Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nemám zkušenost takže se ptám

Mohu  do termohrnku nalej turka? nebude zlobit při nalévání v těsnění? 

Odesláno
  V 26. 1. 2021 v 17:24, Conrad napsal:

Nemám zkušenost takže se ptám

Mohu  do termohrnku nalej turka? nebude zlobit při nalévání v těsnění? 

Rozšířit  

a co znařka Tefal chtěl bych tak 200-300 ml

Odesláno (upraveno)

Záleží jakej termohrnek to bude. Třeba u těch cvakacích ventilů, tak tam bych se bál, že se tam dostane zrnko (mletý) a nebude to těsnit.

Já mám obyč z Tesca za cca 100 s tímhle typem uzávěru 
112263_3.jpg

a je úplně v pohodě, ne jako jiný, který tečou. A do tohohle bych turka klidně dal.

Upraveno uživatelem filltos
Odesláno

Já mám kvůli těsnění a blbuvzdornosti tenhle šroubovací lifeventure, mám dva, ideální velikost a jednoduchost. Kafe vydrží horké do 4h.  

18760.jpg.f63325409dfa510e623bea1e8c007dcb.jpg

Odesláno

Díky za tip to bude to pravé ořechové objednal jsem

Odesláno

Mám ten termohrnek Lifeventure taky , pije se z něj docela dobře .Ale vždycky se pokapu , protože v tom těsnění víčka zůstane trošku kávy . Co se týče izolace tak po cca 4 hodinách byly teplota 63 stupňů a po 8 hodinách 45 stupňů , měřeno v pokojové teplotě . Jen pro srovnání tak reklamní termoska za cca 150 Kč udržela za stejný čas teplotu o 10 stupňů výše . 

Odesláno

Jako šroubovací víčko u termohrnku mi přijde jako nic moc nápad, nespressácký používám hlavně v autě a tam ocením otevření a zavření jednou rukou a nehrozí pokapání.

Odesláno (upraveno)

jo mačkací bude do auta určitě šikovnější , já ten svůj bral podle rozměru aby vlezl do auta pod loketní opěrku a zároveň do batohu 

Upraveno uživatelem Effe
Odesláno

Mam nejakej z Ikea za 200. Neni to termoska, ale ja si stejne udelam kafe a hned ho v aute piju, takze cajk. Neprotece vubec, mackaci uzaver bez hrnku😎

Odesláno
  V 27. 1. 2021 v 11:23, Kapo napsal:
Mám Esbit, protože v balení jsou dva uzávěry, jeden mačkací a druhý závitový, navíc ve víku je další kelímek.

+1.
Ten druhej kelimek ve viku je supr.
Odesláno
  V 27. 1. 2021 v 8:17, Conrad napsal:

Díky za tip to bude to pravé ořechové objednal jsem

Rozšířit  

Je fajn do batohu. A do víčka můžeš dát ibalgin 🙂

V 27. 1. 2021 v 9:21, filltos napsal:

To vypadá dobře. Jak se z toho pije?

Rozšířit  

Pije se dobře, ale jak bylo zmíněno musíš po otevření "odkapat" víčko. 

Odesláno

V létě nosím 0,5 litru termosku ze Sportissima se šroubovacím uzávěrem, většinou v boční kapse batohu a další vychlazenou vodu mám v petce v batohu. Je příjemné na tůře si dát chladnou vodu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...