Campino Odesláno 5. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2022 Bb 58 boli moje jedny z najkrajších hodiniek a tiež asi najpresnejších, za 2,5 roka mi chodili tak +2s/ tyžden odkladane na noc cifernikom hore. Neviem ako v ČR ale v SK začína byt s niektorymi modelmi rovnaky čakací problém ako s RLX. Napriklad na BB Chrono reverze panda čakám od Júna a či sa tento rok dočkám je otázne, je toho málo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 5. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2022 před 12 hodinami, nickolas napsal: Nemyslim ze tak vyrazne, ale castecne to uz tady je. BB Pro, Pelagos 39, FXD…ciste poradnikova zalezitost. Na Ch24 jsou tyhle modely dostupne vyrazne nad cenikovku. A s těma Pelagosama 39mm je to teda jak? Třeba někdy doprodám GS a nejsem si jistej, ale možná znova prodám i Expy, takže pak bych po delší době zas potřeboval doplnit stav. Tak abych věděl, na co se připravit ;-). Ale spíš počkám, jestli nebudou i v modrý, koupit černý k černým BB58 by bylo dost praštěný i na zdejší poměry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 5. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2022 Podívej se na ceny na Ch24. Žádný prodejce v ČR je nemá. Bechyně na ně má pořadník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 5. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2022 Tak to se mi hodí, ten pořadník, když je teď stejně nechci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baltimore1 Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 Zohnať pelagos v modrej je už tiež celkom problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harrior Odesláno 4. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2022 Stručný update přesnosti, kterou jsem zde nedávno řešil: po 15 dnech +41 sekund, tzn. necelé 3 vteřiny denně do plusu v průměru. Denně zhruba 12-13 hodin na ruce, zbytek korunkou dolů, odchylka tam naskákala, když ležely. Při používání a v pohybu prakticky 0. Sice ne zázrak jak u některých dalších majitelů i tady na fóru, ale za mě ok a pozorování tímto končím. Děkuji za pozornost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaaBe Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 V 27. 11. 2022 v 18:58, Baltimore1 napsal: Zohnať pelagos v modrej je už tiež celkom problém. To je dobré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se