kral083 Posted July 9, 2024 Report Posted July 9, 2024 @Micey Teď se zakoukala do Kellyše Soot 80. To je prý barva dle jejího gusta a že prý je to dvouplacka bere jako výhodu. Tak já už ničemu nerozumím
pavo_ Posted July 9, 2024 Report Posted July 9, 2024 dnes Brdy, skvělý cesty a málo lidí...paráda Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. 1
Andrew Posted July 9, 2024 Report Posted July 9, 2024 Kluci když Vás tady tak sleduju tak si rikam, jestli jsem s tím HT neudělal chybu
pavo_ Posted July 10, 2024 Report Posted July 10, 2024 před 12 hodinami, TLD napsal: Smaragdove jezirko? ne ne, tohle bylo Černé jezírko pak pokračování na Mariin pramen, Pilská nádrž, Tři trubky...Smaragdové jezírko možná zkusím příště Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Xenomorfus Posted July 10, 2024 Report Posted July 10, 2024 před 20 hodinami, kral083 napsal: @Micey to sem jí poslal. Odpověď: na kole v barvě hořčice jezdit rozhodně nebudu. Tak to máš pak těžký ...... Jo, jako kdyz si Tvoje zena nainstaluje World of tanks a po dvou hodinach hrani ma konecne vybrane jmeno a barvu tanku :-D. 2
Z. Paul Posted July 10, 2024 Report Posted July 10, 2024 Prosimvás, ze shopu mojekolo.cz je i nekdo z fora nebo si pletu obchody?
Gustaf Posted July 10, 2024 Report Posted July 10, 2024 před 6 hodinami, Z. Paul napsal: Prosimvás, ze shopu mojekolo.cz je i nekdo z fora nebo si pletu obchody? @kupko je z mojekolo
Z. Paul Posted July 10, 2024 Report Posted July 10, 2024 před 3 minutami, Gustaf napsal: @kupko je z mojekolo Dekuju, mam jen dotaz na dostupnost. 1
Huty92 Posted July 10, 2024 Report Posted July 10, 2024 Dneska projizdka po Kaprunu u Klammsee Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
shaggy Posted July 13, 2024 Report Posted July 13, 2024 Dnes to nedopadlo... Lytko boli jak fras... Fagan v protismere bez ochoty ist vpravo aj napriek tomu, ze mal videl. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
kral083 Posted July 13, 2024 Report Posted July 13, 2024 Hlavně jestli kolo a hadry sou ok, kůže sroste Já dnes vyrazil dobýt v rámci VRKopy jeden z těch méně oblíbených cílů, Krásná hora u Soběhrd. Jako on by to byl hezkej kraj,ale kurňa buď sou silnice v cajku, ale plný aut, nebo ten povrch stojí za prd. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Zdenek1307 Posted July 13, 2024 Report Posted July 13, 2024 před 23 minutami, kral083 napsal: Hlavně jestli kolo a hadry sou ok, kůže sroste Já dnes vyrazil dobýt v rámci VRKopy jeden z těch méně oblíbených cílů, Krásná hora u Soběhrd. Jako on by to byl hezkej kraj,ale kurňa buď sou silnice v cajku, ale plný aut, nebo ten povrch stojí za prd. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Ta druhá fotka je úžasná!
Gustaf Posted July 13, 2024 Report Posted July 13, 2024 (edited) Tyvle, teď cestou z Itošky jsem sledoval auta na dálnici.... většina ebajk a zbytek samej gravel. To už nikdo nejezdí normální MTB? Si připadám méněcennej Edited July 13, 2024 by Gustaf 1
Huty92 Posted July 13, 2024 Report Posted July 13, 2024 před 1 minutou, Gustaf napsal: Tyvle, teď cestou z Itošky jsem sledoval auta na dálnici.... většina ebajk a zbytek samej gravel. To už nikdo nejezdí normální MTB? Si připadám méněcennej Haha, tak to si piš že nejsi zadny bike a ebike neodsuzuji, ale kdyz pod zadeli pracuji tlumice, bike je vyladeny,je to radost 1
vzduch Posted July 14, 2024 Report Posted July 14, 2024 Já si na Šumavě s rodinou a přáteli připadal taky jako exot. Samá elektrika a gravel. Ekola neodsuzuji, aspoň se lidi nějak hýbou a pomalu k ebiku taky směřuji. Po výměně kolene to budu řešit a už mám taky nějaký ten věk. Co mě ale mrzí, že ekola sedlají mladí lidi v plné síle a viděl jsem i děti, jak si to frčí na ekole. Pořád je to ale lepší než aby proseděli celé dny na počítači nebo mobilu.
exBURN Posted July 14, 2024 Report Posted July 14, 2024 Ty vaše předsudky. Jsem relativně mladý, v plné síle a na e-fulla jsem letos taky přesedlal a mrzí mě, že jsem to neudělal už dřív. Bydlím v hodně kopcovité krajině a tady je e-bike úplný požehnání. Pořád vycházíte z premisy, že je to motorka, ale v realitě makám stejně, jen si dám za stejnou jednotku času víc kopců a hlavně sjezdů, které mě baví nejvíc a domů přijdu víc zničenej než z klasiky.
Bert Posted July 14, 2024 Report Posted July 14, 2024 Chlapci, skoro se bojím napsat, o čem (vzhledem ke stavu svých kolen) přemýšlím
Duke650 Posted July 14, 2024 Report Posted July 14, 2024 Mám vyzkoušené, že na light ebiku (17 kg s relativně slabým motorem) mívám cca o 20 nižší tepovou frekvenci než na bio-mtb. Střídám kola podle aktuálního stavu kolen a kyčlí, letos je to cca 3:1 ve prospěch biokola. 58 let, 81 kg/183 cm, hejtry jednoduše ignoruju. Jezdím na nejnižší stupeň podpory. Když ale vedu skupinu zákazníků, kterým půjčujeme plnotučné ebiky a každý si tam hned nakliká pětku, tak si musím taky přitopit... a to mne nebaví 1
Recommended Posts