Dantechno Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Tak jsem si koupil nějaký nový termosky... Ta největší právě dorazila. Solidní kus oceli Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 dobry kanon...:) to je 1.5L? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Tahle ma 1,3L. Nevim co s ni budu delat. Ale libilo se mi, jak do ni na videu strileli z pistole, hazeli s ni a prejizdeli autem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 na vikend nieco z toho vymyslis a zrealizujes, potom sa pochval:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 To už vypadá jako náboj do tanku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 Může přijít konečně zima Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 Ne, Ty tedy význam horkého nápoje nepodceňuješ. Já kdysi dávno vozíval na motosrazy svou vyhlášenou česnečku. Nějaká no name 1,5l. Druhý ráno byla sotva vlažná, přesto probouzela i mrtvého Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the.Doctor Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 Zdravím zdejší osazenstvo. Pánové taky přidám pár klasických krámů co tahám u sebe. Termohrnkům a lopatkám jsem zatím nepodlehl... :-)Odesláno z mého SM-A715F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 Pánové koukám po tý termosce Stanley a rozhoduje se mezi těma litrovýma s držátkem a bez držátka, je tam rozdíl 3 kilča. Nemám problém si připlatit ty 3 kila, ale aby to držátko spíš nevadilo. Jaký máte zkušenosti? https://www.stanleytermosky.cz/p/stanley-termoska-legendary-classic-1-l-zelena https://www.stanleytermosky.cz/p/stanley-termoska-adventure-series-1l-zelena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 Já ji mám s a bez bych asi nechtěl. Ono se dá solidně sklopit, takže pak ani moc nevadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 Doktore, krásný PePeK! Takového z Ulmu jsem nosil pěkných pár let, než jsem přezbrojil na lisovaný petfašky Přece jenom Luger v JHP má lepší přesvědčovací schopnosti. Ale na utajené nošení byl PePeK ideální zbraň. Velký zbytek EDC na fotce chybí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 před 3 hodinami, mAra_ napsal: Já ji mám s a bez bych asi nechtěl. Ono se dá solidně sklopit, takže pak ani moc nevadí. Dík! Já si ty 3 kila potřeboval zdůvodnit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 @Strocek no ale jestli máš třeba na batohu boční kapsu na láhev, tak to ucho bude s největší pravděpodobností zavazet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 Teď sem jí zaplatil. Já jí do baťohu stejně dávat nebudu, to je na rodinný vejlety autem a tam vozim plno krámů, takže to tam překážet nebude. Vzal sem zelenou, ale dokoupim ještě černou jako na čaj a na kafe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 Jak píše Moco, záleží jak ji budeš nosit, já mám všechny bez ucha, jednou jsem dostal s uchem a naštěstí šlo násilím odmontovat . Nosím tedy převážně v batohu a tam to dost překáží.Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 před 8 minutami, Strocek napsal: Teď sem jí zaplatil. Já jí do baťohu stejně dávat nebudu, to je na rodinný vejlety autem a tam vozim plno krámů, takže to tam překážet nebude. Vzal sem zelenou, ale dokoupim ještě černou jako na čaj a na kafe. + hrnek samozřejmě musí bejt tenhle jsem dokoupil a je fajn....4h teplé kafe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 před 50 minutami, moco napsal: + hrnek samozřejmě musí bejt tenhle jsem dokoupil a je fajn....4h teplé kafe Hmm, tak dík, ten je pěknej a ani to není extra velký chjo, to je fórum tohle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 Před hodinou, moco napsal: + hrnek samozřejmě musí bejt tenhle jsem dokoupil a je fajn....4h teplé kafe ukazoval sem ho manželce a prej ho nepotřebujeme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fil69 Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 Takový chlapský hračky se ukazujou manželce až když jsou koupený... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 (upraveno) Hele už s tou termoskou sem to měl hustý... a to sama přišla s tim, že nějakou potřebujeme .(ikeácká pulitrovka je už nedostačující) s těma 13kilama sem musel pozvolna... a taky mi pomohlo, že je vítěz dTestu.. U toho termohrnku sem už nic srabácky neriskoval , ale zase pořád to tam bylo 50/50 že by to mohlo pojít . ještě doplnim, jak sem jí to nandal, že né ze společnýho tu termosku, ale za svý..., takže OK... Upraveno 24. března 2021 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se