Hardslimer Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2020 Ja piju rum nebo pivo primo z flasky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2020 Ještě se dá používat jako sklenice na pití normálně zavařovací sklenky. Rychlý, uprecyklovaný, bez dalších nákladů, vlastně oproti uřezané sklince od mlíka dokonale eco. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2020 Vtip s prasetem je super. Ale prase plavat umí Jinak mám doma pár skleniček od malý Nutelly Na ranní flat white ideální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2020 před 31 minutami, Hardslimer napsal: Ja piju rum nebo pivo primo z flasky. Já pivo taky přímo z "ruly" Zkoušel jsem "řezat" velkou průmyslovou žárovku , ale po třech neúspěšných pokusech jsem to vzdal . Na YT to přitom vypadá vždy snadno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2020 Cekam, kdy si nejaky ekolog vsimne, za toaletni papir ma dve strany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2020 ... a vic vrstev Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2020 Jste mi připomněli ruský křišťál. A láhev nebo plechovka od Coca-Coly na čestném místě v obýváku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2020 před 5 hodinami, martar napsal: ..... Nakonec mi je jedna vyhodila . Asi chtela doma chlapa a ne hipstera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin61 Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2020 V televizi říkali, že bez utrácení lidí se ekonomika nerozjede. Nevíte, budou to dělat obvoďáci nebo veterináři? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prowler Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2020 před 4 hodinami, redd napsal: Vtip s prasetem je super. Ale prase plavat umí Jinak mám doma pár skleniček od malý Nutelly Na ranní flat white ideální Nevím jak prase domácí, ale letos jsem viděl stádo divočáků přeplavat sázavu... Někde mám í fotku í když dost mizernou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2020 před 43 minutami, Martin61 napsal: V televizi říkali, že bez utrácení lidí se ekonomika nerozjede. Nevíte, budou to dělat obvoďáci nebo veterináři? Skleničky obvoďáci, veterináři vázy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2020 před 7 hodinami, sibirnaya napsal: Ja teda Perrier kupuje, bo je krasne bublinkatej. A dycky si vzpomenu na Team America - Teroriste otravili pramen Perrier, stredni trida vymrela do tydne Jsem si skoro jist, že je to z Červenýho trpaslíka (za off-topic se omluvím, až tak učiní Lynx) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2020 před 19 minutami, M.K. napsal: Jsem si skoro jist, že je to z Červenýho trpaslíka (za off-topic se omluvím, až tak učiní Lynx) To zcela určitě, ale třeba to bylo i v tom team America (viděl jsem jednou, poměrně dávno). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2020 před 2 hodinami, Martin61 napsal: V televizi říkali, že bez utrácení lidí se ekonomika nerozjede. Nevíte, budou to dělat obvoďáci nebo veterináři? Tvl, tohle mi nedělej, málem mi tu umřela manželka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2020 před 23 minutami, Irwinek napsal: Tvl, tohle mi nedělej, málem mi tu umřela manželka Jako že jsi začal s utrácením, ale nedotáhnul jsi to ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2020 a víš, jak je to dneska s pohřbama - drahé , v omezeném počtu a ještě s rouškama , při více než 2 sedících a 10 stojících zakázané po 21 - té hodině a jen skrz výdejní okýnko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2020 Z barevnych rezanych lahvi nepijte, mate tam to barvivo. Leda z cirych. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2020 Právě teď, odjinud napsal: Z barevnych rezanych lahvi nepijte, mate tam to barvivo. Leda z cirych. Nerozumim...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2020 Kvuli barvivu. Logicky neni jedle. Dokud je "ve flasce", tak ok, neuvolnuje se, ale z lomu / brusu jo. Vyrobce levnych lahvi rozhodne nepredpoklada podobnou "recyklaci", to fakt neni stejny matros, ze ktereho se dela barevne brousene sklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se