Gustaf Odesláno 4. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2022 před 26 minutami, Ajaj napsal: Teď jsem trochu znejistěl, jestli si nechávám poradit ve správným vlákně vlákno "co jste kam zasunuli" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 6. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2022 Na Bikero.cz mají dobré slevy - sorry (já kvůli kámošovi taky uletěl trojku za dres) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 6. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2022 Ciwe Moco,to je Thor z Avengers nebo co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 6. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2022 @kral083 díky, je pravda, že kolo střídám z posilovnou (plaváním, hokejem, během apod.), ale ve všem jsem jen slabý průměr, mám slabé nohy. Ale Castelli můžu doporučit, mám už od této značky dres bez rukávu a teď tento na letní vyžití a materiál a zpracování je super. Trochu mě zklamal Kalas, mám letošní model dresu a kraťasů a z kvalitou šli dle mě dolů, reklamoval jsem komplet rozpáranou kapsu a poničený zip. Když jsem si vzal více věcí do zadních kapes, tak se strašně prověsily a neměl jsem důvěru, že tam vydrží. Naopak hodně muziky za super cenu je Ekoi, i co se týče např. brýlí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 6. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2022 Tak pánové,kdyby ste to náhodou nepoznali,tak jsem vám to vyříznul. Tohle jsou slabé nohy v podání @mocokurde, teď sem vyloupal asi dvě kila vlašských ořechů a mám pocit, že ty bys je mohl v klidu louskat mezi stehnama Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 6. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 6. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2022 V 29. 9. 2022 v 17:42, Micey napsal: Kdepa ja sem filuta. Neni nad to, dat si pet piv a jet se ucit skakat, na blate.. Tak, todle uz musi vydrzet vsechno a jestli ne..:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2022 Nádhera dneska, krásný to kraj Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinJel Odesláno 7. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2022 Nepoužíváte někdo na kole Garmin edge 1040 solar? Má smysl si připlácet za solar? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 7. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2022 Afri,potvrzuju. Tedy až po té,co se zvedla mlha. Což bylo v Praze až kolem poledne. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2022 Dneska parádních 102km na Bizona. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 8. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2022 (upraveno) Kilo na biku ted, ses borec. A hospoda teda vypada jako neco, kde bych se umel hodne zaseknout:) Mimochodem nemas v planu elektricky razeni? Upraveno 8. října 2022 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2022 před 27 minutami, Micey napsal: Kilo na biku ted, ses borec. A hospoda teda vypada jako neco, kde bych se umel hodne zaseknout:) Mimochodem nemas v planu elektricky razeni? Hele, mají to dobrý...dal jsem ejliky a ipy. Při placení jsem říkal, že bych se zaseknul a dal ještě další, ale pak by pro mě musel někdo přijet. Je to tam sympaticky vesnický... No přemýšlím o tý upgrade sadě na gx. Dá se pořídit něco lehce přes 10k už. Možná na příští sezonu do toho půjdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 8. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2022 Ani ne.. ja kolem toho krouzim uz pul roku, pac na gravelu to je pecka. https://www.bike24.de/p1440219.html?sku=1512162?utm_source=idealo.de&utm_medium=referral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2022 No vida...asi na jaře udělám upgrade... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 9. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2022 Poprvé mezi fans cyklisty. Nejsem moc na tyhle akce,ale poznal jsem fajn lidi. No a samozřejmě jsem čuměl jak z lehka peláší a já funím jak lokomotiva. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2022 Tyhle akce bývají fajn... hlavně pak to společné posezení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 9. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2022 (upraveno) Jako po páteční a sobotní šichtě už se mi dneska moc nechtělo,ale když je tak krásně. Tak aspoň na chvilku k Zrzavému Paviánovi na dietní cyklo oběd Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. října 2022 uživatelem kral083 Překlep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 9. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2022 (upraveno) Podarilo sa. https://www.cyclingweekly.com/news/filippo-ganna-smashes-world-hour-record-with-distance-of-56792km Bike za 75.000€ Upraveno 9. října 2022 uživatelem Harwey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 10. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2022 po rokoch novy bike Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se