Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 13,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Přijde frajer do baru, objedná si dvojitý rum, kopne ho do sebe na ex, odplivne si a povídá: " Fuj, ta ale uměla řídit!"

Objedná si dalšího panáka a zase povídá: " Fuj, ta ale fakt uměla řídit! Ještě jednoho, barmane."

Barman už to nevydrží a ptá se, co to jako má znamenat.

A frajer začne vyprávět:" No, stopuju takhle na dálnici a zastavila mi taková hnusná, hrozně stará bába. Ptám se jí, jestli mě vezme do Prahy, a vona že jo. Tak jedeme, baba jede padesátkou, za chvilku už stovkou... a už tam má stopadesát, a jen co mrknu , kalí to dvoustovkou. A najednou zatáčka a v ní naštorc kamion. Tak jí povídám, že pokud to vybere, že jí přefiknu - fuj, ta uměla řídit."

• Like 1
  • Haha 7
Odesláno
V 14. 8. 2025 v 13:28, bandicoot napsal:

Já bych tak nějak čekal, že některý složky se do médií vůbec nebudou vyjadřovat. Ne protože “radši”, ale z principu.

Mám takový dojem, že tenhle lampasák se nápadně podobá poručíkovi Hamáčkovi z Černých baronů. Ze seriálu z roku 2004, tam to hrál Polívka, pořád pod párou, tohle musí být nějaká reinkarnace a těch pár hvězd na rameno  to už není problém, no ne? 🤩

Odesláno (upraveno)

Zpráva z tisku

Z okresní správy pošt v Pzni zmizel dvacetiletý doručovatel. kolegyně se obávaly, že ho někdo přepadl. Byly to však zbyteční obavy, protože se ukázalo, že listononoš pouze propíjel v hotelu Continental peníze, které měl roznést - doručit.

🤪

Upraveno uživatelem eloga
ed
  • Haha 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...