bluman Odesláno 2. prosince Nahlásit Odesláno 2. prosince 56 minutes ago, Harwey said: kde si bral? tradicne v AT u Hofera 1
KFL Odesláno 2. prosince Nahlásit Odesláno 2. prosince Dneska mi moje krásná a studená zubařka - při pohledu do zdravotní karty - řekla, že vypadám výrazně mladší a že ji to pokaždý překvapí. Nebudu lhát, trochu mi tím načechrala peří . 1 1
Murphy97 Odesláno 2. prosince Nahlásit Odesláno 2. prosince před 56 minutami, KFL napsal: Dneska mi moje krásná a studená zubařka - při pohledu do zdravotní karty - řekla, že vypadám výrazně mladší a že ji to pokaždý překvapí. Nebudu lhát, trochu mi tím načechrala peří . no, za to nas tady jsi nasral 1 6
kuncák7 Odesláno 2. prosince Nahlásit Odesláno 2. prosince před 3 hodinami, KFL napsal: Dneska mi moje krásná a studená zubařka - při pohledu do zdravotní karty - řekla, že vypadám výrazně mladší a že ji to pokaždý překvapí. Nebudu lhát, trochu mi tím načechrala peří . A pak te zkasirovala . 1 6
Bert Odesláno 2. prosince Nahlásit Odesláno 2. prosince Ve vlákně o naštvání létají hrůzné zkazky o doručovacích službách. Já byl ale překvapen pozitivně. V úterý minulého týdne jsem si něco odsouhlasil technicky s Tikalem - univerzálka k soustruhu, nějaký čelisti, flanš, unašeč, ... U Vevor zaplaceno v úterý ve 12:30. Vevor má sklad v Německu. Balíček dorazil do Černošic ve středu 13:15. Mazec! 1
Teatime Odesláno 2. prosince Nahlásit Odesláno 2. prosince V 28. 11. 2025 v 14:18, geometr napsal: ... no přesně - slovy muzikanta: "Jenomže by Ti to ke klidu vůbec nepomohlo." Tak já nevim. Asi v tom bude nějakej háček. 2 1
African Odesláno pátek v 09:59 Nahlásit Odesláno pátek v 09:59 (upraveno) Dárky nakupuji výhradně přes internet, obchoďáky mám za trest a absolvuji pouze s dětmi. Včera jsem měl nějáká sezení v Prague, tak jsem si řekl že ještě třeba něco vymyslím když to uvidím na vlastní bulvy. V hračkárně mě hned nějáká pizda na Čerňáku poslala do oddělení s magnetickými hračkami že je mají v akci, no tak jsem ze srandy mrknul na Allegro kde jsem letos koupil defakto všechno A tak to bylo tedy i se zbytkem hraček co jsem včera vymyslel, zrovna mezi regály jsem to házel do košíku, vyšel z krámu, objednal a cca. 4 tisíce úspora...No a co mě potěšilo nejvíc, že jsem se vyhnul frontě asi o deseti lidí Upraveno pátek v 10:00 uživatelem African
Bert Odesláno pátek v 13:13 Nahlásit Odesláno pátek v 13:13 No hurá. Konečně mi můj oblíbený soustružník na železo krouhnul vnitřní 27.0 na 2.0. takže již mohu na svém soustruhu používat příslušenství 33.0 na 3.5.
Igicz Odesláno pátek v 13:20 Nahlásit Odesláno pátek v 13:20 Ježíšek dorazil o něco dříve, ale vůbec mi to neva Bertovi trochu závidím toho RAMa. Ten, bohužel, nebyl součástí nadílky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se