Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 10,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 32 minutami, Moty napsal:

nejezdí tu někdo na trenažeru Rouvy?

díky

Dal jsem tomu minuly rok dva mesice sanci a zkoncil opet na Zwiftu.

Odesláno
před 8 minutami, Gustaf napsal:

To musím na notesu...na mobilu to nemůžu najít, tak asi proto...

Nenabízí ti to měsíční trial zdarma hned jak vlezeš do appky?

Odesláno
před 1 minutou, hator napsal:

Dal jsem tomu minuly rok dva mesice sanci a zkoncil opet na Zwiftu.

To je víc videohra, ne? V čem je lepší?

Odesláno

To je ale prostredi me vyhovuje hlavne ta interaktivita s ostatnima. Treninkovej plan ktery jedu volne jizdy nebo skupinove jizdy. Na rouvy se me video kolikrat sekalo ikdyz jsem mel video predem ztazene. A potkat tam nekoho online byla taky nahoda. Ale traba se to letos jiz zlepsilo.

Odesláno
před 12 minutami, Tom4 napsal:

Nenabízí ti to měsíční trial zdarma hned jak vlezeš do appky?

Nevím, už jsem to zaplatil na rok...1490kc. jen mě překvapilo,že si to samo strhlo peníze přes Google pay, kde mám registrovanou kartu, aniž by to chtělo nějakej PIN. Jen přihlášení do Stravy a do Google účtu

Odesláno
před 1 minutou, Gustaf napsal:

Hele, jak potvrdím live segmenty? V Garmin connect je zaskrtnu, ale když z toho menu vyskocim a vlezu tam znovu, tak jsou zase deaktivovaný. Nebo se aktivujou nějaký automaticky nebo musíme potvrdit i v Garminu?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Musis si ve strave prvne dat segmenty ktere chces videt v garminu jako favorit(oblibene) a po sync je budes mit v zarizeni

Odesláno (upraveno)
před 5 minutami, hator napsal:

Musis si ve strave prvne dat segmenty ktere chces videt v garminu jako favorit(oblibene) a po sync je budes mit v zarizeni

Kde to najdu?já chci vidět všechny kudy pojedu

Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno

No kdyz vis kudy pojedes tak si v pace nebo na netu das segment explore a na mapce se ti ukazou vsechny v dosahu. Na jeden klikni dej mu hvezdicku tzn vlozis si ho do oblibenych a timto zpusobem si navolis treba vsechny po trase. Na youtube bude urcite podrobnejsi navod 😉

Odesláno
Ok, díky...to je traparna, já myslel,že se mi budou ukazovat automaticky kudy pojedu....

Musis je zadat. Ale 530 jich pobere hodne. Blby je, ze letos zrusili segmenty z kopce.
Odesláno (upraveno)

no vejde se mi jich tam jen 20....to je málo...sem čekal, že se jich tam naláduje víc teda. Takže to opravdu budu muset zadávat před každou cestou....:-(

Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno

Mají ty inovace spíš k horšímu. Já už na segmenty celkem kašlu, některý se dají překonávat už jen s pořádným větrem v zádech a omezení live segmentů pouze na do kopce a rovinu, je taky na houby. Dojede mi předplatný a už nechám jen free verzi.

Odesláno

mi staci podivat se na vysledky segmentu az v cili. stejne nemam takovou fyzicku abych mel sanci se umistit alespon v top 10. ani v tech co jsem si vytvoril ve svem okoli... vsude jezdi lidi :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...