Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 24 minutami, Micey napsal:

To máš na 27,5? Ve velikosti kol už nějakej zásadní rozdíl neni, spíš bude v  modernější geometrii a hlavně, jednopřevodník je lahoda.. Blbý je, že ten Canyon už prodáš za málo, no.

Jojo 27.5 a dvojplacka. 

Právě ze jednoplacku bych chtěl taky, k těm 29 :D 

Mě je jasný, že to nebude vývar, ale na tom tak nelpím. Zkusím to zítra umýt a když si to nerozmyslim tak hodit do inzerce :( že mě vždycky popadnou takový záchvěvy a pak se točím v kruhu :D

• Odpovědi 10,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 7 minutami, Z. Paul napsal:

Teď mám 120/120, docela bych chtěl třeba kolem 140 ... právě trosku do agresična :D 

co to máš za velikost?

Odesláno
před 13 minutami, moco napsal:

co to máš za velikost?

Je to L, jestli si pamatuju. Já mám 184cm ... 

Micey: láká mě zkusit něco nového 🤷🏿‍♂️ něco od Ghostu možná? Orbea? ... žluťák SantaCruz?😍😂

Odesláno
před 4 minutami, Tom4 napsal:

Pěkný, a to Canyon zdražil už na jaře docela čitelně.

U Canyonu záleží na aktuálním kurzu. Jinak jsem koukal, že např. můj Ultimate 7.0 CF DB zdražili cca o 8kKč, ale jsou tam o třídu lepší brzdy a lepší sedlo, zbytek je vinou kurzu, takže bych řekl, že to zdražení není takové, jaké se na první pohled může jevit. 

Tenhle týden jsem byl u Jarka v krámu a ty spešly jsou moc sexy. Až nebudu sociál, tak si, Jarku, plácneme 🙂

Odesláno

Resil sem to nedavno a tak mam presne v tehle kategorii par typu:
Propain Hugene (140/130)
YT Jeffsy (150/150) nebo YT Izzo (130/130)
Rocky Mountain Instinct (140/140)
Rose Root Miller (150/150)
Vitus Mythique (140/140) nebo Escarpe (150/140)

Bohuzel zdrazili vsichni. YT mezirocne nektery modely snad o 500€ nahoru. A co je nejhorsi, ze dostupnost vsech kol je porad dost mizerna.

Rose byl asi nejvetsi favorit, ale cca dva mesice zpet jeste nemeli vubec uvedeny kola pro 2021 na webu. Kvuli dostupnosti (a hlavne taky cene) sem nakonec skoncil u Vitusu.

Odesláno

Ja porad zeru Transition Spur. Za me idealni trailovej all in one. Koupil bych ram a doskladal to co dum da a jak by to odchazelo, tak bych upgradoval. Krasny kolo.

Odesláno
Ajaj, tech firem je spousta... ja mam Industry Nine.
Dnesni domaci skola... pekne hned rano telocvik.... pak prirodak a pak jak fotit v ramci vytvarky [emoji4]

R0028779.thumb.jpg.60b27f23d855e8369ab1dbff9e73f5a7.jpg
R0028721.jpg.5269f85a2e7c2e834b650383e587b69b.jpg
R0028734.thumb.jpg.bbb485c242ffc2ab05970bd1c6ed6cb4.jpg
R0028687.jpg.5b7de5000c7aecc14ad7fd370723dc3b.jpg
R0028752.thumb.jpg.cf429b80d58610bb68d48af20385bf69.jpg
Nádhera, šikovnej ten fotograf... [emoji6]

Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk

Odesláno

Nezkoušel někdo Topeak Ninja systém (krabička s multitoolem + montpáky připevněný na košíku),  nebo něco podobnýho? Zlomil sem nedávno košík a vybírám nástupce, tak mě napadlo, že bych na XCčku nasázel víc věcí na kolo a nemusel na kratší výlety vozit batoh.

A jak se tu řešily ty blikačky zadní - padl tady tip na Moon Nebula, ale nemá někdo Cerberus? Případně Gaciron W08-10 (potažmo W08-40)? Potřebuju něco pořídit na druhý kolo (fulla). Ta Nebula se mi moc nelíbí jak to tak trčí divně.

Odesláno

Řešily se tady batůžky na kolo. Já jsem si pořídil  Vaude trail saddle a jsem z toho hrozně nadšenej. V tomhle počasí se mi tam vejde malá termoska, věttrovka, duše a nářadí. Slouží to zároveň jako blatník, abych neměl prdel kompletně mokrou. Je to stabilní a nepřekáží. Další reflexní prvek. Když tam věcí není moc, tak to zmačkám do poměrně malého podsedlového balíčku. Už nechci žádný batoh ani vidět. Jinak dneska všude božský klid, ani noha.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Že bych to vyřešil výměnou podsedlovky jo? Vypadá to zajímavě, i když na první pohled hodně velký. Kde a jak tam máš připevněný zadní světlo prosím Tě?

Odesláno (upraveno)
Před hodinou, Happy88 napsal:

Že bych to vyřešil výměnou podsedlovky jo? Vypadá to zajímavě, i když na první pohled hodně velký. Kde a jak tam máš připevněný zadní světlo prosím Tě?

Takhle to vypada, kdyz jsem vytahl nahore vetrovku. Zadni svetlo takovou tu cervenou bludicku na gumu si chytnu za to horni poutko. Nadvakrat omotam a drzi. Ale koupim si pro sichr jeste vetsi svetlo na zadni cast skopku

Upraveno uživatelem Roman I.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...