geometr Odesláno 26. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2021 Nedělá na ty hodinky někdo gumu, která by byla až k pouzdru (obdobně jako tah)? To bych řekl, by ty hodinky vypadaly ještě fajnovějc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2021 před 2 minutami, Snekofon napsal: Já mám jedny hodinky s Miyotou 8125 a než jsem chytil chronobundus, tak jsem je poctivě nosil všude a pořád, tehdá jsem byl spokojený OWG Nikdy jsem nepozoroval zaškobrtnutí vteřinovky, strojek šel a doteď jde bez servisu báječně a přesně. Je kolem toho víc křiku, než jaký to ve skutečnosti je problém a zbytečně to odrazuje od hodinek s tímto strojkem. Na mě to taky dělá takovej dojem, nicméně kousky, u kterejch se to projeví, se nejspíš vyskytovat mohou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cityfly Odesláno 26. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2021 U vteřinovky nevidím nejmenší problém a přesnost je super +4s za den, takže za sebe maximální spokojenost. Gumu k pouzdru jsem žádnou nedohledal, ale váhám nad tímto v tmavě modré: https://www.strapshop.cz/hirsch-synteticke/hirsch-pure Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2021 Koukal jsem na nějaký video s coke na isofranu (jestli byl origo, nevim) a taky to nevypadalo špatně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2021 Já přihodím svůj výběr. Věděl jsem, že Citizen Promaster nesmí u mě chybět. Ale u výběru konkrétních hodinek z této řady jsem se zapotil jako nikdy. Pořád byly favority NY0040-17LE a full lume. Nakonec jsem si řekl, že tu modrou si splním na jiných hodinkách a z full lume jsem dostal strach, jestli na mě nejsou moc sportovní a až moc svítící. A nakonec blesk z čistého nebe, přeskočila jiskra a Vánoce byly ve stavu nadšení. Přesnost neměřím, ale evidentně se nejedná o nic nestandardního. Za tu cenu, super stylový hodinky, který udělají stoprocentně svoji práci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2021 Koukám na ty hodinky, koukám a koukám a najednou mi bleskne - proč nejdou? Už mi fakt hrabe . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2021 Paráda! Zelený tu chyběly. Ty se mi hodně líběj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 28. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2021 @Chronopetr zelenou bych nedal, ale to je věc vkusu. Ta full lumi verze u nás už není že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 28. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2021 před 42 minutami, papun napsal: @Chronopetr zelenou bych nedal, ale to je věc vkusu. Ta full lumi verze u nás už není že? Já ji viděl jen na Chrono24 nebo eBay většinou někde ze Španělska, Itálie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 28. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2021 před 11 hodinami, tombas napsal: Koukám na ty hodinky, koukám a koukám a najednou mi bleskne - proč nejdou? Už mi fakt hrabe . Slušný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 23. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2021 V 22. 12. 2020 v 22:31, AndyAaron napsal: Jeste me napada, zkus sehnat Citizen NY2300. Mel jsem je a jsou bozi prave na mensi ruku. Vydrzely mi dyl jak NY040. Delaji nekolik variant ciferniku. Modry cifr, zlate napisy a pepsi bezel je top. Par mych fotek: aky maju priemer a rozmery? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 23. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2021 chlapi, hodte este nieco do placu, neopozerane, aspon s akym-takym vlastnym dizajnom vo velkosti 40mm. len nie s korunkou a datumom na "4". vdaka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2021 Ty vago, kdyz uz napisu i referenci, tak se to da zkopirovat do google a vyjede ti vsechno co potrebujes... Maji 41mm https://www.google.com/search?q=Citizen+NY2300&rlz=1C5CHFA_enCZ927CZ927&oq=Citizen+NY2300&aqs=chrome..69i57j0i22i30l9.328j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 https://www.creationwatches.com/products/citizen-automatic-198/citizen-promaster-diver-automatic-ny2300-09eb-ny2300-21-jewels-200m-mens-watch-1123.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 24. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2021 před 21 hodinami, Roman-ZA napsal: chlapi, hodte este nieco do placu, neopozerane, aspon s akym-takym vlastnym dizajnom vo velkosti 40mm. len nie s korunkou a datumom na "4". vdaka. https://www.geckota.com/watches/divers-watches https://spinnaker-watches.co.uk/collections/cahill-mens-watch https://wolbrook.com/collections/skindiver-automatic-watches Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 24. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2021 tie Spinny su dost ala Rolex, Geckota a Wol su dobre tipy, uz ich dlho obzeram. ta 60 hodinova rezerva u Wol je velmi slusna ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2021 Wolbrooky jsou fajn i kdyz uz to je kopirka Glashutte SeaQ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 24. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2021 (upraveno) ich dizajn vychadza zo 70tych rokov - Wolbrook Watches - From 1949 to the Watch of N. Armstrong and Beyond Glasshutte vtedy robili Spezichron. osobne si nemyslim, zeby to bola kopirka. Upraveno 24. července 2021 uživatelem Roman-ZA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 24. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2021 oprava Spezimatic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2021 To jo, ale kdyz se podivas na stranky Wolbrooku, tak tem hodinkam ze 60. let spise odpovida model Skinndiver WT. Ty nove Skinndivery jsou opravdu hodne podobne tem Spezimatic/SeaQ. Jako mne to nevadi, jen kdyz ti Spinnaker prisel moc jak Rolex, tak je nutne zvazit i tohle. Mne ty Skinndivery lezi v hlave uz dlouho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 24. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2021 suhlasim s tebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se