Baldic Odesláno 21. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2021 No ja ti nevim. Z dlouhodobeho hlediska je lepsi si nechat tu ledninu, ktera ti tu mocovinu vyprodukuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2021 Vymenim 10l AdBlue za jednu svou ledvinu Masakr, co? Jsem dneska pašoval pár vyžebraných kubíků z Polska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Masák80 Odesláno 21. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2021 Hasňo, nech mi prosím kousíček polského Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 21. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2021 Jako ze neni AdBlue? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 21. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2021 D5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 21. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2021 Aha, dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2021 No masakr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arlin Odesláno 21. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2021 Rychle prodat tyhle auta co jezdí na jakési AdBlue a je po problému Každopádně nezávidím jejich majitelům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 21. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2021 Jsem mimo, co se děje? Mám obě auta ještě bez chcanek. Chcanky nejsou nebo zdražily? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arlin Odesláno 21. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2021 před 5 minutami, Radius napsal: Jsem mimo, co se děje? Mám obě auta ještě bez chcanek. Chcanky nejsou nebo zdražily? Díky Z deníku jednoho nemajitele ... https://www.idnes.cz/auto/zpravodajstvi/adblue-diesel-duslo-scr-nox-dusik-selektivni-katalyticka-redukce.A211020_132416_automoto_fdv#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=autokat&utm_content=main Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 21. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2021 (upraveno) To: Radius Obojí Upraveno 21. října 2021 uživatelem JR_2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 21. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2021 před 19 minutami, Radius napsal: Jsem mimo, co se děje? Mám obě auta ještě bez chcanek. Chcanky nejsou nebo zdražily? Díky Díky, upřímně jsem se zasmál a opět přemýšlím, jestli přecejen prodej nestáhnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 21. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2021 (upraveno) Díky. Notvl desetinásobek? Koženýmu se to nepovedlo a chcanky to zvládly za měsíc. Nejsou čipy, nejsou chcanky, mobily nejsou, včera jsem na D1 tankoval za 40,50, Mynáře ještě nezavřeli ...svět se v prdel obrací Upraveno 21. října 2021 uživatelem Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arlin Odesláno 21. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2021 Už je nedostatek i hořčíku Každopádně tyhle zprávy z tisku nemajitele dál budou prohlubovat paniku .... https://www.idnes.cz/ekonomika/domaci/inflace-potrva-nekolik-let-ekonom-karpis-golden-gate.A211021_185926_ekonomika_mkop#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=ekonomikah&utm_content=main Zase ale bude mít nemajitel menší dluhy ... může to být záměr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 21. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2021 před 6 minutami, Radius napsal: Díky. Notvl desetinásobek? Koženýmu se to nepovedlo a chcanky to zvládly za měsíc. Nejsou čipy, nejsou chcanky, mobily nejsou, včera jsem na D1 tankoval za 40,50, Mynáře ještě nezavřeli ...svět se v prdel obrací 40,50? Děláš si prdel? To bylo doufám něco prémiovýho. I když teda 37 za litr naturalu taky neni úplně skvělý číslo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 21. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2021 JJ, prémie a D1 a to jsem se jel jen večer projet do Brna a zpět abych si vyčistil hlavu na tom novym hájveji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 21. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2021 (upraveno) Ja se v tom moc nevyznam, bo to na aute nemam, ale nedalo by se tam.misto toho nachcat? ( jo, myslim adblue, ne naftu...) Upraveno 21. října 2021 uživatelem odjinud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2021 Rychle prodat tyhle auta co jezdí na jakési AdBlue a je po problému Každopádně nezávidím jejich majitelům.Já to mám pro naše kamiony. A ty se bez AdBlue už nevyrábí tak 10 roků a bez něj ani nenastartují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2021 Jsem mimo, co se děje? Mám obě auta ještě bez chcanek. Chcanky nejsou nebo zdražily? DíkyObojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 21. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2021 před 25 minutami, Hasňa napsal: Já to mám pro naše kamiony. A ty se bez AdBlue už nevyrábí tak 10 roků a bez něj ani nenastartují. Dyť stejně nemáš co vozit ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se