African Odesláno 5. dubna Nahlásit Odesláno 5. dubna Oj.... nechal jsem ho trochu déle než je zdrávo, no aspoň jsme z něj vytáhli maximum Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
filo-boxer Odesláno 5. dubna Nahlásit Odesláno 5. dubna Odenwald Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Jarett Odesláno 5. dubna Nahlásit Odesláno 5. dubna Těžko na cvičišti, lehko na bojišti .... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 2
kral083 Odesláno 5. dubna Nahlásit Odesláno 5. dubna Jihočeské rovinky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Lou Odesláno 5. dubna Nahlásit Odesláno 5. dubna Velikonoční švih Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
African Odesláno 5. dubna Nahlásit Odesláno 5. dubna Norco power Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
African Odesláno 9. dubna Nahlásit Odesláno 9. dubna Tak mě nový řetěz přeskakuje na nejmenším kolečku....zkusili jsme s kámošem všechno, je stejně dlouhý a dochází nápady. Když dám starý, jde parádně. Má někdo nějaký nápad, nebo mám opravdu koupit novou kazetu?
runner Odesláno 9. dubna Nahlásit Odesláno 9. dubna Vyměnit ten nejmenší pastorek (tipnul bych i další dva tři). Vytahany řetěz dal kazetě na prdel a nejmenší pastorek logicky blbne nejvíc
redd Odesláno 9. dubna Nahlásit Odesláno 9. dubna Já bych šel do nový kazety, ať máš klid a příště měnit řetěz dřív
African Odesláno 9. dubna Nahlásit Odesláno 9. dubna 1 hour ago, runner said: Vyměnit ten nejmenší pastorek (tipnul bych i další dva tři). Vytahany řetěz dal kazetě na prdel a nejmenší pastorek logicky blbne nejvíc Díky moc, to by mě nedocvaklo Objednal jsem a snad se trefil na CS M 8100 12s kazetu, ale píšou to tam... To redd: Když ono to řadí opravdu jedna báseň, pouze na tom nejmenším to dělá neplechu. Včera jsem bez posledního ujel docela dost a na pohodu, takže to zkusím jak píše runner. Navíc kazeta dva tisíce, kolečka tři stovky. Každopádně ti děkuji za tip a možná ti dám ještě stejně nakonec za pravdu https://www.kupkolo.cz/nahradni-pastorek-kazety-shimano-xt-12s-cs-m8100-cs-m9100-cs-m7100-cs-m6100_z123086/?id_variation=1770103&utm_source=sklik&utm_medium=cpc&utm_campaign=Nakupy:+Kupkolo.cz&utm_content=Shimano+Nahradni+pastorek+kazety+Shimano+XT+12s+CS-M8100,+CS-M9100,+CS-M7100,+CS-M6100+pocet+zubu+10-12#1770103
African Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna Tož držte palce džentlmeni Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Prochy68 Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna před 3 minutami, African napsal: Tož držte palce džentlmeni Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. mas vsechny prsty?
Kid_A Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna V 5. 4. 2026 v 16:34, Jarett napsal: Těžko na cvičišti, lehko na bojišti .... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. stýl is rýl 1
African Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna 6 minutes ago, Prochy68 said: mas vsechny prsty? To já nemůžu vůbec dělat takovéto nebezpečné věci, to bych tu dlouho nebyl Kámoš to dělal.... 1
Harwey Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna tvl, vlasto, sorry za OT, ty byvas vsade kto ma niekde niekto velkosklad? mas vsetky dodavky co objednas do druheho dna
African Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna 1 hour ago, Harwey said: tvl, vlasto, sorry za OT, ty byvas vsade kto ma niekde niekto velkosklad? mas vsetky dodavky co objednas do druheho dna Právě že já bydlím v největší prdeli světa Včera jsem objednal na kupkolo.cz ve dvě hodiny a dneska to bylo v babyboxu poiuz: starám se, ale upřímně puntičkář alá kartáček na zuby co každý týden přiznávám že nejsem 1
juk Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna Zvonek Duobell na kolo od Škoda Auto, který by měl být slyšet i skrz sluchátka se zapnutým ANC https://www.skoda-storyboard.com/cs/skoda-svet-cs/skoda-duobell-zvonek-na-kolo-prelsti-i-chytra-sluchatka/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna On 4/9/2026 at 12:32 PM, runner said: Vyměnit ten nejmenší pastorek (tipnul bych i další dva tři). Vytahany řetěz dal kazetě na prdel a nejmenší pastorek logicky blbne nejvíc Maká to jak švýcarské hodinky Děkuji za radu, sedmnáct stovek doma, máš u mě pivko pokud nás někdy vesmír navede k sobě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bcmike Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna Letos prvně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se