FantasticFabio Odesláno 18. srpna Nahlásit Odesláno 18. srpna před 16 minutami, Radek124 napsal: Tak podle dlouholetého plachtaře @paro se tomu úkazu odborně říká "chmurky" - a bývají ve velké výšce na konci silného stoupavého proudu ⇧4-6m/s (což je ve vzduchu jinak neviditelná věc) Děkuju za osvětu , za vaše všech zainteresovanost , diky žetu ste ! Pro mojí manželku to jsou stejně důkazy toho, že tu s námi bdí vyšší moc ! 1
DavidLC Odesláno 18. srpna Nahlásit Odesláno 18. srpna Na judo tábor, kde jsou mezi vedoucími i dcery, se podařilo domluvit návštěvu Krpálka a Horáka, děcka byla u vytržení, pánové prý naprosto v pohodě, focení, podpisy, vedli trénink.... frajeři v tom dobrém 3
Zlý Jabko Odesláno 18. srpna Nahlásit Odesláno 18. srpna Kristova noho, to bude pro děcka úplnej vodvar!
DavidLC Odesláno 18. srpna Nahlásit Odesláno 18. srpna před 35 minutami, Zlý Jabko napsal: Kristova noho, to bude pro děcka úplnej vodvar! Jojo, prý totálně vykulený a nadšený
Gustaf Odesláno 19. srpna Nahlásit Odesláno 19. srpna před 15 hodinami, FantasticFabio napsal: Děkuju za osvětu , za vaše všech zainteresovanost , diky žetu ste ! Pro mojí manželku to jsou stejně důkazy toho, že tu s námi bdí vyšší moc ! Asi jsi vyfotil to samé.... 1
African Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna Kluk chytil tento týden na táboře asi to nejlepší možné počasí tohoto pokřiveného léta Vybral si takový trochu extrémek, dost spaní pod širákem, noční hry, takže jsem very happy...snad jim to vydrží. 1
FantasticFabio Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna Na tý loutse zééélený …. pasouse tááám jé……. Jé to nejsou tydlecty jelení ……ale ty kluci a holky čapí čapí čapí čapí …. Myslím ty býlý 1
SUZUKIGSXR Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna Mě dnes urolog po sonu, že se to zlepšilo a operace nebude nutná. 2 3
zceyee Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna před 2 hodinami, FantasticFabio napsal: Na tý loutse zééélený …. pasouse tááám jé……. Jé to nejsou tydlecty jelení ……ale ty kluci a holky čapí čapí čapí čapí …. Myslím ty býlý Dneska zadny ulovek?
FantasticFabio Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna před 26 minutami, zceyee napsal: Dneska zadny ulovek? Jak to müslíž ?
FantasticFabio Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna před 46 minutami, zceyee napsal: No, nemas noveho mazlicka capa? Šmankote , dej pokoj !!!! Neni to dávno, sem jednoho vyháněl od krajnice….. blbec lezl až do silnice …. Dělal sem móóóóc KŠÁÁÁ a měl sem u toho strach aby mě neklovnul či jinak inzultoval ( po čápsku ) ale podařilo se. Čáp se rozhodl , že před tím magorem co mává rukama a křičí kšááá radeji prchne dál do louky …. Jsou okamžiky kvůli kterým sem si do telefonu uložil čísla na Záchraný stanice ! Jedeme kolem pole , louky a manželka povídá “ není ten pták, srnec, srna, kocour, pes ňákej divnej , myslíš že je nemocnej?! “ tak u takových okamžiků se trochu bojim, že se budě zastavovat a nahánět zvíře po okolí ….. 1
zceyee Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna (upraveno) Ja jednou capa skoro sundal autem kdyz se zvedal z louky a rovnou pres cestu .. kdybych nedupl na brzdu byl by pres cely okno.Take u nas furt potkavam desitky kusu. Vsichni zastavujou a fotej. Upraveno 20. srpna uživatelem zceyee
VS Odesláno 21. srpna Nahlásit Odesláno 21. srpna Nějak se ztrácím. Je debata o kozlovi nebo čápovi? 2
Harwey Odesláno 21. srpna Nahlásit Odesláno 21. srpna před 11 hodinami, FantasticFabio napsal: Jak to müslíž ? To je v akom jazyku? Prosim Ta skus pisat ako dospely clovek, a nie ako pubertak. Alebo davas posty pod vplyvom, co tie tvoje prispevky dost pripominaju;) 2
FantasticFabio Odesláno 21. srpna Nahlásit Odesláno 21. srpna Před hodinou, Harwey napsal: To je v akom jazyku? Prosim Ta skus pisat ako dospely clovek, a nie ako pubertak. Alebo davas posty pod vplyvom, co tie tvoje prispevky dost pripominaju;) OK beru na vědomí !
