Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dneska mi moje krásná a studená zubařka - při pohledu do zdravotní karty - řekla, že vypadám výrazně mladší a že ji to pokaždý překvapí. Nebudu lhát, trochu mi tím načechrala peří :D.

• Haha 1
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 56 minutami, KFL napsal:

Dneska mi moje krásná a studená zubařka - při pohledu do zdravotní karty - řekla, že vypadám výrazně mladší a že ji to pokaždý překvapí. Nebudu lhát, trochu mi tím načechrala peří :D.

no, za to nas tady jsi nasral 😄

• Like 1
  • Haha 6
Odesláno
před 3 hodinami, KFL napsal:

A pak te zkasirovala 🤣.

• Like 1
  • Haha 6
Odesláno

Ve vlákně o naštvání létají hrůzné zkazky o doručovacích službách. Já byl ale překvapen pozitivně.

V úterý minulého týdne jsem si něco odsouhlasil technicky s Tikalem - univerzálka k soustruhu, nějaký čelisti, flanš, unašeč, ... U Vevor zaplaceno v úterý ve 12:30. Vevor má sklad v Německu. Balíček dorazil do Černošic ve středu 13:15. Mazec!

• Dát hlas 1
Odesláno
V 28. 11. 2025 v 14:18, geometr napsal:

... no přesně - slovy muzikanta: "Jenomže by Ti to ke klidu vůbec nepomohlo."

Tak já nevim. Asi v tom bude nějakej háček.

• Like 2
  • Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

Dárky nakupuji výhradně přes internet, obchoďáky mám za trest a absolvuji pouze s dětmi. Včera jsem měl nějáká sezení v Prague, tak jsem si řekl že ještě třeba něco vymyslím když to uvidím na vlastní bulvy. V hračkárně mě hned nějáká pizda  na Čerňáku poslala do oddělení s magnetickými hračkami že je mají v akci, no tak jsem ze srandy mrknul na Allegro kde jsem letos koupil defakto všechno 🙈 A tak to bylo tedy i se zbytkem hraček co jsem včera vymyslel, zrovna mezi regály jsem to házel do košíku, vyšel z krámu, objednal a cca. 4 tisíce úspora...No a co mě potěšilo nejvíc, že jsem se vyhnul frontě asi o deseti lidí :thumbsup_anim:

20251204_123213541.JPG

Screenshot_20251204-123204~2.png

Upraveno uživatelem African
Odesláno

No hurá. Konečně mi můj oblíbený soustružník na železo krouhnul vnitřní 27.0 na 2.0. takže již mohu na svém soustruhu používat příslušenství 33.0 na 3.5. 

IMG_20251205_140019_387.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...