Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 21 hodinami, DavidLC napsal:

Dcera se sama od sebe ve 20ti letech odhodlala a šla darovat krev, i když je vyděšená z injekcí.... 🤩

Taky jsem kdysi takhle nadšeně šel, vstupní kontrola, dotazník ok, napíchnutí taktéž, no pak jsem zavřel oči a za chvíli mě křísily tři sestřičky. Dospěl jsem k tomu, že to nebude můj koníček 😁

• Díky 1
Odesláno
před 40 minutami, kopis napsal:

Taky jsem kdysi takhle nadšeně šel, vstupní kontrola, dotazník ok, napíchnutí taktéž, no pak jsem zavřel oči a za chvíli mě křísily tři sestřičky. Dospěl jsem k tomu, že to nebude můj koníček 😁

No prý k tomu neměla daleko, má nízký tlak, tak jí musely dát nohy nahoru a trocfhu hlídat. Ale super přístup personálu, všichni v pohodě a milý přístup, když jí držely brclenky prý komentovali obrázky na ponožkách a tak... 😁. Byla z toho lehce mimo, ale "příště to snad bude lepší", tak to asi bude opakovat.... 🤔

Odesláno
Před hodinou, DavidLC napsal:

No prý k tomu neměla daleko, má nízký tlak, tak jí musely dát nohy nahoru a trocfhu hlídat. Ale super přístup personálu, všichni v pohodě a milý přístup, když jí držely brclenky prý komentovali obrázky na ponožkách a tak... 😁. Byla z toho lehce mimo, ale "příště to snad bude lepší", tak to asi bude opakovat.... 🤔

i tak je to frajer !!! I kdyby příště nešla, tak už jen ten krok je super! A všichni co to aspoň prubnou …. Né vždycky to člověku sedne ! Vím o čem mluvím , takovej odběr dokáže složit ( směrem dolů ) kdejakou osobnost ! Já mám za sebou 50 odběrů ale už mě tam nechtějí ( pendler - jest riziková persóna ) 

• Like 1
  • Díky 1
Odesláno
před 2 hodinami, kopis napsal:

Hezký ? 

Odesláno
Před hodinou, Klotzman napsal:

Jest známá a ověřená zkušenost, že na transfůzních stanicích jsou nejhezčí sestry, vybíraj to tam zhruba jako letušky.

No to bych si dovolil nesouhlasit , alespoň co se Klatov týče….  Na druhou stranu , ženský co uměj trefit žílu i poslepu….. to si myslím je asi důležitější ….. 

• Haha 1
Odesláno
před 3 hodinami, FantasticFabio napsal:

No to bych si dovolil nesouhlasit , alespoň co se Klatov týče….  Na druhou stranu , ženský co uměj trefit žílu i poslepu….. to si myslím je asi důležitější ….. 

No jako vždy, jde o píchání....🤔😁

• Like 1
  • Díky 1
  • Haha 1
Odesláno
před 6 hodinami, FantasticFabio napsal:

Myslíš zlatou?

Odesláno

Planujes neco popalit? 🙂

Ja mam na chate dve uz vcelku historicke, ale v zivote jsem je nevidel ani v chodu...

• Like 1
Odesláno

Já kupoval stájovku z nějakých armádních přebytků, je v barvě khaki, nová (resp. nepoužitá), česká výroba a stála před těmi 10-12 lety 100Kč. Na svícení večer na pergole super.

• Like 1
Odesláno
před 10 hodinami, Jehlan napsal:

Dnes mi přišla, venku leje, pu-erh,  tak ať svítí .😉

Petrolejová svítilna Feuerhand 276, bronz | KRBY Jurčák

Svítit budou asi stejně.https://www.google.com/search?client=opera&q=petrolejová+lampa+cena&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8

• Like 1
Odesláno
1 hour ago, Conrad said:

Číňany nebrat, vydrží dvě sezóny a zdarec.... já používal haldu let Meva petrolejky a dnes už to je taky aušus...ten Petromax bude úplně jinde, taky jsem dvě hodil do košíku, sice klasiku, ale ta kvalita tam bude. Aneb jak říkával můj děda, nejsem bohatý abych si kupoval levné věci 🙏

• Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...