STRKKT napsal: Dnes cca 500 km po D1 a D0, vyrážel jsem za tmy a dorazil právě teď. Tipuji, že tak 5% osobních aut jelo na denní svícení, což v té mlze vyvolávalo občasná divení. Stejně jsem ale přemýšlel, jestli mi víc vadí, když auto dozadu nesvítí, nebo když řidič pro jistotu zapne vypalovač sítnice a jede jako pán, i když je viditelnost v řádu vyšších stovek metrů. Možná bych to pochopil v šest ráno, ale kolem poledne už jsem místy opravdu lehce pozdvihl obočí. Dnes D6, D0, D11 ... 700km+ ... vyražel jsem v 7 rano ... a pak si ještě zajel 80 km navíc páč jsem dostal chuť na pizzu. Nejvíc mě sralo .. že se s vozejkem nedá jezdit přes 160 ... jinak pohoda, všechny chyby účastníků naprosto předvídatelné, mlhovky nebo nerozsvíceno .. to už dávno neřešim. A v zasilkovne cekalo tohle shrnutí dnešního dne. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. prosince 2025 uživatelem zceyee
wawrik Odesláno 14. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2025 Skurvený covid. Namiesto toho, aby som bol tam a užíval si túru v zelenej atmosfére (boží zážitok), ležím v posteli a len sa na to zdiaľky pozerám. Teda to v tom lepšom prípade, keď vôbec som schopný vnímať. Šajze. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Harwey Odesláno 14. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2025 Skore uzdravenie prajem. Nam posli este aspon par peknych fotiek tej ziary. 1
geometr Odesláno 14. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2025 To je mi líto, pamatuju si, jaký si posledně poslal parádní fotky. Brzy se uzdrav!
Bert Odesláno 14. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2025 @wawrik přeji lehký průběh a brzké uzdravení.
hopa26 Odesláno 14. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2025 @wawrikVítej kolego! Chtělo se mi to sem napsat minulý týden, ale bál jsem se, že budu jedinej, páč to už není v kurzu. Ani nevím, komu poděkovat. Pět dní doopravdy na pytel, šestý bez teplot. Dneska jsem se šel projít dvakrát a zejtra už snad půjde běžet. Nesnášim tuhle vyprcanou nemoc strašně. Plakal jsem každej den nad svou smůlou a proklínal všechny a všechno. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
bohus76 Odesláno 15. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2025 Je to nevyzpytatelné... Někdy " jen chřipečka" a já naposledy 3 týdny a únava další dva. Po 14 dnech mě doktorka chtěla pustit do práce a skoro nebyl schopen vylézt z postele... Všem brzké uzdravení
ragu Odesláno 15. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2025 Cestou z Hloubětína do Letňan jsem dneska na monitorováný křižovatce projel kousek na červenou, protože za mnou jely houkacky a dalo se předpokládat, že mám uhnout. Na poslední chvílí to vzali doprava (modrá čára). Já jel rovně (zelená) a za mnou byly auta přes který by majáky asi neprojely vpravo. Je to hratelny bez pokuty nebo mám čekat zpravu v datovce? Za kolik to z těch kamer je? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zceyee Odesláno 15. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2025 hratelný nebo datovka? hratelný = správní řízení .. a ve správnim se s tebou moc bavit nebudou a řeknou že "sanitka" je účelový tvrzení ..
Bert Odesláno 16. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2025 Na první dobrou: uhýbal jsi sanitce. Hájil jsi zákonem chráněný zájem. Proto jsi porušil dopravní předpisy. Pokud to bylo tak,ve správku bych uvedl, že přednost jízdy sanitního vozu (kterou jsi nemohl vyřešit jinak) je důležitější, než jízda na červenou, mimochodem v důsledku předchozího manévru. 1
bohus76 Odesláno 16. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2025 Vyčkal bych zda se něco bude dít, zkrátka jestli dojde obálka s pozdravem. Pak bych jednal dle instrukcí Berta.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se