odjinud Odesláno neděle v 19:15 Nahlásit Odesláno neděle v 19:15 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1 20
Jocker Odesláno neděle v 19:50 Nahlásit Odesláno neděle v 19:50 (upraveno) Ze života Upraveno neděle v 19:51 uživatelem Jocker
Milan156 Odesláno pondělí v 06:30 Nahlásit Odesláno pondělí v 06:30 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
Milan156 Odesláno pondělí v 07:08 Nahlásit Odesláno pondělí v 07:08 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Navros Odesláno pondělí v 10:19 Nahlásit Odesláno pondělí v 10:19 jeden krapet drsnější Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Lobber Odesláno pondělí v 10:25 Nahlásit Odesláno pondělí v 10:25 před 3 hodinami, Milan156 napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A ja si zrovna de*b*il musel před 5 lety nebrnkl jednu z těch 78% a ted se ji 4,5 let nemohu legální cestou nijak zbavit :0D 2
odjinud Odesláno pondělí v 11:09 Nahlásit Odesláno pondělí v 11:09 Ještě něco k MDŽ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
Lobber Odesláno pondělí v 15:10 Nahlásit Odesláno pondělí v 15:10 (upraveno) Jen, kdyby někomu otýkaly prsty a nebo byl jak slepých král . Má tu něco zajímavého . Jen se bojím , že tu korunku urazí o futra , nebo růžek stolu, dřív než si je stihne nastavit :0D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. edit: počítám že kyklop bude taky jak Habluf teleskop Upraveno pondělí v 15:11 uživatelem Lobber
odjinud Odesláno pondělí v 19:29 Nahlásit Odesláno pondělí v 19:29 Něco aktuálního: Přijede chlápek na pumpu, natankuje plnou, stojan hlásí 1860 Kč , jde k pokladně a pokladní říká: “1920 korun, prosím...“ Chlápek se zarazí a ptá se: “Ale na stojanu...” nestihne dokončit větu a pokladní říká: “1970 korun, ááá moment, tak teď už 2050...“
Bert Odesláno úterý v 12:15 Nahlásit Odesláno úterý v 12:15 A je to tady. Irán zahájil mohutnou protiofenzivu .... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 11 1
Navros Odesláno úterý v 12:35 Nahlásit Odesláno úterý v 12:35 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dzos Odesláno úterý v 16:27 Nahlásit Odesláno úterý v 16:27 Nastávající setkání unijních ministrů životního prostředí: Já jsem ministr životního prostředí Německa. Já jsem ministr životního prostředí Belgie. Já jsem ministr životního prostředí Itálie. ... Já jsem Turek. Filip. 3
ABCDE Odesláno úterý v 16:46 Nahlásit Odesláno úterý v 16:46 před 4 hodinami, Bert napsal: A je to tady. Irán zahájil mohutnou protiofenzivu .... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 2
gunman Odesláno úterý v 19:48 Nahlásit Odesláno úterý v 19:48 Tak dlouho si z toho budete dělat prdel, až ty koberce fakt vytáhnou 4 1
M.K. Odesláno úterý v 20:45 Nahlásit Odesláno úterý v 20:45 před 6 hodinami, Navros napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Muž v lékárně: "Potřebuju antikoncepci pro dceru." Magistra: "A kolik je dceři?" - "Bude jí dvanáct." - "Vaše dvanáctiletá dcera je sexuálně aktivní...?!?" - "Ale hovno aktivní. Leží jak prkno, jako její matka..." 3
spineshank Odesláno středa v 16:34 Nahlásit Odesláno středa v 16:34 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hector_24 Odesláno středa v 16:55 Nahlásit Odesláno středa v 16:55 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tomak Odesláno středa v 18:37 Nahlásit Odesláno středa v 18:37 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
bobi Odesláno středa v 18:44 Nahlásit Odesláno středa v 18:44 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se