Přejít na obsah

DIVERy do 8000 kč

Doporučené příspěvky

Bohužel není, mají showroom pouze v Británii. Koupit se dají nové taky pouze jenom u nich na webu. Bývají výprodeje někdy i 30%. Zaregistruj se u nich na stránkách a bude Ti chodit upozornění na email. Nebo to pořád sledovat, bývá to fičák. Měl jsem už nějaké Wardy a pokud Ti nevadí, že je to Ward, prakticky tomu není co vytknout.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 262
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tak napadl mě plán B, doufám, že mě naukamenujete. Mašel jsem Lorus RL451AX9. Defakto to je Seiko, takže tam asi bude tepat základní spolehlivý Seiko kalibr. Na šroubovací korunku to úplně nevyadá, gumu to taky má. A hlavně to je za pár kaček. Když to bude mít křivý armovák, tak jim to můžu hodit na hlavu. Možná by mi to napovědělo jestli takové hodinky unosím a pak by se dál vidělo. Co vy na to?

https://www.zaminutu.cz/p/lorus-rl451ax9/?gclid=Cj0KCQiA5vb-BRCRARIsAJBKc6IV4I5gknveyPe5OaEAVEHPd6s2eZVQlEmP7-irqnbvaWsSivW5hesaAugzEALw_wcB

Odkaz ke komentáři

Tak já jsem Lorus do 14ti dnů vracel. Na Mall omylem uvedli, že mají otočnou lunetu,
a ona byla z jednoho kusu i s pouzdrem. Lorus RH939GX9 ale oranžády...
A to bylo asi spíš moje štěstí, bo jsem to do 14ti dnů mohl vrátit bez výčitek svědomí, "nesedí specifikace" či co...
Výjimečně promo fotky byly lepší než originál v ruce, a to u Seiko bývá  spíš naopak.

(jistě, je to jiný model, navíc to byly kvarcky  a tohle je jiný případ, ale víc jak tři tisíce není až tak málo, za to už se dají kolikrát koupit hodinky ;o)

Obecně Lorus podle mne drží SEIKO proto, aby  jí neutíkala nejspodnější část trhu a firma mohla jít ven s modely, které by jí jinak kazily jméno.
a koupí je i (nebo koupí je pouze) nechronomagor

Což není jejich chyba, neupírám jim to, ale já už tu chybu neudělám...

(A stejně jsem si tady koupil Pulsary, to je druhá dcera, ale podle mne se o ni starají lépe)

Upraveno uživatelem Datel
Odkaz ke komentáři

Lorus jsou i dámský quartzky a poměrně v pohodě, pár jich po rodině běhá a žádný problém. V automatu se asi Seiko nechce kanibalizovat, tak z Lorusu udělalo úplný základ.

Když se ještě vrátím k té Miyotě 82xx, tak pokud ten kalibr někomu nevadí, tak se dá jít i do zde neoblíbené Festiny, když už nic, tak je tam aspoň safír a šroubovací korunka a cenově taky ujdou: https://www.timestore.cz/Znacka/Festina-268/Festina-Automatic-Diver-84378

Odkaz ke komentáři

před 2 minutami, huz46212 napsal:

Lorus jsou i dámský quartzky a poměrně v pohodě, pár jich po rodině běhá a žádný problém. V automatu se asi Seiko nechce kanibalizovat, tak z Lorusu udělalo úplný základ.

Když se ještě vrátím k té Miyotě 82xx, tak pokud ten kalibr někomu nevadí, tak se dá jít i do zde neoblíbené Festiny, když už nic, tak je tam aspoň safír a šroubovací korunka a cenově taky ujdou: https://www.timestore.cz/Znacka/Festina-268/Festina-Automatic-Diver-84378

Jasně,

já jsem udělal holt nesprávné rozhodnutí, pro mě to znamenalo dát si na ruku vlastní oranžády a ověřit si, že se bez toho obejdu, a stálo mne to jedno poštovné.....
V podstatě u běžných kvarcek není kritický strojek, a nic jiného taky ne, a komu dělají radost, tomu bych to v  žádném případě nekazil, proč taky.
Ale zabránit neštěstí je povinost ;o) - to mi připadne jako velmi dobrá investice si pár stovek přidat na ty Festiny... 

Odkaz ke komentáři

Já jedny full lumi Lorus quartz mám a spokojenost.

Ty mnou uvedené Lorus RL451AX9 mají tu lunety asi fakt jen jako dokeraci. Jako v reálu bych ji stejně nepotřeboval, ale na druhou stranu nosit imitacoi něčeho se mi taky nechce. Celkově je těžko se o nich dozvědět něco víc a L2L taky nikde nevidím.

Festina je mi víc nesympatická než ten Lorus. Jako značka myslím.

No nicméně pořád mě to táhne k Citizen. Mám možnost je mít za ještě trošku lepší peníz. Když si vezmu, že za ty Lorusky bych dal 3.300,- měl být smutný, že to není ono, pak je se ztrátou prodat a stejně koupit Citizen - to se prostě neoplatí. Citizenky uvidím příští týden na živo a tma se bude lámat chleba.

Odkaz ke komentáři

před 8 minutami, huz46212 napsal:

Jedna Pepsi sranda z Germánova, geniálně provedená, kdy na cifru není vůbec žádný nápis, kalibr Seiko NH35, škoda jenom toho minerální skla: https://www.schoeneuhren.de/en/professional-automatic-diving-watch-20-atm-ep3855-men-s-diver-200m-pepsi-blue/a-21036/

PLNÉ KONCOVKY tahu - moje slabost, všecky plechové blytníky jem postupně zapudil ;oú

Odkaz ke komentáři

před 2 minutami, papun napsal:

Já jedny full lumi Lorus quartz mám a spokojenost.

Ty mnou uvedené Lorus RL451AX9 mají tu lunety asi fakt jen jako dokeraci. Jako v reálu bych ji stejně nepotřeboval, ale na druhou stranu nosit imitacoi něčeho se mi taky nechce. Celkově je těžko se o nich dozvědět něco víc a L2L taky nikde nevidím.

Festina je mi víc nesympatická než ten Lorus. Jako značka myslím.

No nicméně pořád mě to táhne k Citizen. Mám možnost je mít za ještě trošku lepší peníz. Když si vezmu, že za ty Lorusky bych dal 3.300,- měl být smutný, že to není ono, pak je se ztrátou prodat a stejně koupit Citizen - to se prostě neoplatí. Citizenky uvidím příští týden na živo a tma se bude lámat chleba.

Už jsi skoro u cíle - správný chlap holt nakonec musí získat city žen ;o)

Odkaz ke komentáři

Přečetl jsem si všemožné o koktání vteřinovky, zavařil překladač a zjistil, že to je vlastnost. Takže ještě to má příběh a ten dneska frčí :D

Spíš se divím, že při dnešních technologických možnostech neměli potřebu to změnit - lépe řečeno předělat.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...