Kid_A Odesláno 8. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2024 před 35 minutami, kral083 napsal: Tohle bolelo. Hodně! paradni vyjezd prumerny watty si asi nemeril? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 8. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2024 V 3. 8. 2024 v 18:33, Jarett napsal: Nohy už jsou sice starý, ale minimálně kolo mám stejný jako olympijský fenomén Remco Evenepoel Pekne:)) taky vozis 54 predni tac?:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 8. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2024 @Kid_A tohle neřeším. Pod Galibrierem sem si dal tři piva a jel dál. Jak tohle chceš měřit U mě je blbý, že se hrozně potím a nejsem schopen to do sebe dostat zpátky. Doplňuju co se dá, až sem měl úplně fosforově zelený chcaní. Stejně se na posledních 3km dostavily křeče, lahůdka. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 8. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2024 Ty ses démon, jinak gratulace, me loni stačilo Monte Baldo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 8. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2024 před 3 hodinami, kral083 napsal: @Kid_A tohle neřeším. Pod Galibrierem sem si dal tři piva a jel dál. Jak tohle chceš měřit U mě je blbý, že se hrozně potím a nejsem schopen to do sebe dostat zpátky. Doplňuju co se dá, až sem měl úplně fosforově zelený chcaní. Stejně se na posledních 3km dostavily křeče, lahůdka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 9. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2024 pro Kid_A: Krásná práce. S tím pocením to mám stejně. Vypotím víc než vypiju a někde jsem četl, že tělo stejně vstřebá jen 0,7 litru za hodinu. S tím pocením při dlouhodobé zátěži jsem to nevyřešil a ty křeče nikomu nepřeji. Proto nemám rád horko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 9. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2024 @vzduch mě se docela osvědčili ty solné kapsle. Ale včera to bylo tak extrémní, že už zkrátka nefungovalo nic. Určitě sem vypil přes deset litrů (včetně těch piv) a jestli sem byl třikrát chcat,tak to je moc. Ke konci sem musel, co 500m stavět,aby se nohy úplně nekously. Já už sem pak tak v říti, že když si zívnu, tak dostanu křeč i do brady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 9. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2024 před 11 hodinami, Kid_A napsal: Pekne:)) taky vozis 54 predni tac?:)) mám příjemných 52/34 ... a 11-34 kazetu. S tím už se dá jet tak nějak na pohodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 9. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2024 před 20 minutami, kral083 napsal: @vzduch mě se docela osvědčili ty solné kapsle. Ale včera to bylo tak extrémní, že už zkrátka nefungovalo nic. Určitě sem vypil přes deset litrů (včetně těch piv) a jestli sem byl třikrát chcat,tak to je moc. Ke konci sem musel, co 500m stavět,aby se nohy úplně nekously. Já už sem pak tak v říti, že když si zívnu, tak dostanu křeč i do brady. Teda soli tam mas vic nez silnicari pred zimni sezonou:))) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 9. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2024 před 19 minutami, Jarett napsal: mám příjemných 52/34 ... a 11-34 kazetu. S tím už se dá jet tak nějak na pohodu Dobry to mas 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 9. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2024 před 1 hodinou, vzduch napsal: pro Kid_A: Krásná práce. S tím pocením to mám stejně. Vypotím víc než vypiju a někde jsem četl, že tělo stejně vstřebá jen 0,7 litru za hodinu. S tím pocením při dlouhodobé zátěži jsem to nevyřešil a ty křeče nikomu nepřeji. Proto nemám rád horko Zkuste magnerot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 9. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2024 před 4 hodinami, kral083 napsal: @vzduch mě se docela osvědčili ty solné kapsle. Ale včera to bylo tak extrémní, že už zkrátka nefungovalo nic. Určitě sem vypil přes deset litrů (včetně těch piv) a jestli sem byl třikrát chcat,tak to je moc. Tak bacha na ledviny, ale to sám určitě dobře víš. Držím palce, ať Ti to jezdí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 9. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2024 @Bert nevím nic, sem takovej sportovec z leknutí. Něco zkusím a buď to funguje nebo ne a samozřejmě si nechám poradit od zkušenějších. Dneska "tkaničky" do Montvernieru. Sem koženej. Vidím to na lehčí odpolední program. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 9. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2024 10 litrů vody už je na ledviny moc. Jasný, nebylo zbytí. Přesto tohle organismu zrovna nesvědčí. Vím, z hlediska příjmu tekutin při extrémním sportovním výkonu za takového vedra neřešitelné .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 9. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2024 @kral083 ty seš dobře jinej démon. Prostě vůbec nechápu, že to můžes vydržet. Fakt smekám v úctě čepku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 9. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2024 před 1 hodinou, kral083 napsal: @Bert nevím nic, sem takovej sportovec z leknutí. Něco zkusím a buď to funguje nebo ne a samozřejmě si nechám poradit od zkušenějších. Dneska "tkaničky" do Montvernieru. Sem koženej. Vidím to na lehčí odpolední program. Co vozis na tohle za prevody? 50/34 vs. 11-34? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 9. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2024 @Kid_A jo, přesně tak @Bertmě tak vystrašil s tím pitím, že se teď bojím i napít a objednávám si raději jen malý pivo odpoledne už jen takový zevling a shopping. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 10. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2024 Dobré ráno 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 10. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2024 To jsou nadherny panoramata! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 10. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2024 V 9. 8. 2024 v 12:25, kral083 napsal: @Bert nevím nic, sem takovej sportovec z leknutí. Něco zkusím a buď to funguje nebo ne a samozřejmě si nechám poradit od zkušenějších. Dneska "tkaničky" do Montvernieru. Sem koženej. Vidím to na lehčí odpolední program. Vidíte tu třetí zatáčku od spodu? Ano, tu pravotočivou. Tak asi tam někde bych umřel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se