Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 9. 3. 2025 v 16:25, Maro napsal:
Stále řeším silničku (předpokládám, že budu vybírat ještě tak do konce sezony ) ale vyskočila na mě nabídka na cyklokrosu od bianchi, konkrétně toto.
https://www.cyklobest.cz/bianchi-zolder-pro-ultegra-2x12sp-ye
Moje otázka zní, má smysl nad tím přemýšlet? Gravel z principu nechci, hledam primárně silnici, ale říkám si, že tohle by možná nemuselo být úplně mimo. Tím  že to je na silniční sadě (nebo jsem neco přehlédl?) tak se silničním plastema by to snad mohla být taková pohodlnější silnice (něco jako Spešl Roubaix) nebo jsem tady úplně mimo?
Motivuje mě samozřejmě značka, sada a hlavně to, že se dá sehnat za 65.

Koukej se po endurance silničkách. Nebo po gravlech s 2převodníkem. Dobrý poměr cena/výkon je https://www.cyklokyjovsky.cz/gravel-kolo-cube-nuroad-c-62-race-mineralteal-n-blue-2025/d58547
Odesláno

Uměli byste prosím poradit, full trail, nižší zdvihy kolem 130mm? Ve slevách do 40tis jsem našel YT Izzo core 1 a GT Sensor ST. Papírově jsou to srovnatelný kola, hliníková zadní stavba, jinak carbon, osazení taky porovnaltené. Vybírat podle vzhledu, nebo je důvodu preferovat jedno z nich? Případně máte tip na něco podobného v téhle ceně? Velikost XL.

Moc děkuji

Odesláno

@MAD68 díky za tip, ale gravel fakt nechci (navic je hodne nad budget), v úvahách se pohybuju spíše na opačnou stranu od endurance silnice, ten cyklocross mě zaujal primárně značkou a cenou, každopádně už je fuč, takže hledám dal a čekám až půjde kolem nějaká zajímavá nabídka.

Odesláno

Cyklokrosku taky fakt ne. Geometrie uzpůsobená na krátký a rychlý závod s nošením kola na rameni.

Odesláno (upraveno)

Jojo to už jsem se potom taky dočetl a skrečoval to 🙂

teď se dívám na Domane, co je na bike24 jako bike of the week, ale to už jsme taky výš, než jsem původně chtěl a hlavně už je to blízko na Colnago v3. Takže spíš doufám, že se najde něco cca o 400e níže, nebo skončím u toho Colnaga, protože to jsem dycky chtěl 

Upraveno uživatelem Maro
Odesláno

Maro,Ritchey SwissCross s dvouplackou. Klasa nejvetsi. Super svezeni. Vybocis z davu😉😂

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...