Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

před 16 hodinami, Gustaf napsal:

Umíš si to udělat hezký. Já plánuji něco na zítra, snad nebude pršet. Škoda, že do terénu to není, tak bude road MTB ..

Kup si už ten gravel. Že tě pořád baví se tahat s celoperem na asfaltu 🙂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 30 minutami, Gustaf napsal:

Tak fouká jako debil chcalo celý ráno....seru na to. Vyjedu zítra. No, ale zase je to super na těch 2,4 pláštích 🤣 na gravel asi časem dojde.... uvidím.

Pravda, včera to bylo o poznání lepší :)

2A03EE38-6C17-4B43-81AD-327AE61B9432_1_201_a.thumb.jpeg.5999fd83e93bb9567b3699db43df88b1.jpegA422E230-ECA6-4A39-8484-B7C978306FC7_1_201_a.thumb.jpeg.dcd07974ec35d7b632cfe4bde66851e5.jpeg

Upraveno uživatelem Jarett
  • Like 1
Odkaz ke komentáři

před 38 minutami, Gustaf napsal:

Spíš jako by byla moc stáhnuta prehazka...že řetěz nenapne. Škoda, že sem nejde dát video. No, vezmu to do servisu každopádně....

Já měl to samé u nového Cannondejla a dělala to přehazovačka. Sram X9 myslím s nějakou clutch brake, ta byla vadná a pokud nebyla, začla habrovat časem. Měnili defakto všechny v záruce. Co tam máš za přehazovačku?

Odkaz ke komentáři

před 9 minutami, African napsal:

Já měl to samé u nového Cannondejla a dělala to přehazovačka. Sram X9 myslím s nějakou clutch brake, ta byla vadná a pokud nebyla, začla habrovat časem. Měnili defakto všechny v záruce. Co tam máš za přehazovačku?

Mám tam sram gx axs...

Odkaz ke komentáři

před 8 minutami, Gustaf napsal:

Mám tam sram gx axs...

Roller bearing clutch, to je to co mě zlobilo a máš to tam také, může to být ono .....ale uvidíš.

sram-x9-type-2-1.jpg

Upraveno uživatelem African
  • Like 1
Odkaz ke komentáři

Gusto, presne podobny perpetum mobile mi behem vikendu vyvedla navsteva na kenevu s 11-rychlostni sram nx hazkou (teda jeste krome jednoho urvanyho dratu na zadnim kole, prej neco zalezlo do vypletu a rolnicky - jestlipak to souvisi a nejak se protocilo upevneni hazky). Koukal jsem na to jako tele, nic nevykoukal, a jeli jsme dal. Doma jsem to jen zaparkoval. Ale myslim, ze jako prvni sundam a znovu nasadim hazku. Pak dej pls vedet, co to bylo. 

Odkaz ke komentáři

před 13 minutami, maama napsal:

Gusto, presne podobny perpetum mobile mi behem vikendu vyvedla navsteva na kenevu s 11-rychlostni sram nx hazkou (teda jeste krome jednoho urvanyho dratu na zadnim kole, prej neco zalezlo do vypletu a rolnicky - jestlipak to souvisi a nejak se protocilo upevneni hazky). Koukal jsem na to jako tele, nic nevykoukal, a jeli jsme dal. Doma jsem to jen zaparkoval. Ale myslim, ze jako prvni sundam a znovu nasadim hazku. Pak dej pls vedet, co to bylo. 

Jasně, dám vědět... zítra sjedu do servisu. Pro jistotu jsem objednal i nový řetěz rovnou....

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...