Xenomorfus Odesláno 15. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2025 (upraveno) Nechci to tu plevelit, kluci. Ale kdyztak to modi smaznou. Je to Kaiser "125" Smokemeister ( https://www.udirny.cz/kaiserova-prosklena-125-darkovy-set/ ) . Prikoupil jsem digitalni termostat. Ten udrzuje teplotu v rozmezi, ktere si nastavis. Je to do 20kg produktu. Udit muzes od 20-ti do 130-ti stupnu a koure si das kolik a kdy chces. Takze treba ze zacatku bez koure a pak pridas. Nebo jen studenym kourem. Typ Smokemeister ma externi dymbox. To jsou ty valce vedle udirny. Muzes dat ale stepku nebo drobnejsi drevo primo dospod udirny. Zasobnik na stepku pojme cca kilo stepky a to staci dymit cca 10 hodin (vyzkouseno). 15 kg stepky stoji cca 300,- kc. Udirna je izolovana, takze drzi teplo a spotreba elektriny je fakt mala. Kdyz to spoctu na spotrebu tvrdeho dreva ve srovnatelne zdene nebo drevene udirne, tak jsi nakladama na polovine. Neresis zadne stipani a uskladneni tvrdeho dreva, nemusis kazdou pul hodinu hlidat teplotu. Mam typ se sklem ve dverich, takze vidis, co se tam deje. Mezi nama je to lepsi pohled jak na nahatou babu . Vyudis si klidne male mnozstvi, dve tri kila. Zapnes udirnu, za pul hodky sazis veci dovnitr a dym si das dle potreby. Ma to vzduchovaci motorek, takze jen otocenim kolecka a klapkou v komine davkujes mnozstvi dymu. Stepky se delaji ruzne druhy, muzes si vybrat, dle toho, co udis. Treba jerky nechas susit bez dymu a na zaver, treba na pul hodky - hodku das dym, at to mas lehce zauzene . Nebo jen studenym dymem muzes vyudit koreni, sul, cesnek atd.... Upraveno 15. prosince 2025 uživatelem Xenomorfus 1 1
FantasticFabio Odesláno 15. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2025 Mno…..my jsme koupili Thermomix ….. minulej měsíc…… udit to určitě neumí
Nick06 Odesláno 15. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2025 Nechci to tu plevelit, kluci. Ale kdyztak to modi smaznou. Je to Kaiser "125" Smokemeister ( https://www.udirny.cz/kaiserova-prosklena-125-darkovy-set/ ) . Prikoupil jsem digitalni termostat. Ten udrzuje teplotu v rozmezi, ktere si nastavis. Je to do 20kg produktu. Udit muzes od 20-ti do 130-ti stupnu a koure si das kolik a kdy chces. Takze treba ze zacatku bez koure a pak pridas. Nebo jen studenym kourem. Typ Smokemeister ma externi dymbox. To jsou ty valce vedle udirny. Muzes dat ale stepku nebo drobnejsi drevo primo dospod udirny. Zasobnik na stepku pojme cca kilo stepky a to staci dymit cca 10 hodin (vyzkouseno). 15 kg stepky stoji cca 300,- kc. Udirna je izolovana, takze drzi teplo a spotreba elektriny je fakt mala. Kdyz to spoctu na spotrebu tvrdeho dreva ve srovnatelne zdene nebo drevene udirne, tak jsi nakladama na polovine. Neresis zadne stipani a uskladneni tvrdeho dreva, nemusis kazdou pul hodinu hlidat teplotu. Mam typ se sklem ve dverich, takze vidis, co se tam deje. Mezi nama je to lepsi pohled jak na nahatou babu [emoji1] . Vyudis si klidne male mnozstvi, dve tri kila. Zapnes udirnu, za pul hodky sazis veci dovnitr a dym si das dle potreby. Ma to vzduchovaci motorek, takze jen otocenim kolecka a klapkou v komine davkujes mnozstvi dymu. Stepky se delaji ruzne druhy, muzes si vybrat, dle toho, co udis. Treba jerky nechas susit bez dymu a na zaver, treba na pul hodky - hodku das dym, at to mas lehce zauzene [emoji6] . Nebo jen studenym dymem muzes vyudit koreni, sul, cesnek atd....To je rajská hudba.[emoji106]Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk
