Gustaf Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2020 Kde najdu to zakoupení Stravy full
Duke650 Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2020 Subscribe Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2020 před 12 minutami, Duke650 napsal: Subscribe Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To musím na notesu...na mobilu to nemůžu najít, tak asi proto...
hator Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2020 před 32 minutami, Moty napsal: nejezdí tu někdo na trenažeru Rouvy? díky Dal jsem tomu minuly rok dva mesice sanci a zkoncil opet na Zwiftu.
Tom4 Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2020 před 8 minutami, Gustaf napsal: To musím na notesu...na mobilu to nemůžu najít, tak asi proto... Nenabízí ti to měsíční trial zdarma hned jak vlezeš do appky?
Moty Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2020 před 1 minutou, hator napsal: Dal jsem tomu minuly rok dva mesice sanci a zkoncil opet na Zwiftu. To je víc videohra, ne? V čem je lepší?
hator Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2020 Ted kdyz vlezu do app, tak mi to nabidne 1hod zdarma a pote che zaplatit.
hator Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2020 To je ale prostredi me vyhovuje hlavne ta interaktivita s ostatnima. Treninkovej plan ktery jedu volne jizdy nebo skupinove jizdy. Na rouvy se me video kolikrat sekalo ikdyz jsem mel video predem ztazene. A potkat tam nekoho online byla taky nahoda. Ale traba se to letos jiz zlepsilo.
Gustaf Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2020 před 12 minutami, Tom4 napsal: Nenabízí ti to měsíční trial zdarma hned jak vlezeš do appky? Nevím, už jsem to zaplatil na rok...1490kc. jen mě překvapilo,že si to samo strhlo peníze přes Google pay, kde mám registrovanou kartu, aniž by to chtělo nějakej PIN. Jen přihlášení do Stravy a do Google účtu
Gustaf Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2020 Hele, jak potvrdím live segmenty? V Garmin connect je zaskrtnu, ale když z toho menu vyskocim a vlezu tam znovu, tak jsou zase deaktivovaný. Nebo se aktivujou nějaký automaticky nebo musíme potvrdit i v Garminu? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
hator Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2020 před 1 minutou, Gustaf napsal: Hele, jak potvrdím live segmenty? V Garmin connect je zaskrtnu, ale když z toho menu vyskocim a vlezu tam znovu, tak jsou zase deaktivovaný. Nebo se aktivujou nějaký automaticky nebo musíme potvrdit i v Garminu? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Musis si ve strave prvne dat segmenty ktere chces videt v garminu jako favorit(oblibene) a po sync je budes mit v zarizeni
Duke650 Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2020 před 32 minutami, Gustaf napsal: To musím na notesu...na mobilu to nemůžu najít, tak asi proto... V appce je to pod settings Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2020 (upraveno) před 5 minutami, hator napsal: Musis si ve strave prvne dat segmenty ktere chces videt v garminu jako favorit(oblibene) a po sync je budes mit v zarizeni Kde to najdu?já chci vidět všechny kudy pojedu Upraveno 12. listopadu 2020 uživatelem Gustaf
hator Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2020 No kdyz vis kudy pojedes tak si v pace nebo na netu das segment explore a na mapce se ti ukazou vsechny v dosahu. Na jeden klikni dej mu hvezdicku tzn vlozis si ho do oblibenych a timto zpusobem si navolis treba vsechny po trase. Na youtube bude urcite podrobnejsi navod
Gustaf Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2020 Ok, díky...to je traparna, já myslel,že se mi budou ukazovat automaticky kudy pojedu....
roura74 Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2020 Ok, díky...to je traparna, já myslel,že se mi budou ukazovat automaticky kudy pojedu....Musis je zadat. Ale 530 jich pobere hodne. Blby je, ze letos zrusili segmenty z kopce.
Gustaf Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2020 (upraveno) no vejde se mi jich tam jen 20....to je málo...sem čekal, že se jich tam naláduje víc teda. Takže to opravdu budu muset zadávat před každou cestou....:-( Upraveno 12. listopadu 2020 uživatelem Gustaf
Robertilos Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2020 Mě štve, že na Stravě změnili nastavení Flybys. Dřív jsem se mrknul, koho jsem po cestě potkal, občas jsme si s někým napsali. Teď to mají všichni vypnuté.
roura74 Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2020 Mají ty inovace spíš k horšímu. Já už na segmenty celkem kašlu, některý se dají překonávat už jen s pořádným větrem v zádech a omezení live segmentů pouze na do kopce a rovinu, je taky na houby. Dojede mi předplatný a už nechám jen free verzi.
Anela Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2020 mi staci podivat se na vysledky segmentu az v cili. stejne nemam takovou fyzicku abych mel sanci se umistit alespon v top 10. ani v tech co jsem si vytvoril ve svem okoli... vsude jezdi lidi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se