warann Odesláno 19. září Nahlásit Odesláno 19. září Není to úplně Humor, na Žumpu to to taky není. Ale titulek mě pobavil, tak připadně sorry. Každopádně já bych dětii s mačetou radši asi neobtěžoval. https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-francouzsti-policiste-zastrelili-muze-ktery-u-skolky-obtezoval-deti-s-macetou-40539618 2
Bert Odesláno 19. září Nahlásit Odesláno 19. září Ano, čeština je úžasná. Bohužel, současná generace "novinářů" má do jazykového citu Karla Čapka hooodně daleko. Edit. Předpokládám tedy, že děti bez mačety nechal na pokoji a neobtěžoval je 3 3
šíma Odesláno 19. září Nahlásit Odesláno 19. září Francouzští policisté zastřelili muže s mačetou, který u školky obtěžoval děti. Po varovném výstřelu do hlavy začali střílet na nohy. 1
FantasticFabio Odesláno 19. září Nahlásit Odesláno 19. září před 2 hodinami, šíma napsal: Francouzští policisté zastřelili muže s mačetou, který u školky obtěžoval děti. Po varovném výstřelu do hlavy začali střílet na nohy. Dostal to 6x do nohou …. Se nedivim že podlehl ….. to by neustál nikdo …..leda Meresjev !!!
FantasticFabio Odesláno 19. září Nahlásit Odesláno 19. září před 3 hodinami, warann napsal: Není to úplně Humor, na Žumpu to to taky není. Ale titulek mě pobavil, tak připadně sorry. Každopádně já bych dětii s mačetou radši asi neobtěžoval. https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-francouzsti-policiste-zastrelili-muze-ktery-u-skolky-obtezoval-deti-s-macetou-40539618 Žeby ňákej Jean Machette ?
Maro Odesláno 19. září Nahlásit Odesláno 19. září před 12 minutami, FantasticFabio napsal: Dostal to 6x do nohou …. Se nedivim že podlehl ….. to by neustál nikdo …..leda Meresjev !!! Nebo Fico 3
Lynx12 Odesláno 22. září Nahlásit Odesláno 22. září Manželé hrají golf. Při jednom odpalu proletí míček sklem terasy přilehlého domu. Manželé, vědomi si viny, beží ihned tím směrem a jdou se omluvit majiteli. Volají, ale nikdo neodpovídá. Dívají se tedy rozbitou terasou do domu a vedle rozbité krásné láhve vidí stát poměrně atraktivního muže s turbanem na hlavě. "Jste majitelem domu?" Ptá se ho manžel. Muž chvíli hledí na pár a potom odpoví: "Ne, já jsem byl 1000 let uvězněn v této láhvi a někdo střílel na golfovém hřišti, láhev rozbil a mě osvobodil." Manžel: "Óóó, potom jste tedy duch z té láhve!" "Zcela správně. Splním vám dvě přání, třetí bych si nechal pro sebe!" Manžel si tedy rychle přeje: "Super! Takže já bych chtěl plat 1.000.000 Eur zdaněných ročně!" "Splněno! A druhé přání?" Manželka: "Abychom měli stále na stole jen nejlepší jídla a nápoje!" "Zajisté!!! No a teď moje přání..." Na to duch. "1000 let jsem byl uvězněn v láhvi a neměl žádnou ženu. Přál bych si teď užít zbytek dne s vaší ženou!" Manželé rozpačitě souhlasili, on šel zpět na golfové hřiště, ona s duchem do ložnice. Když byli právě v nejlepším, ptá se duch ženy: "Jak starý je Tvůj manžel?" "37!" Ona na to. "A to ještě věří na duchy z láhve?!" 15
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se