Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

@Kid_A tohle neřeším. Pod Galibrierem sem si dal tři piva a jel dál. Jak tohle chceš měřit 😃 

U mě je blbý, že se hrozně potím a nejsem schopen to do sebe dostat zpátky. Doplňuju co se dá, až sem měl úplně fosforově zelený chcaní. Stejně se na posledních 3km dostavily křeče, lahůdka.

PXL_20240808_112653453.jpg

• Dát hlas 3
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 3 hodinami, kral083 napsal:

@Kid_A tohle neřeším. Pod Galibrierem sem si dal tři piva a jel dál. Jak tohle chceš měřit 😃 

U mě je blbý, že se hrozně potím a nejsem schopen to do sebe dostat zpátky. Doplňuju co se dá, až sem měl úplně fosforově zelený chcaní. Stejně se na posledních 3km dostavily křeče, lahůdka.

PXL_20240808_112653453.jpg

👍👍👍

Odkaz ke komentáři

pro Kid_A: Krásná práce. S tím pocením to mám stejně. Vypotím víc než vypiju a někde jsem četl, že tělo stejně vstřebá jen 0,7 litru za hodinu. S tím pocením při dlouhodobé zátěži jsem to nevyřešil  a ty křeče nikomu nepřeji. Proto nemám rád horko😀

Odkaz ke komentáři

@vzduch mě se docela osvědčili ty solné kapsle. Ale včera to bylo tak extrémní, že už zkrátka nefungovalo nic. Určitě sem vypil přes deset litrů (včetně těch piv) a jestli sem byl třikrát chcat,tak to je moc. 

Ke konci sem musel, co 500m stavět,aby se nohy úplně nekously. Já už sem pak tak v říti, že když si zívnu, tak dostanu křeč i do brady.

PXL_20240809_053212449.PORTRAIT.jpg

Odkaz ke komentáři

před 20 minutami, kral083 napsal:

@vzduch mě se docela osvědčili ty solné kapsle. Ale včera to bylo tak extrémní, že už zkrátka nefungovalo nic. Určitě sem vypil přes deset litrů (včetně těch piv) a jestli sem byl třikrát chcat,tak to je moc. 

Ke konci sem musel, co 500m stavět,aby se nohy úplně nekously. Já už sem pak tak v říti, že když si zívnu, tak dostanu křeč i do brady.

PXL_20240809_053212449.PORTRAIT.jpg

Teda soli tam mas vic nez silnicari pred zimni sezonou:)))

• Haha 1
Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, vzduch napsal:

pro Kid_A: Krásná práce. S tím pocením to mám stejně. Vypotím víc než vypiju a někde jsem četl, že tělo stejně vstřebá jen 0,7 litru za hodinu. S tím pocením při dlouhodobé zátěži jsem to nevyřešil  a ty křeče nikomu nepřeji. Proto nemám rád horko😀

Zkuste magnerot

Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, kral083 napsal:

Tak bacha na ledviny, ale to sám určitě dobře víš. Držím palce, ať Ti to jezdí.

Odkaz ke komentáři

10 litrů vody už je na ledviny moc. Jasný, nebylo zbytí. Přesto tohle organismu zrovna nesvědčí.  Vím, z hlediska příjmu tekutin při extrémním sportovním výkonu za takového vedra neřešitelné ....

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, kral083 napsal:

@Bert nevím nic, sem takovej sportovec z leknutí. Něco zkusím a buď to funguje nebo ne🙂 a samozřejmě si nechám poradit od zkušenějších.

Dneska "tkaničky" do Montvernieru. Sem koženej. Vidím to na lehčí odpolední program.

PXL_20240809_064613541.jpg

Co vozis na tohle za prevody? 50/34 vs. 11-34?

Odkaz ke komentáři

V 9. 8. 2024 v 12:25, kral083 napsal:

@Bert nevím nic, sem takovej sportovec z leknutí. Něco zkusím a buď to funguje nebo ne🙂 a samozřejmě si nechám poradit od zkušenějších.

Dneska "tkaničky" do Montvernieru. Sem koženej. Vidím to na lehčí odpolední program.

PXL_20240809_064613541.jpg

Vidíte tu třetí zatáčku od spodu? Ano, tu pravotočivou. Tak asi tam někde bych umřel. 😄

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...