Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Při tom nájezdu bych šel místo aero kokpitu spíše do nějakýho endurance pohodlnýho rámu. Koukal bych na všechno kromě kol, protože ty se dají vždycky dokoupit solo. Nejdůležitější je rám, ten se mění blbě a draze :)

Jestli Shimano nebo SRAM - to je jako jestli Canon nebo Nikon. Záleží na preferenci, já bych osobně šel do Shimana, ale to jenom kvůli tomu, že na něm jezdím celý život :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nenapsal si kolik do toho chceš vrazit. Pokud 150k,tak bych určitě hledal kola v základu včetně karbonových kol. Spíš si ale myslím, že ne. Takže bych to udělal stejně jako sem to udělal já a jak ti radí @redd. Protože výběr pěkných kol, který mají v základu hliníkový kola je daleko větší a můžeš leckde vychytat i pěknou cenu. Kola pak můžeš kdykoliv dokoupit a ty původní buď prodat nebo nechat jako náhradní.

Odkaz ke komentáři

před 9 hodinami, Moty napsal:

Rád bych se vešel do 100k, konkrétně se mi líbí nový TREK Madone, což s přislíbenou slevou by mohlo +/- klapnout, ale je to na 105

Trek Madone super, teď jsou za dobrý ceny i BMCčka…

https://www.bradsky.cz/bmc-teammachine-slr-five-2023-p-14738.html?hgtid=4857f0ae-e56f-42fd-b4bd-e4b8e10ef5e8

Odkaz ke komentáři

@Moty hele nemám srovnání. Měl sem mechanickou 105 a byla úplně v pohodě. Teď mám elektrickou Ultegru a taky cajk. Kluci vozí Sram a krom nižší výdrže baterie si taky nestěžujou. Kdybych si mohl vybrat,tak bych raději Shimano. Ale jestli dostaneš lepší cenu na Sram,tak to bude taky cajk. Do mechanický bych už ale nešel,ta elektrika je děsně návyková. 

Mě akorát včera dorazil nový kokpit 🙂

PXL_20240709_063147793.jpg

• Like 1
Odkaz ke komentáři

V 11. 6. 2024 v 8:16, Moty napsal:

Třeba to tu někdo řešil, manželka trpí na bolesti hlavy a po vyjížďce na biku je to většinou horší od namožení trapézů. Díval jsem se na městský kola, ale to ma 28´´ kola a převody na hovno. Představa je mít lepší posed, tzv. na paní radovou. Tak mě napadá dát řidítka z mětskýho kola na horský, aby měla kolmější posed? Dík za rady

toto si nejako doriesil pre pani?

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, kral083 napsal:

@Moty hele nemám srovnání. Měl sem mechanickou 105 a byla úplně v pohodě. Teď mám elektrickou Ultegru a taky cajk. Kluci vozí Sram a krom nižší výdrže baterie si taky nestěžujou. Kdybych si mohl vybrat,tak bych raději Shimano. Ale jestli dostaneš lepší cenu na Sram,tak to bude taky cajk. Do mechanický bych už ale nešel,ta elektrika je děsně návyková. 

elektrika je jasná, šlo mi o to jestli bude stačit nižší řada od obou výrobců, ale když Tobě stačila 105, tak mě musí 100x stačit taky;-) Takže teď už jen najít kolo který bude mít 105 nebo Rival, díky

Odkaz ke komentáři

@Moty pokud se nepletu,tak elektrickou 105 vozí Kateřina Rusá na svý Festce. Ta najede za rok přes 50k, takže já bych se toho nebál. Přeju hodně zdaru při výběru kola.

Mě se včera svěřila manželka, že by možná uživila gravla, tak kdybyste někdo něco zahlidnul v karbonu (velikost L ->180cm) na jednoplacce a do 40k, nebojte se mi to poslat 🙂

Odkaz ke komentáři

@Micey to sem jí poslal. Odpověď: na kole v barvě hořčice jezdit rozhodně nebudu. 

Tak to máš pak těžký 😄

Každopádně mechanický Sram mám na svým gravlu, protože tehdá ještě GRX nebylo v nabídce. Gravel má najeto přes 20k ve všech možných myslitelných (někdy i nemyslitelných) podmínkách a funguje perfektně.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...