Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :)

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 5,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 11 minutami, nickolas napsal:

To bylo na @kuncák7 ;)

:cheers: Ty woe, 50 nemám ještě ani na dohled 

před 19 minutami, Irwinek napsal:

Tak tomu rozumím 😄 jsem rád, že nejsem jediný

Nemá cenu je komentovat :thumbsup_anim:.

A dnes je to peklo, včera jsem se z vany dostal po cca 20-ti minutách a dneska jsem potupně dojel do práce autem ( nemůžu se skoro ani hnout ).

Upraveno uživatelem kuncák7
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 hodinou, Prochy68 napsal:

Chce to vic trenovat panove 🙂

No já nevím, 40 se mnou ujde i manželka, když jí neženu moc rychle, 50 je tak asi akorát, těch 60 už byl úlet. To by mne zajímalo, kolik chodíš Ty? Vím, že kluci daj i stovku, ale choděj 24 hodin, nebo jak jsou ty extra super dlouhý pochody. To už bych asi nedal 😄

Odkaz ke komentáři

Menší synek (3. třída ZŠ) měl dnes poprve on-line. A musím říci, že to bylo vyladěné. Paní učitelka nejdřív zjistila možnosti (technické, časové) v komunikaci s rodiči a dnes to rozjela. Jelikož to bylo poprvé, samozřejmě jsme byli se ženou zvědaví a byli v pokoji potichu s ním, jinak děti necháme samotné zavřené v pokoji při online výuce (aby tak měly aspoň trochu pocit, že jsou v trochu jiném prostředí, než doma). Děti má úča evidentně vycepované a technicky to opravdu nemělo chybu. Udělalo mi to obrovskou radost, paní učitelka je prostě skvělá! Jdu jí napsat děkovnou zprávu, nepochybně si velký dík zaslouží.

Odkaz ke komentáři

Jo, u staršího na druhým stupni jsou taky takový kusy. A včera jedna nepřišla na online, na to konto si jí tam děti celkem podaly (ve vší slušnosti teda, synek mi to odpo ukazoval, nějak napul s nima komunikovala asi z mobilu, ne někde od stolu), s tím že jí dokázaly, že nikde žádnou zprávu, že hodina nebude, nedala, jak se domnívala, ani v bakalářích pro rodiče ani v bakalářích pro děti ani ji nevyndala z Teams. A skoro celá třída poslušně před compama / tabletama. Dneska další kousek matikářka, ta vůbec nic (ale stát se muže cokoliv, muže se ukázat, že se jí něco přihodilo, v lepším případě jen technického, tak doufam, že je OK). Jo a ta včera učí krom tý včerejší češtiny i informatiku 🙂  Jestli je "karakterní," nedá jim hustej diktát, až se vrátěj do lavic :D

Upraveno uživatelem geometr
Odkaz ke komentáři

před 11 minutami, geometr napsal:

Jo, u staršího na druhým stupni jsou taky takový kusy. A včera jedna nepřišla na online, na to konto si jí tam děti celkem podaly (ve vší slušnosti teda, synek mi to odpo ukazoval, nějak napul s nima komunikovala asi z mobilu, ne někde od stolu), s tím že jí dokázaly, že nikde žádnou zprávu, že hodina nebude, nedala, jak se domnívala, ani v bakalářích pro rodiče ani v bakalářích pro děti ani ji nevyndala z Teams. A skoro celá třída poslušně před compama / tabletama. Dneska další kousek matikářka, ta vůbec nic (ale stát se muže cokoliv, muže se ukázat, že se jí něco přihodilo, v lepším případě jen technického, tak doufam, že je OK). Jo a ta včera učí krom tý včerejší češtiny i informatiku 🙂  Jestli je "karakterní," nedá jim hustej diktát, až se vrátěj do lavic :D

Pro ty učitele to musí být taky dobrá magořina. Zlatá tabule a křídy...😄

Odkaz ke komentáři

Jako určitě to pro ně neni uplně lehký, ale snad to k něčemu přispěje, všechno špatný pro něco dobrý, jak se říká a kde jinde by měl jít pokrok trochu dopředu, než ve vzdělávacích ústavech (všech). Krom toho na těch menších dětech bylo dneska vidět, že jsou rády, že jsou alespoň v takovémhle kontaktu, ty to mezi sebou ještě nejedou elektronicky, jako ty starší, to vidim doma.

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, kuncák7 napsal:

Máš štěstí, dneska mě bolí i úsměv :-))))))

Před hodinou, Irwinek napsal:

No já nevím, 40 se mnou ujde i manželka, když jí neženu moc rychle, 50 je tak asi akorát, těch 60 už byl úlet. To by mne zajímalo, kolik chodíš Ty? Vím, že kluci daj i stovku, ale choděj 24 hodin, nebo jak jsou ty extra super dlouhý pochody. To už bych asi nedal 😄

No ja jsem ten magor, co si tu stovku obcas da :-)) Ale ted uz jen jednou rocne, protoze jsem pekne veprovej. Ale porad planuju, ze az zhubnu 15kilo, tak ze si to zkusim zabehnout :-)) ......nekdy...

Odkaz ke komentáři

před 35 minutami, Prochy68 napsal:

No ja jsem ten magor, co si tu stovku obcas da :-)) Ale ted uz jen jednou rocne, protoze jsem pekne veprovej. Ale porad planuju, ze az zhubnu 15kilo, tak ze si to zkusim zabehnout :-)) ......nekdy...

To mi venku taky tolik nevadí ( nebo nejsem tak zničenej ), ale zkus to ujít v městský zástavbě :-)).

Odkaz ke komentáři

Dnes ma potešilo, že som si otvoril Chronomag na OC a dočítal sa o výpredaji u Dušáka. Ďalej ma potešila manželka, ktorá mi na to povedala, že mám rovno sadnúť do auta a kúpiť si niečo. A tretia vec, ktorá ma dnes potešila je na priloženej fotke. 

8030E385-CF24-44B4-8814-4BA52944103C.jpeg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...