Lynx12 Odesláno 23. června Nahlásit Odesláno 23. června (upraveno) Upraveno 23. června uživatelem Lynx12 2
warann Odesláno 23. června Nahlásit Odesláno 23. června Dva rabíni jedou ráno autobusem do synagogy, jeden čte židovské noviny a druhý arabské. Ten co čte ty židovské se ptá: "kolego, proč vy každý den ráno čtete ty arabské noviny namísto těch našich?" "Milý kolego" povídá ten druhý: "když si přečtu ty naše, tak tam stojí, že šekel klesá, burza krachuje a svět nás nenávidí", ale když si přečtu ty arabské tak tam stojí: "židi ovládají svět" a to se hned jede ráno do práce radostněji... 1 4
nizkotucnytvaroh Odesláno 23. června Nahlásit Odesláno 23. června (upraveno) Seiko 82, hodinkovnice ve středové konzoli https://www.instagram.com/share/reel/BAFBGGGjrC?fhid=QkFGQkdHR2pyQw Upraveno 23. června uživatelem nizkotucnytvaroh 2
Tomak Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června Před hodinou, spineshank napsal: Prygl no Poněkud naivní představa, že tam tohle plave historicky poprvé…
carpaccio Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června (upraveno) EDIT: Pardon, nastal Sloník efekt. Upraveno 24. června uživatelem carpaccio
Jehlan Odesláno 25. června Nahlásit Odesláno 25. června @XenomorfusAdios Card Chihuahua Meme - Etsy.de
Irwinek Odesláno 25. června Nahlásit Odesláno 25. června Dnes přišel můj syn a zničehonic mě obejmul. Příjemně mne to překvapilo, ale pak jsem slyšela, jak říká otci: " Máš pravdu, fakt přibrala. " 10
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se