FantasticFabio Odesláno 21. srpna Nahlásit Odesláno 21. srpna Před hodinou, Harwey napsal: To je v akom jazyku? Prosim Ta skus pisat ako dospely clovek, a nie ako pubertak. Alebo davas posty pod vplyvom, co tie tvoje prispevky dost pripominaju;) Jo někdy v humoru píšu tak nějak foneticky, bohužel sem si neuvědomil , že to pro někoho , může být slátanina a blábol ( blbost , kravina, nesmysl ) takže omluva a budu si na to dávat pozor. 2
kudrnac Odesláno 21. srpna Nahlásit Odesláno 21. srpna V 18. 8. 2025 v 15:22, FantasticFabio napsal: Né to není nad soudem, je to spíš na druhou stranu …. Ten šedivobarákbudova je nyní PČR a za ním je slavný kulturní dům Družba ….na tu dálku bych řekl, že jsou spíš nad OBI Aha, to je byvala budova posty... Ja myslel, ze je to budova soudu. Budu si muset Klatovy zase pekne projit, az budu u rodicu, uz to tam skoro neznam Ale jinak se to tam dost meni, spoustu mist se opravuje - parky, budovy atd. obchody v centru uz jsou uplne jine nez pamatuju, minule jsem si vsiml kebabu v Prazske. Nekdy mi ale prijde, ze se casto ty zmeny delaji jen pro zmenu, mel jsem rad v parku u kolonady drivejsi ctvercovy pudorys, kde v kazdem rohu byla socha - jaro, leto, podzim, zima, uprostred kasna, sice nefunkcni, ale od toho se tomu rikala kolonada... ted je to upravene na kruh s citatem Vaclava Havla, kasna zmizela... na druhou stranu se tam ale vratili lodicky a vodotrysky do jezirka s ostruvkem. Tam jsem se naucil jako maly bruslit ale jo, je to v Klatovech hezke, take diky vzpominkam. Zkratka v Klatovech by chtel zit kazdy!
FantasticFabio Odesláno 21. srpna Nahlásit Odesláno 21. srpna před 7 minutami, kudrnac napsal: Aha, to je byvala budova posty... Ja myslel, ze je to budova soudu. Budu si muset Klatovy zase pekne projit, az budu u rodicu, uz to tam skoro neznam Ale jinak se to tam dost meni, spoustu mist se opravuje - parky, budovy atd. obchody v centru uz jsou uplne jine nez pamatuju, minule jsem si vsiml kebabu v Prazske. Nekdy mi ale prijde, ze se casto ty zmeny delaji jen pro zmenu, mel jsem rad v parku u kolonady drivejsi ctvercovy pudorys, kde v kazdem rohu byla socha - jaro, leto, podzim, zima, uprostred kasna, sice nefunkcni, ale od toho se tomu rikala kolonada... ted je to upravene na kruh s citatem Vaclava Havla, kasna zmizela... na druhou stranu se tam ale vratili lodicky a vodotrysky do jezirka s ostruvkem. Tam jsem se naucil jako maly bruslit ale jo, je to v Klatovech hezke, take diky vzpominkam. Zkratka v Klatovech by chtel zit kazdy! Z jedné strany PČR a z druhé strany Pošta ( hlavní ) , ale změny jsou tu , některé dokonce k smíchu ….. třeba máme mraky kruhových objezdů , jeden dokonce ani nedává smysl , poslední dobou jsou Klatovy i dost přecizincovaný….. až k nelibosti místních. Takže s místem k životu bych trochu brzdil …..
kuncák7 Odesláno 21. srpna Nahlásit Odesláno 21. srpna před 6 hodinami, FantasticFabio napsal: Z jedné strany PČR a z druhé strany Pošta ( hlavní ) , ale změny jsou tu , některé dokonce k smíchu ….. třeba máme mraky kruhových objezdů , jeden dokonce ani nedává smysl , poslední dobou jsou Klatovy i dost přecizincovaný….. až k nelibosti místních. Takže s místem k životu bych trochu brzdil ….. K těm kruhacum- zpomalují dopravu a jsou ve městech dost účinné. Že nedávají smysl tobě neznamená, že nedávají smysl všeobecne
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se