redd Odesláno 8. července Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července Při tom nájezdu bych šel místo aero kokpitu spíše do nějakýho endurance pohodlnýho rámu. Koukal bych na všechno kromě kol, protože ty se dají vždycky dokoupit solo. Nejdůležitější je rám, ten se mění blbě a draze Jestli Shimano nebo SRAM - to je jako jestli Canon nebo Nikon. Záleží na preferenci, já bych osobně šel do Shimana, ale to jenom kvůli tomu, že na něm jezdím celý život Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 8. července Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července Nenapsal si kolik do toho chceš vrazit. Pokud 150k,tak bych určitě hledal kola v základu včetně karbonových kol. Spíš si ale myslím, že ne. Takže bych to udělal stejně jako sem to udělal já a jak ti radí @redd. Protože výběr pěkných kol, který mají v základu hliníkový kola je daleko větší a můžeš leckde vychytat i pěknou cenu. Kola pak můžeš kdykoliv dokoupit a ty původní buď prodat nebo nechat jako náhradní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 8. července Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července Rád bych se vešel do 100k, konkrétně se mi líbí nový TREK Madone, což s přislíbenou slevou by mohlo +/- klapnout, ale je to na 105 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Huty92 Odesláno 8. července Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července Muj Spešl Epic dnes provetran v Kaprunu. oproti serii kokpit riditka, karbon rafky, kliky karbon Next SL a sworks sedlovka. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 8. července Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července Co delas s takovou ziletkou v kabine?!:) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 8. července Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července Cestou domů ... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Huty92 Odesláno 8. července Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července před 50 minutami, Micey napsal: Co delas s takovou ziletkou v kabine?!:) Dekuji, musel jsem si to trosku ulehcit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 8. července Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července před 9 hodinami, Moty napsal: Rád bych se vešel do 100k, konkrétně se mi líbí nový TREK Madone, což s přislíbenou slevou by mohlo +/- klapnout, ale je to na 105 Trek Madone super, teď jsou za dobrý ceny i BMCčka… https://www.bradsky.cz/bmc-teammachine-slr-five-2023-p-14738.html?hgtid=4857f0ae-e56f-42fd-b4bd-e4b8e10ef5e8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 9. července Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července No a 105 nebo Ultegra eventuálně SRAM Rival nebo Force v elektrice? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 9. července Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července @Moty hele nemám srovnání. Měl sem mechanickou 105 a byla úplně v pohodě. Teď mám elektrickou Ultegru a taky cajk. Kluci vozí Sram a krom nižší výdrže baterie si taky nestěžujou. Kdybych si mohl vybrat,tak bych raději Shimano. Ale jestli dostaneš lepší cenu na Sram,tak to bude taky cajk. Do mechanický bych už ale nešel,ta elektrika je děsně návyková. Mě akorát včera dorazil nový kokpit 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 9. července Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července V 11. 6. 2024 v 8:16, Moty napsal: Třeba to tu někdo řešil, manželka trpí na bolesti hlavy a po vyjížďce na biku je to většinou horší od namožení trapézů. Díval jsem se na městský kola, ale to ma 28´´ kola a převody na hovno. Představa je mít lepší posed, tzv. na paní radovou. Tak mě napadá dát řidítka z mětskýho kola na horský, aby měla kolmější posed? Dík za rady toto si nejako doriesil pre pani? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 9. července Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července před 22 minutami, Harwey napsal: toto si nejako doriesil pre pani? jj, nástavcem od Force za 290,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 9. července Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července před 1 hodinou, kral083 napsal: @Moty hele nemám srovnání. Měl sem mechanickou 105 a byla úplně v pohodě. Teď mám elektrickou Ultegru a taky cajk. Kluci vozí Sram a krom nižší výdrže baterie si taky nestěžujou. Kdybych si mohl vybrat,tak bych raději Shimano. Ale jestli dostaneš lepší cenu na Sram,tak to bude taky cajk. Do mechanický bych už ale nešel,ta elektrika je děsně návyková. elektrika je jasná, šlo mi o to jestli bude stačit nižší řada od obou výrobců, ale když Tobě stačila 105, tak mě musí 100x stačit taky;-) Takže teď už jen najít kolo který bude mít 105 nebo Rival, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 9. července Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července @Moty pokud se nepletu,tak elektrickou 105 vozí Kateřina Rusá na svý Festce. Ta najede za rok přes 50k, takže já bych se toho nebál. Přeju hodně zdaru při výběru kola. Mě se včera svěřila manželka, že by možná uživila gravla, tak kdybyste někdo něco zahlidnul v karbonu (velikost L ->180cm) na jednoplacce a do 40k, nebojte se mi to poslat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 9. července Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července @kral083 Napsal bych hnojovi z bike-fora, stavi todle https://sabro.bike/#specs a mam dojem ze nekde psal, ze se kolem ctyriceti vejit umi. Jinak se obavam ze do ctyriceti novej karbon na jednoplacce nesezenes.. nebos myslel na bazary? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 9. července Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července @Miceycílil jsem spíš na novej. Je možný, že sem to ustřelil, raději na nový kola ani nekoukám, abych neměl choutky Dík za tip,kouknu na to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 9. července Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července před 14 hodinami, Jarett napsal: Cestou domů ... Krasna prace 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 9. července Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července Jako ne ze by to neslo, todle treba mozna nebude uplne blby.. byt bych asi preferoval GRX pred tim mechanickym Sramem. https://www.tsbohemia.cz/cyklokros-gravel-mmr-x-grip-00-mustard-n-black-vel-l-2024_d510294.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 9. července Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července @Micey to sem jí poslal. Odpověď: na kole v barvě hořčice jezdit rozhodně nebudu. Tak to máš pak těžký Každopádně mechanický Sram mám na svým gravlu, protože tehdá ještě GRX nebylo v nabídce. Gravel má najeto přes 20k ve všech možných myslitelných (někdy i nemyslitelných) podmínkách a funguje perfektně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 9. července Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července @kral083 Tak to?:) https://www.tsbohemia.cz/cyklokros-gravel-mmr-x-grip-00-light-cooper-n-black-vel-l-23-2024_d510081.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se