Lynx12 Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milda21 Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2021 https://www.facebook.com/zdenek.setnicka/videos/1047797726058990 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2021 Když sjetý interiérový designér zapomene že dělá návrh podlah pro dětské oddělení… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2021 https://boobychristmas.com něco na Vanoce no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2021 Díky , už se na ně těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 2. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2021 (upraveno) Upraveno 2. prosince 2021 uživatelem Diamondking Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 2. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2021 https://www.facebook.com/1392063483/posts/10221650007224778/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 2. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2021 před 23 minutami, Diamondking napsal: Omlouvám se, nějak se to nepovedlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 2. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2021 před 14 hodinami, mAra_ napsal: Díky , už se na ně těším Zrovinka dneska jsou to bomby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 2. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2021 ..Po 50 letech manželství jsem si jednou pozorně prohlédl svou manželku a řekl: ′′ Před 50 lety jsme měli malý byt, staré auto, spali jsme na gauči a koukali na starou černobílou televizi, ale každou noc jsem si lehl do jedné postele s krásnou 19 letou dívkou. Teď mám obrovský drahý dům, spoustu drahých aut, obrovskou postel v luxusní ložnici, širokoúhlou televizi, ale spím ve stejné posteli s 69 letou ženou. Začínám pomalu pochybovat o svém manželství. Moje žena je velmi chytrá žena. Neurazila se, ani nenadávala. Právě naopak. Navrhla mi, abych si našel 19 letou holku a ona se pak už osobně postará o to, abych znovu žil v malém bytě, spal na proleželém gauči a sledoval černobílou televizi. No, nejsou ty ženy úžasné? Opravdu vědí, jak vyřešit všechny problémy svých manželů!" Robert De Niro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 2. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2021 (upraveno) By mě zajímalo, kde se u toho "vtipu" vzal De Niro... Upraveno 2. prosince 2021 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 2. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2021 před 21 minutami, KFL napsal: By mě zajímalo, kde se u toho "vtipu" vzal De Niro... Mají to být jeho slova... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 2. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2021 před 58 minutami, Lynx12 napsal: Mají to být jeho slova... Divný, sleduj: ..Po 50 letech manželství jsem si jednou pozorně prohlédl svou manželku a řekl: ′′ Před 50 lety jsme měli malý byt, staré auto, spali jsme na gauči a koukali na starou černobílou televizi, ale každou noc jsem si lehl do jedné postele s krásnou 19 letou dívkou. Teď mám obrovský drahý dům, spoustu drahých aut, obrovskou postel v luxusní ložnici, širokoúhlou televizi, ale spím ve stejné posteli s 69 letou ženou. Začínám pomalu pochybovat o svém manželství. Moje žena je velmi chytrá žena. Neurazila se, ani nenadávala. Právě naopak. Navrhla mi, abych si našel 19 letou holku a ona se pak už osobně postará o to, abych znovu žil v malém bytě, spal na proleželém gauči a sledoval černobílou televizi. No, nejsou ty ženy úžasné? Opravdu vědí, jak vyřešit všechny problémy svých manželů!" Miloš Zeman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 2. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anton_ Odesláno 2. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2021 Nedávno tu někdo citoval Einsteina, s tou nekonečnou hloupostí, což prý taky není od něj. Nechtěl jsem rejpat, ale teď se to hodí https://www.novinky.cz/koktejl/clanek/neverte-vsemu-co-najdete-na-internetu-rikal-uz-masaryk-falesne-citaty-jsou-stale-popularni-40373653 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 2. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 2. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2021 No asi jim to jde líp, než bych to já zazpíval norsky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 2. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se