Prochy68 Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 Od Fénixu mám 3 kousky, od Nitecore zatím jen nabijecku, tak aspoň trochu vyrovnám síly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 před 5 hodinami, Prochy68 napsal: Ahoj, hledám nějakou svítilnu na batoh pro noční přesuny po silnici. Co by měla umět: - dobíjecí, USB-C - červené světlo - výdrž cca 8 hodin - ideálně kdyby svítila ve více směrech Díky za tipy https://www.svitilny-fenix.cz/produkt/nabijeci-mini-svitilna-fenixe-lite/ Mám ji na batohu, ale vypadá to tak, že už to je výběhový model. Modré světlo je výborné při chůzi v mlze, byl jsem překvapený, jak daleko je vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 Vy mi to teda komplikujete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juk Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 Jak už tady mnohokrát někdo napsal. Tak kup všechny a pak uvidíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 No proto se právě ptám tady abych nemusel , mám všeho plný šuplíky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šťovík Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 před 6 hodinami, Prochy68 napsal: Ahoj, hledám nějakou svítilnu na batoh pro noční přesuny po silnici. Co by měla umět: - dobíjecí, USB-C - červené světlo - výdrž cca 8 hodin - ideálně kdyby svítila ve více směrech Díky za tipy https://www.defendia.cz/outdoor/vystrazne-svetlo-nextorch-ut22/ Univerzální výstražné světlo na batoh, kšiltovku, oblečení, auto (magnet). Vypnutí poklepáním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 V 22. 12. 2023 v 15:46, vzduch napsal: Jen k těm kurzům první pomoci. Já se účastnil jednoho několikadenního, který mi zajistil zaměstnavatel a byl to ten nejsmysluplnější kurz, který jsem absolvoval. A že jich bylo!!! Např. prvně jsem se tam setkal s použitím turniketu,... Krom toho, že různý kurzy mají různou kvalitu, je taky fakt, že se ty postupy s časem mění - třeba ten turniket tu s námi není odjaktěživ (pamatuju, že se svýho času v rámci managementu krvácení řešily tlakový body proti kosti, což dnes nepraktikujem ani na profi úrovni, atd.). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 EDC : 2020 Osprey escapist 32 black, petka s vodou, 2xnůž, 2X baterka, blikačka na zavěšení, lékárnička s několika nitrilovými rukavicemi, roušky, gel. dezinfekce, papírové kapesníky, 2xMFH termofolie, šedá textilní instalatérská páska, psací potřeby, náhradní předplacený telefon (obyč.), svinovací metr, menší množství hotovosti (czk/€), (další drobnosti typu pinzeta, jehla, nitě, provázek...) . To je takový základ. PS: dřív jsem se snažil nosit obuv jako polobotky, nebo kotníkové kožené, dnes víceméně všude chodím v běžecké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 27. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2023 V 22. 12. 2023 v 15:00, Quarantine napsal: V podstate v jakymkoliv army nebo outdoor shopu. Zkus treba tohle https://www.armed.cz/turnikety/ zakladni kurz prvni pomoci treba tu https://www.cervenykriz.eu/prvni-pomoc nejake pokrocilejsi kurzy uz chce trochu pohledat Díky, CAT pořídím, Armed mám kousek od práce, tak to tam omrknu. Na ČK jsem se díval už dřív, ale přišlo mi to takové hodně obecné/základní. Něco takového už mám za sebou (i když samozřejmě opakování jednou za rok-dva není asi na škodu. Představoval jsem si něco praktičtějšího, kde bych si vyzkoušel turniket, natvarovat dlahu a zafixovat končetiny, použítí nějakých kanyl, hrudní chlopně atd. V 22. 12. 2023 v 15:02, Pozorovatel napsal: Lékárniček mam vícero dle situací a základ vždy tvoří už předpřipravená od Lifesystems a do toho ještě věci, které tam potřebuji. https://www.4camping.cz/c/vybaveni/hygiena-ochrana-prvni-pomoc/cestovni-lekarnicky/#ps[]=producer_184 Také děkuji za tip na Lifesystems. V 22. 12. 2023 v 15:02, Pozorovatel napsal: ...a je potřeba s tím zacházet s rozumem, aby člověk nenadělal ještě více škody. Toto samozřejmě vnímám a proto bych si rád použití vyzkoušel a naučil se, v jakých situacích to správně používat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 27. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2023 Diky vsem za tipy na blikacku, vidim ze to budu muset jeste promyslet. @Jehlan Muzu se zeptat na co svinovaci metr (rad se poucim jestli nerozsirit vybavicku )? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 27. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2023 Pravidelně potřebuju něco změřit (je to obyč. 3m řemeslnický) tužku k tomu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 27. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2023 před 11 minutami, Jehlan napsal: Pravidelně potřebuju něco změřit (je to obyč. 3m řemeslnický) tužku k tomu. jo tak, ja myslel jestli nema jeste nejakou specialni funkci ktera mi unika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 27. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2023 U sebe metr nenosím, ale v autě jeden mám. Občas se to hodí v IKEA, Hornbach atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 14. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2024 Kucí potřebuju radu, jaká flaška od Stanley se mi vejde do držáku na nápoje v Oktávce IV? ď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 14. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2024 U sebe metr nenosím, ale v autě jeden mám. Občas se to hodí v IKEA, Hornbach atd. V autě je metr dobrý i když neděláš obchodně technického. Než si něco myslet tak je lepší to změřit. Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 20. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2024 nový lvl edc spojený s hodinkami https://turnercncinc.com/collections/eds-manifesto/products/sneakreaper-industries-plan-c-casio-f91-w-watch-case Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 21. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2024 Páni, to je konina. To už je snad lepší prsten s tajnou schránkou na jed nebo jiný oblíbený bílý prášek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 21. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2024 Sláva nazdar výletu, nezmokli jsme už jsme tu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 23. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2024 Diky vsem za tipy na blikacku, vidim ze to budu muset jeste promyslet. [mention=79560]Jehlan[/mention] Muzu se zeptat na co svinovaci metr (rad se poucim jestli nerozsirit vybavicku )?Tak jsem nakonec vybral na zkousku Nitecore Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 23. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2024 Nevíte prosím někdo, zda se dá někde ještě rozumně sehnat fenix CL09? Viděl jsem to u kolegy, je to pecka, jak velikostí, tak množstvím světla, který to umí dát. Jen je to všude vyprodaný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se