Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
toto je Viktorovo povídání o značce Precista se kterým se naprosto ztotožňuji:

.....Precista

..... v přípravě je taký projekt CAF - Czech Air Force. V debatách o těchto modelech na jejich fóru se člověk mimo jiný často dozví méně známý informace z historie jednotlivých modelů vojenských hodinek.

Tohle je pro mne novinka. Je možné to trochu rozvést?

Díky.

Pokud mi někde něco ušlo tak se omlouvám.

EDIT: sakra, nebyla by možná vyjímka :sleeping_03anim:

Upraveno uživatelem horal
  • Odpovědi 349
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
MM jsem taky mel, nevadily mi a libil se mi design. Nikdo normálni vubec nepozna, co to mate na ruce a vsechny zaujme design.

Asi budu opakovat,co už na tomhle fóru zaznělo mockrát.Hodinky nosím především kvůli svému pocitu,ne kvuli tomu co si o nich myslí ostatní,je radost dívat se na svoje vysněné hodinky.Zjstil jsem ,že vlastně čas na nich je pro mě sice důležitá,ale až druhotná záležitost..

ale pro cloveka s obvodem zapesti 17cm je nakup v euforii toho ze to jsou ty Paneraaaje muze celkem mrzet pokud po par dnech zjisti ze jsou proste velky, neforemny a ze to na denni noseni neni ono..

Věřím,že těchto lidí moc není ,Panerai není věc náhlého rozmaru,euforie.Člověk v to musí dospět,uzrát.Na druhou stranu tomu komu se MM líbí,necht si je pořídí.A hlavně ať má radost.

Odesláno
1.takhle vypadá ORIGINÁL na dámské ruce (když je řeč o velikosti)

2.tím, že to kupujete potažmo prodáváte dál, živíte ten šmejd co to vyrábí - co k tomu víc napsat

(tohle je můj poslední příspěvek v tomhle vlákně)

1) a to je prave ono :crying_anim02: takova modni parodie na to co vsechno se na tu ruku vleze..

2) v tomhle mas pravdu, dalsi si uz nekoupim ;) a jestli prijdou na radu nejake OP uvidim casem, zatim jsem k nim porad nedozral, proste jeste je mit nemusim ;)

Odesláno (upraveno)

V tomhle to mámm jednoduchý... OP pro mně nejsou protože se mi doslova hnusí ta patentovaná uzávěra korunky, ale mnohem víc mi styl nápisů na číselníku, prostě mně ruší, takže ani Radiomir pro mně nepřipadá v úvahu.

Kupuju (s tímto druhem pouzdra) si jenom hodinky s California dial protože je prostě nepovažuju za napodobeninu existujících Panerai ale za to samé jako všechny B-Uhren... REMAKE... howk :)

Upraveno uživatelem Onion
Odesláno (upraveno)
V tomhle to mámm jednoduchý... OP pro mně nejsou protože se mi doslova hnusý ta patentovaná uzávěra korunky, ...

OP se dá podlehnout nebo je nenávidět. Rozumím ti a musí být pro tebe opravdu trnem v oku.

Upraveno uživatelem Ondraj
Odesláno (upraveno)

Kupovat si MM jako na zkousku pred tim nez si koupim PAM mne prijde hodne prastene, ale respekt! Mozna by Panerai mohl misto katalogu zasilat MM na zkousku. Cenove by to vyslo mozna skoro stejne jako priprava, tisk a zasilani katalogu :D

Co se tyka klonu a dejme tomu hodinek "velmi se podobajicich" - tak to mne netrapi. Ma to jiny napis a je to priznane.

Upraveno uživatelem frista
Odesláno (upraveno)
OP se dá podlehnout nebo je nenávidět. Rozumím ti a musí být pro tebe opravdu trnem v oku.

nejsou mi trnem v oku... prostě se mi fakt hnusí ta ochrana korunky.... a popravdě řečeno, čím vyšší model, tím méně se mi to líbí... Kolega je měl, takže jsem měl dost a dost času si je ozkoušet a ponosit... Pak mi opravdu vadí ty nápisy.. Proto se mi líbí třeba ty Precisty Italian více než Panerai Radiomir... Precista je bez nápisů... :)

Upraveno uživatelem Onion
Odesláno
Gratulace :-) Já moc košile s krátkým rukávem nenosím:-) i v létě se pařím v dlouhém rukávu s manžetovými knoflíčky :-) i když od svatby jsem už zakoupil dvě s krátkým rukávem a nosím o trošku méně růžové...čím to asi bude? :thumbsup_anim: :thumbsup_anim:

Já jsem košile s manžetovými knoflíčky přestal nosit.

Pořád jsem měl pocit, že mi odírají hodinky. Vadilo mi, jak se dotýká kov kovu :(

Odesláno (upraveno)
Kdo si od něj koupí tohle, je u mě frajer ... cool.gif

Bingo :speak_cool: Neco mi rika, ze o tohle bych hral s chuti! Navrhnu to jako hlavni cenu turnaje Msteticky Mysak :guitar: A pak ze je tu snobarna !!!

Upraveno uživatelem frista
Odesláno
Zdá se mi že tohle forum je čím dál víc o snobárně než o hodinkách.

spíš o tom, že člověk není natolik bohatý, aby si kupoval hodinky, které za pár týdnů pošle dál

Odesláno
spíš o tom, že člověk není natolik bohatý, aby si kupoval hodinky, které za pár týdnů pošle dál

Možná Kvído myslel ty manžetové knoflíčky. Já jich mám více jak deset párů :-D

Odesláno
Možná Kvído myslel ty manžetové knoflíčky. Já jich mám více jak deset párů :-D

Zkus napsat správně Qvido, já tě zase nebudu oslovovat třeba Mengele ;-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...