Foundryman Odesláno 31. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2022 No, se Slovákama si nemáme co vyčítat, taky mají svoji Pekarovou a Adamovou: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 31. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2022 tak se mi to nezda, ze svet celkem znatelne blbne ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 31. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2022 (upraveno) Tiffany Upraveno 31. ledna 2022 uživatelem tikzot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 31. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2022 (upraveno) Mno, místo poslední fotky spíš tahle: Nebo spíš eště strašidelnej Boutros s rukavicema: Jinak je to fantasticky zajímavá kauza, hlavně z hlediska toho, kde ten hoch patrně pracuje Upraveno 31. ledna 2022 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2022 Tyvogo tak jsem z toho udělal dobrou bramboracku, pač jsem si na mobilu nevsim zpod masky pomrkavajicih očiček staryho Arnaulta. Pár oslima mustkama bych si to ale obhájit dokázal a ta "dražba" byla vtipná sama o sobě. Sorry, hodně keců mimo humor. Q: Kde je v Cechach nejvic rasistu?A: V Klanovicich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2022 A o co vlastně jde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2022 A o co vlastně jde?Taky nevím ale než by mě to někdo vysvětlil tak by se ten "vtip" ztratil.Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2022 V 31. 1. 2022 v 14:39, Sarka Farka napsal: tak se mi to nezda, ze svet celkem znatelne blbne ... Nezdá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuko Odesláno 2. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2022 Najlepšia radosť je škodoradosť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 2. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2022 Psal mě kamarád z Nasfeldu, že tam asi Babiš lyžuje, viděl jeho autobus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 2. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2022 Na Slovensku zase jezdí Sad Tourist (pro neangličtináře - sad znamená v angličtině smutný) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 2. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2022 Tyhle občas vidím na dálnici. Hned radši dupnu na plyn, abych byl rychle pryč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 2. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2022 před 20 minutami, Foundryman napsal: Tyhle občas vidím na dálnici. Hned radši dupnu na plyn, abych byl rychle pryč Toho jsem včera předjížděl na dálnici u Kroměříže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WATCHES Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 Tak tohle je mazec.. (sice to neni humor, ale neva). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 Nejlepší je stejně ta poslední. Kdyby mi začala kostka sama chodit po stole, asi bych chvilku váhal, jestli jsem normální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se