bandicoot Odesláno 14. srpna Nahlásit Odesláno 14. srpna Já bych tak nějak čekal, že některý složky se do médií vůbec nebudou vyjadřovat. Ne protože “radši”, ale z principu.
warann Odesláno 14. srpna Nahlásit Odesláno 14. srpna Chudak https://www.super.cz/clanek/pribehy-muz-s-nejdelsim-penisem-na-svete-si-zlomil-ruku-uklouzl-ve-vane-protoze-si-pres-ud-nevidel-pod-nohy-1517150#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=super.sznhpnative.box&dop_vert_ab=&dop_vert_id=&source=hp&seq_no=2&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=nativeSbrowser 1
Irwinek Odesláno 15. srpna Nahlásit Odesláno 15. srpna Přijde frajer do baru, objedná si dvojitý rum, kopne ho do sebe na ex, odplivne si a povídá: " Fuj, ta ale uměla řídit!" Objedná si dalšího panáka a zase povídá: " Fuj, ta ale fakt uměla řídit! Ještě jednoho, barmane." Barman už to nevydrží a ptá se, co to jako má znamenat. A frajer začne vyprávět:" No, stopuju takhle na dálnici a zastavila mi taková hnusná, hrozně stará bába. Ptám se jí, jestli mě vezme do Prahy, a vona že jo. Tak jedeme, baba jede padesátkou, za chvilku už stovkou... a už tam má stopadesát, a jen co mrknu , kalí to dvoustovkou. A najednou zatáčka a v ní naštorc kamion. Tak jí povídám, že pokud to vybere, že jí přefiknu - fuj, ta uměla řídit." 1 7
eloga Odesláno 15. srpna Nahlásit Odesláno 15. srpna V 14. 8. 2025 v 13:28, bandicoot napsal: Já bych tak nějak čekal, že některý složky se do médií vůbec nebudou vyjadřovat. Ne protože “radši”, ale z principu. Mám takový dojem, že tenhle lampasák se nápadně podobá poručíkovi Hamáčkovi z Černých baronů. Ze seriálu z roku 2004, tam to hrál Polívka, pořád pod párou, tohle musí být nějaká reinkarnace a těch pár hvězd na rameno to už není problém, no ne?
paro Odesláno 15. srpna Nahlásit Odesláno 15. srpna eloga: jen jestli nejsi v jádru zlý a nepřejícíSent from my iPhone using Tapatalk
odjinud Odesláno 15. srpna Nahlásit Odesláno 15. srpna "Vyser se uz na to, Evžene. Stejně všicí víme, že neřídíš." 2
zceyee Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/slovensko-policie-skoda-felicia-cestujici.A250817_074126_zahranicni_tty?zdroj=cxrecs#cxrecs_s
eloga Odesláno 18. srpna Nahlásit Odesláno 18. srpna (upraveno) Zpráva z tisku Z okresní správy pošt v Pzni zmizel dvacetiletý doručovatel. kolegyně se obávaly, že ho někdo přepadl. Byly to však zbyteční obavy, protože se ukázalo, že listononoš pouze propíjel v hotelu Continental peníze, které měl roznést - doručit. Upraveno 18. srpna uživatelem eloga ed 1
Radek124 Odesláno 18. srpna Nahlásit Odesláno 18. srpna Asi by to šlo přepsat do češtiny, ale expresivní slovenština má svoje kouzlo... 3 1
Tomak Odesláno 19. srpna Nahlásit Odesláno 19. srpna před 36 minutami, vojt napsal: Těžko využít, Hitler byl zapřísáhlý abstinent 1
STRKKT Odesláno 19. srpna Nahlásit Odesláno 19. srpna Adolf byl vegetarián. Nebuď jako Adolf. Žer maso.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se