Jump to content

Tudor BB58 nový model

Maxel

Recommended Posts

Bb 58 boli moje jedny z najkrajších hodiniek a tiež asi najpresnejších, za 2,5 roka mi chodili tak +2s/ tyžden odkladane na noc cifernikom hore. 
Neviem ako v ČR ale v SK začína byt s niektorymi modelmi rovnaky čakací problém ako s RLX. Napriklad na BB Chrono reverze panda čakám od Júna a či sa tento rok dočkám je otázne, je toho málo🙁

• Replies 266
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

před 12 hodinami, nickolas napsal:

Nemyslim ze tak vyrazne, ale castecne to uz tady je. BB Pro, Pelagos 39, FXD…ciste poradnikova zalezitost. Na Ch24 jsou tyhle modely dostupne vyrazne nad cenikovku. 

A s těma Pelagosama 39mm je to teda jak? Třeba někdy doprodám GS a nejsem si jistej, ale možná znova prodám i Expy, takže pak bych po delší době zas potřeboval doplnit stav. Tak abych věděl, na co se připravit ;-).

Ale spíš počkám, jestli nebudou i v modrý, koupit černý k černým BB58 by bylo dost praštěný i na zdejší poměry.

• 4 weeks later...

Stručný update přesnosti, kterou jsem zde nedávno řešil: po 15 dnech +41 sekund, tzn. necelé 3 vteřiny denně do plusu v průměru. Denně zhruba 12-13 hodin na ruce, zbytek korunkou dolů, odchylka tam naskákala, když ležely. Při používání a v pohybu prakticky 0. Sice ne zázrak jak u některých dalších majitelů i tady na fóru, ale za mě ok a pozorování tímto končím. Děkuji za pozornost🙂20221204_121824.thumb.jpg.c8c71e3964da1e20588e2f7b8a840a38.jpg

• 2 weeks later...