MíraMíra Odesláno 29. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2020 (upraveno) https://forum.chronomag.cz/topic/139397-tudor-bb58-nový-model/?do=findComment&comment=2530852 Úplně mi mluvíš z duše, přesně tak to mám taky. Nadruhou stranu si doma umím představit obě varianty. Upraveno 29. června 2020 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 29. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2020 celomodrá je samo dobrá, stříbrné ručky, malá velikost, těmhle prakticky chybí už jen moje ruka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 29. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2020 no pokud je to co vcera uverejnil Tudor na IG tak by mi tam hooodne vadil ten modry krouzek u korunky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 29. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2020 Pockat.. vcera vyhodily jen fotku starych modrých.. a krouzek kolem korunky maj prece vsechny novodobe BB... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 29. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2020 krouzek maj, ale treba 58 a ranger ho maji stribrny ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 29. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2020 No tak muzem jeste furt doufat.. jeste neni nic definitivni.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 29. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2020 tak ja je nechci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 30. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2020 Další foto "ukradeno" z netu. Za mě neurazí, ale ani moc nepotěší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 30. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2020 Přidám ještě jednu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 30. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2020 (upraveno) Na Facebooku Tudor watch je první upoutávka. Nový model Tudor 2020 : 1.července 7:00, Central European Summer Time (CEST Upraveno 30. června 2020 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 30. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2020 Jj, vypada to dobre.. AR, matnej cifr, super odstín modre.. i ten krouzek na korunce :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 30. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2020 tak nejsou spatny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 30. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2020 Jsem zvědavej na pořádný fotky a videa. Jinak za mě asi dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 30. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2020 no je to takovej modernejsi koncept, nemusel tam bejt ten rivet bracelet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 30. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2020 https://www.instagram.com/p/CCC9pWsKh8H/?utm_source=ig_web_copy_link Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 30. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2020 A další foto z netu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 1. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 https://barkandjack.com/2020/06/30/introducing-the-tudor-black-bay-58-blue-ref-79030b-001/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 1. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 Co me potesilo, a za co ma Tudor u me palec hore je tohle info: k dispozici u AD ode dneska. Predstavi a rovnou je muzes koupit. Zadne cekani dalsiho pul roku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4st0n Odesláno 1. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 Hrozne mi pripominaji Pelagosy a to je asi dobre:) nevite jestli ted maji byt jsste dalsi kousky nebo je toto vse?Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 1. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 predstaveni na Hodinkee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se