nickolas Odesláno 31. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2022 Ale tak zase byt predbehnuty legendou Navic Klinger mel dycky dobry vkus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 31. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2022 Aktuální jako přemejšlim o tom taky.. dneska sem kupoval obyč máslo za 79 czk.. hmm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 31. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2022 Nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon_magus Odesláno 1. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2022 https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-sef-ruskeho-lukoilu-vypadl-v-nemocnici-v-moskve-z-okna-40407436 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2022 před 16 hodinami, tikzot napsal: Aktuální jako přemejšlim o tom taky.. dneska sem kupoval obyč máslo za 79 czk.. hmm Tak to bych těm zlodějům v životě nedal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 1. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2022 Ale lepší se. Už to bylo z 6. patra a ne ze sklepa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 1. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 1. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2022 Človek trochu ten koniec čaká, ale pobavila aj forma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 1. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2022 před 3 hodinami, Lynx12 napsal: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 1. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2022 Ten paradox, když ti strana, která má v názvu TOP, říká, abys tolik netopil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 2. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2022 Ted se prej prejmenujou ma NETOP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 2. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2022 (upraveno) Tak já už plním bruselská nařízení (do přinesených nádob). Od rána mi chodí maily. Upraveno 2. září 2022 uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 2. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markwagner Odesláno 2. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2022 Borec uz si nevi do ceho by pichl...Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2022 před 12 hodinami, markwagner napsal: Borec uz si nevi do ceho by pichl... Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk Ble... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mari Odesláno 3. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2022 Není ta angličtina trochu pozadu? Já jsem myslel, že slovo girl znamená, že to má kozy, logo francouzské automobilky a nevyzpytatelné chování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 3. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2022 Jakoze spravne je "itfriend".. ? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 3. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2022 před 21 hodinami, bobi napsal: To mi připomělo, že jsem někde slyšel. Že Audi vymyslelo pohon na všechny čtyři kola a dali si to do znaku. Renault vymyslel co vymyslel. A dali si to taky do znaku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 3. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2022 (upraveno) I odborník jako @Tikal musel svého času uznat že 4 kruhy ve znaku Auto Union / Audi symbolizují paralympiádu, protože v plecháči jeho panímámy je furt něco "invalidního" - jinak by těch kruhů samozřejmě bylo 5 Upraveno 3. září 2022 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se