petr_cha Odesláno 25. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2022 Jako tak jsem chvili premyslel, ale rekl bych, ze ten prvni je, ze videt dneska hlasit se dite v ceske skole je skoro zazrak a vzpominka.. :-)) ... no a druhej.. kdo by tam tak nadsene koukal zrovna u porodu.. jen nenasytnej cechacek...kterej kdyz muze, tak se koukne.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enGiN Odesláno 25. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2022 Jde o fonetiku toho slova na spodním řádku Tady jeden na rozcvičení 9FA0DE09-C34C-450C-8C52-0FB855BF4EE7.webp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 25. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2022 Tyvoe ale tak na to bych fakt neprisel, hezkypekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 25. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2022 Aha... :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 25. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2022 Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2022 (upraveno) před 58 minutami, Micey napsal: Tyvoe ale tak na to bych fakt neprisel, hezkypekne Taky bych na to nepřišel.... Ted to je aspoň vtipný...Deža ví je gut Upraveno 25. července 2022 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 27. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2022 Židovský podnikatel z Chicaga poslal svého syna na rok do Izraele, aby tam nasál tamní kulturu. Když se syn vrátil, řekl: „Tati, měl jsem se v Izraeli skvěle, díky, že jsi mě tam poslal. Mimochodem, konvertoval jsem ke křesťanství. “„Ach, ne!“ - řekl otec - tohle jsem nechtěl! Co jsem jen udělal špatně? " Otec tedy šel za svým nejlepším přítelem Jakobem . "Jakobe" řekl, "poslal jsem svého syna do Izraele a on se vrátil domů jako křesťan." Co můžu dělat?" "Je zábavné, že se obracíte s tímto problémem zrovna na mě," řekl Jakob. "Také jsem poslal svého syna do Izraele a také se vrátil domů jako křesťan." Možná bychom měli jít společně k rabínovi. " Tak to udělali a vysvětlili svůj problém rabínovi. " Je zábavné, že se obracíte s tímto problémem zrovna na mě," řekl rabín. - Také jsem poslal stejně jako vy dva, svého syna do Izraele a také se mi vrátil domů jako křesťan. Řekněte mi lidi, co se to jen děje s tou naší mládeží? " A tak se všichni společně začali modlit k Bohu a řekli mu o svých synech a v modlitbě se ptali, co mají dělat. Když dokončili modlitbu, náhle se ozval z nebe hlas: "Je zábavné, že se obracíte s tímto problémem zrovna na mě ," odpověděl hlas. „Také jsem kdysi poslal svého syna do místa kde je Izrael... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 27. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2022 (upraveno) Upraveno 27. července 2022 uživatelem Klotzman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 27. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peto86 Odesláno 27. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2022 @Sarka Farka Ja som vedel, že mi to niečo pripomína :-). Uvidíme, či to dotiahne na "Sloníka". V 25. 7. 2022 v 17:21, Jan7 napsal: Tatínek na procházce.. "Tati, dala bych si zmrzlinu." "Miláčku, rád bych ti ji koupil, ale mamka nám dala peníze jenom na dvě piva." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 27. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2022 před 35 minutami, Peto86 napsal: @Sarka Farka Ja som vedel, že mi to niečo pripomína :-). Uvidíme, či to dotiahne na "Sloníka". : )) a jo, sem si ani nevsim .. kazdopadne slonika neni nikdy dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2022 Uz mi vytekl mozek... takle na večer.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 27. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2022 To mas po tech NEpivech;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2022 před 7 minutami, vwtyp11 napsal: To mas po tech NEpivech;) I to je možný.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinzberatel Odesláno 27. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2022 Tak zalezi na tom, ci je to Matka Tereza alebo len Tereza.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2022 před 12 minutami, martinzberatel napsal: Tak zalezi na tom, ci je to Matka Tereza alebo len Tereza.. Takže Josef Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2022 Už to mám....jsem zeť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 27. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2022 A kdybys nebyl zenatej? Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2022 před 10 minutami, Prochy68 napsal: A kdybys nebyl zenatej? Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Tak mám svatej klid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 27. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se