Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Oj.... nechal jsem ho trochu déle než je zdrávo, no aspoň jsme z něj vytáhli maximum 😅

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Haha 1
  • Odpovědi 10,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak mě nový řetěz přeskakuje na nejmenším kolečku....zkusili jsme s kámošem všechno, je stejně dlouhý a dochází nápady. Když dám starý, jde parádně. Má někdo nějaký nápad, nebo mám opravdu koupit novou kazetu? 🙈

Odesláno

Vyměnit ten nejmenší pastorek (tipnul bych i další dva tři). Vytahany řetěz dal kazetě na prdel a nejmenší pastorek logicky blbne nejvíc 

Odesláno
1 hour ago, runner said:

Vyměnit ten nejmenší pastorek (tipnul bych i další dva tři). Vytahany řetěz dal kazetě na prdel a nejmenší pastorek logicky blbne nejvíc 

Díky moc, to by mě nedocvaklo 😅 Objednal jsem a snad se trefil na CS M 8100 12s kazetu, ale píšou to tam...

To redd: Když ono to řadí opravdu jedna báseň, pouze na tom nejmenším to dělá neplechu. Včera jsem bez posledního ujel docela dost a na pohodu, takže to zkusím jak píše runner. Navíc kazeta dva tisíce, kolečka tři stovky. Každopádně ti děkuji za tip a možná ti dám ještě stejně nakonec za pravdu 🙈

https://www.kupkolo.cz/nahradni-pastorek-kazety-shimano-xt-12s-cs-m8100-cs-m9100-cs-m7100-cs-m6100_z123086/?id_variation=1770103&utm_source=sklik&utm_medium=cpc&utm_campaign=Nakupy:+Kupkolo.cz&utm_content=Shimano+Nahradni+pastorek+kazety+Shimano+XT+12s+CS-M8100,+CS-M9100,+CS-M7100,+CS-M6100+pocet+zubu+10-12#1770103

Odesláno
6 minutes ago, Prochy68 said:

mas vsechny prsty? 😅🍻

To já nemůžu vůbec dělat takovéto nebezpečné věci, to bych tu dlouho nebyl 😂 Kámoš to dělal....

• Haha 1
Odesláno
1 hour ago, Harwey said:

tvl, vlasto, sorry za OT, ty byvas vsade kto ma niekde niekto velkosklad? mas vsetky dodavky co objednas do druheho dna :)

Právě že já bydlím v největší prdeli světa 😆 Včera jsem objednal na kupkolo.cz ve dvě hodiny a dneska to bylo v babyboxu 👍

poiuz: starám se, ale upřímně puntičkář alá kartáček na zuby co každý týden přiznávám že nejsem 😅

• Dát hlas 1
Odesláno

Zvonek Duobell na kolo od Škoda Auto, který by měl být slyšet i skrz sluchátka se zapnutým ANC 🔔

https://www.skoda-storyboard.com/cs/skoda-svet-cs/skoda-duobell-zvonek-na-kolo-prelsti-i-chytra-sluchatka/

Odesláno
On 4/9/2026 at 12:32 PM, runner said:

Maká to jak švýcarské hodinky 👍 Děkuji za radu, sedmnáct stovek doma, máš u mě pivko pokud nás někdy vesmír navede k sobě 🙏

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...