kral083 Odesláno 12. října Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 15' Raptor v Broumech od Matušky taky zahřeje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. října Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října Umíš si to udělat hezký. Já plánuji něco na zítra, snad nebude pršet. Škoda, že do terénu to není, tak bude road MTB .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 12. října Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října @Gustaf Jestli hezký to úplně nevím,ale intenzivní určitě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. října Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října Tyvle, ty seš dobrej pacient Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 13. října Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října slušnej warm-up Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 13. října Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října před 16 hodinami, Gustaf napsal: Umíš si to udělat hezký. Já plánuji něco na zítra, snad nebude pršet. Škoda, že do terénu to není, tak bude road MTB .. Kup si už ten gravel. Že tě pořád baví se tahat s celoperem na asfaltu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. října Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října Tak fouká jako debil chcalo celý ráno....seru na to. Vyjedu zítra. No, ale zase je to super na těch 2,4 pláštích na gravel asi časem dojde.... uvidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 13. října Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října (upraveno) před 30 minutami, Gustaf napsal: Tak fouká jako debil chcalo celý ráno....seru na to. Vyjedu zítra. No, ale zase je to super na těch 2,4 pláštích na gravel asi časem dojde.... uvidím. Pravda, včera to bylo o poznání lepší Upraveno 13. října uživatelem Jarett 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. října Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října před 44 minutami, Jarett napsal: Pravda, včera to bylo o poznání lepší Krása... takle nějak by mělo být i zítra.... doufám 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října Čus chlapi....dotaz... Čím by to mohlo být? Na posledním pastorku mám total volnej řetěz, když nešlapu, tak se dotýká zadní stavby. Jakoby nebyl napnutej.Měrka na řetěz mi ukazuje 75%. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října Článek dva navíc..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října To ne...na řetězu už nějaký ten pátek jezdím..zkracoval jsem podle předešlého.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října To by mohl být problém s nábojem - ořechem. Zkus, jestli jde kazetou volně otáčet nebo přidrhává. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října Spíš jako by byla moc stáhnuta prehazka...že řetěz nenapne. Škoda, že sem nejde dát video. No, vezmu to do servisu každopádně.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října před 38 minutami, Gustaf napsal: Spíš jako by byla moc stáhnuta prehazka...že řetěz nenapne. Škoda, že sem nejde dát video. No, vezmu to do servisu každopádně.... Já měl to samé u nového Cannondejla a dělala to přehazovačka. Sram X9 myslím s nějakou clutch brake, ta byla vadná a pokud nebyla, začla habrovat časem. Měnili defakto všechny v záruce. Co tam máš za přehazovačku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října před 9 minutami, African napsal: Já měl to samé u nového Cannondejla a dělala to přehazovačka. Sram X9 myslím s nějakou clutch brake, ta byla vadná a pokud nebyla, začla habrovat časem. Měnili defakto všechny v záruce. Co tam máš za přehazovačku? Mám tam sram gx axs... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října (upraveno) před 8 minutami, Gustaf napsal: Mám tam sram gx axs... Roller bearing clutch, to je to co mě zlobilo a máš to tam také, může to být ono .....ale uvidíš. Upraveno 15. října uživatelem African 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října Ok, díky za info.... zkusím se podívat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října Gusto, presne podobny perpetum mobile mi behem vikendu vyvedla navsteva na kenevu s 11-rychlostni sram nx hazkou (teda jeste krome jednoho urvanyho dratu na zadnim kole, prej neco zalezlo do vypletu a rolnicky - jestlipak to souvisi a nejak se protocilo upevneni hazky). Koukal jsem na to jako tele, nic nevykoukal, a jeli jsme dal. Doma jsem to jen zaparkoval. Ale myslim, ze jako prvni sundam a znovu nasadim hazku. Pak dej pls vedet, co to bylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října před 13 minutami, maama napsal: Gusto, presne podobny perpetum mobile mi behem vikendu vyvedla navsteva na kenevu s 11-rychlostni sram nx hazkou (teda jeste krome jednoho urvanyho dratu na zadnim kole, prej neco zalezlo do vypletu a rolnicky - jestlipak to souvisi a nejak se protocilo upevneni hazky). Koukal jsem na to jako tele, nic nevykoukal, a jeli jsme dal. Doma jsem to jen zaparkoval. Ale myslim, ze jako prvni sundam a znovu nasadim hazku. Pak dej pls vedet, co to bylo. Jasně, dám vědět... zítra sjedu do servisu. Pro jistotu jsem objednal i nový řetěz rovnou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se