Bert Odesláno 18. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2025 Musím to dát sem, místo do "Co mě právě naštvalo", neb si chci udržet karmu Tedy dnes při návštěvě Hornbachu mne potěšilo, že se tradiční hodnoty nemění. Konkrétně: 1. Na parkovišti platí přednost zleva, respektive toho, kdo jede rovně. 2. Sousedovo auto je vynikající objekt pro opření nákupního vozíku. 3. Většina nakupujících věc vnímá asi takto: Já jsem v předvánočním shonu, já mám tudíž přednost, protože Ty určitě nikam nespěcháš. 2 1
Xenomorfus Odesláno 18. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2025 Berte, jen sebemrskaci a masochisti navstevuji hobby a super markety tyden pred vanoci 1 2
Bert Odesláno 18. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2025 Já vím, já vím. Máš naprostou pravdu, ale já ASAP potřeboval překližku 8mm .... Na rukojeti ke struhům. 1
Tobi Odesláno 18. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2025 před 8 minutami, Bert napsal: Já vím, já vím. Máš naprostou pravdu, ale já ASAP potřeboval překližku 8mm .... Na rukojeti ke struhům. Tak jsem vyhledal co je ASAP,asi už jsem stár-dřív stačilo říci nutně nebo i jinak česky. Tímto nechci nijak prudit.
Bert Odesláno 18. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2025 Ano, dobře, opravuji ASAP na: kurevsky rychle. 1 1 1
Tobi Odesláno 18. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2025 (upraveno) před 7 minutami, Bert napsal: Ano, dobře, opravuji ASAP na: kurevsky rychle. - to je správná čeština! Upraveno 18. prosince 2025 uživatelem Tobi dodatek 1
odjinud Odesláno 19. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2025 (upraveno) No tvl...! (čumte jen na první řádek, nestihl jsem to fotit hned) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. prosince 2025 uživatelem odjinud 2 4
African Odesláno 19. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2025 Mě ta Praha párkrát do roka velmi baví, máte tady zajímavé věci, to se musí nechat. Titanik výstavu doporučuji Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
odjinud Odesláno 19. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2025 (upraveno) před 1 hodinou, horal napsal: Bourák, gratulace největší! a lyže Kästle, dnes již české. Upraveno 19. prosince 2025 uživatelem odjinud
Irwinek Odesláno 20. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2025 před 18 hodinami, African napsal: Mě ta Praha párkrát do roka velmi baví, máte tady zajímavé věci, to se musí nechat. Titanik výstavu doporučuji Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Byl jsem kdysi a koupil jsem si lístek, na kterém bylo napsáno, že jsem nepřežil
Vit Odesláno 20. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2025 před 18 minutami, Irwinek napsal: Byl jsem kdysi a koupil jsem si lístek, na kterém bylo napsáno, že jsem nepřežil Já taky, od té doby se neplavím ani po Baťova kanálu. 2
FantasticFabio Odesláno 20. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2025 před 1 hodinou, Vit napsal: Já taky, od té doby se neplavím ani po Baťova kanálu. Ale ve vaně si lodičku pustíš , ne? 1
juk Odesláno 20. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2025 před 9 minutami, FantasticFabio napsal: Ale ve vaně si lodičku pustíš , ne? Jako pořádnej chlap spíš pustí ve vaně ducha pod vodou 1 1
African Odesláno 20. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2025 2 hours ago, Irwinek said: Byl jsem kdysi a koupil jsem si lístek, na kterém bylo napsáno, že jsem nepřežil Z nás také ne, a plavili jsme se socka třídou Ale husina tedy z těch artefaktů, muselo to být drsný. Dva dny před jsem pustil dětem film, aby byli v obraze a byli nadšeni. 1
Teatime Odesláno 20. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2025 Jedině kačenku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se