Pepino777 Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2021 V 11. 1. 2021 v 21:26, Harwey napsal: Mam ju asi 2 tyzdne, nosim ju s klucami, farba na hranach uz je odrana. Na vecerne prisvietenie postacuje. Rozšířit Otazka co je vecerni prisviceni, rad bych si vecer cestou mezi polem a lesem posvitil lip, nez mobilem...
Pepino777 Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2021 Pardon uz nejde edit... Ale zajima me, zdali ma smysl, cekat na vystavu stanu, daji se tam opravdu koupit drobnosti jako noze, baterky, atd. Za lepsi ceny nez ted?
Murphy97 Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2021 Muj nazor....? Ne, ceny nejsou vyhodnejsi, nebo o moc vyhodnejsi, nez on-line, ale vyhodou je, ze si to clovek porovna, prohledne, osaha, ... Koupil jsem tam loni spacak, za srovnatelnou cenu jako na internetu, ale mohl jsem si na nej sahnout. Na vystavach/veletrzich pro zvirata take vzdy nechame dost penez. Ale popravde; najemne tam vystavovatele take urcite neco stoji, a tak je to dle meho dost psychologicke. Clovek jde na vystavu (veletrh) tak nejak na "cumendu" a najednou ma pocit, ze si to musi odnest domu, pac si to prohlednul, mohl si na to sahnout a mel navic pocit, ze to koupil "na trhu". Tim to ale urcite nechci nejak dehonestovat, ostatne, chodim na tyto akce rad, mam pocit, ze mam tak nejak tematicky vse na jednom miste.
Murphy97 Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2021 Jo, a bezte uz fsichni vite kam..... ...prave jsem si objednal baterku. Cert mi byl dluznej tuhle partu. Posledni, co jeste nemam doma jsou ty hnusny RedWingsShoes. Doprcic! Ze ja nestastna jsem si nevzala Pistu Hufnagla...?
Pepino777 Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2021 Ja statecne odolaval, jeste pred tydnem jsem si rikal, ze takovou koninu, jako je baterka na klice prece nepotrebuju..... Co myslis ze posledni tri dny zkoumam a vybiram???..........
Murphy97 Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2021 V 12. 1. 2021 v 22:58, Pepino777 napsal: Ja statecne odolaval, jeste pred tydnem jsem si rikal, ze takovou koninu, jako je baterka na klice prece nepotrebuju..... Co myslis ze posledni tri dny zkoumam a vybiram???.......... Rozšířit baterku? :-)
Murphy97 Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2021 V tom jsem sakra dobrej. I kdyz piju. Mliko.
Dantechno Odesláno 13. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2021 (upraveno) Já mám na klíčích už rok tohle: OLIGHT i1R2 EOS A je to naprostá pecka. na takovýho mrňouse fakt velký výkon (2 stupně ) i výdrž slušná. Vychytaně ukryté nabíjecí usb + signalizace nabijení. Fakt můžu doporučit. Použil jsem ji nesčetněkrát. Každej čumí jak to svítí. Zkoušel jsem i jiné podobné od jiných výrobců ale tahle je dle mě top. Kombinací velikost , výkon, výdrž, obsluha .... https://theflashlightguy.wordpress.com/2020/05/13/olight-i1r-2-eos-review/ EDIT: Pozor na první verzi i1R EOS - tu nebrat, je slabší má hloupě udělaný šroubovací systém kdy se to může v kapse povolit a rozpadnout. U verze 2 nahoře vyřešeno ke spokojenosti. Upraveno 13. ledna 2021 uživatelem Dantechno
Harwey Odesláno 13. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2021 @Pepino777 fenix urcite svieti lepsie ako mobil, takze na cestu z lesa postacuje. ten Olight vyzera tiez super
Moty Odesláno 13. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2021 V 12. 1. 2021 v 22:55, Murphy97 napsal: Jo, a bezte uz fsichni vite kam..... Posledni, co jeste nemam doma jsou ty hnusny RedWingsShoes. Doprcic! Ze ja nestastna jsem si nevzala Pistu Hufnagla...? Rozšířit To kdybych věděl, tak sem Ti je v autě ukázal, abys měl to trápení ukončený, pak ještě můžeš potřebovat raw denim hadry, ultra heavy flanelku a tak, tady je věci, který ještě nemáš
milda21 Odesláno 13. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2021 V 13. 1. 2021 v 5:51, Dantechno napsal: Já mám na klíčích už rok tohle: OLIGHT i1R2 EOS A je to naprostá pecka. na takovýho mrňouse fakt velký výkon (2 stupně ) i výdrž slušná. Vychytaně ukryté nabíjecí usb + signalizace nabijení. Fakt můžu doporučit. Použil jsem ji nesčetněkrát. Každej čumí jak to svítí. Zkoušel jsem i jiné podobné od jiných výrobců ale tahle je dle mě top. Kombinací velikost , výkon, výdrž, obsluha .... https://theflashlightguy.wordpress.com/2020/05/13/olight-i1r-2-eos-review/ EDIT: Pozor na první verzi i1R EOS - tu nebrat, je slabší má hloupě udělaný šroubovací systém kdy se to může v kapse povolit a rozpadnout. U verze 2 nahoře vyřešeno ke spokojenosti. Rozšířit Kde si ji koupil? Díky
Dantechno Odesláno 13. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2021 Hele abych se bohuzel priznal , uz si nepamatuju... Urcite se ti podari najit prodejce.
Murphy97 Odesláno 13. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2021 V 13. 1. 2021 v 6:57, Moty napsal: To kdybych věděl, tak sem Ti je v autě ukázal, abys měl to trápení ukončený, pak ještě můžeš potřebovat raw denim hadry, ultra heavy flanelku a tak, tady je věci, který ještě nemáš Rozšířit Jeden mistni frajer z Proseka mi v nich leze az domu
warann Odesláno 13. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2021 Tak dorazili zas nejaky titanovy serepeticky, karabinky good, ale krouzky jsem uplne ustrelil velikost, takze jsem hned musel objednat dalsi varku mensich, pro jistotu ruznych velikosti.
filo-boxer Odesláno 13. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2021 V 13. 1. 2021 v 7:19, milda21 napsal: Kde si ji koupil? Díky Rozšířit V 13. 1. 2021 v 7:32, Dantechno napsal: Hele abych se bohuzel priznal , uz si nepamatuju... Urcite se ti podari najit prodejce. Rozšířit Já jsem ji bral tady: https://www.amazon.de/gp/product/B07CSPMT85/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
bithas Odesláno 21. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2021 V 21. 1. 2021 v 20:24, dawe009 napsal: Tvůj první dort? Rozšířit Druhej, ale překvapila, že na te dortě nejsou takové ty růžové kytičky z marcypanu.
dawe009 Odesláno 21. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2021 V 21. 1. 2021 v 22:24, bithas napsal: Druhej, ale překvapila, že na te dortě nejsou takové ty růžové kytičky z marcypanu. Rozšířit Mluví ze mě závist, já nikdy žádnej dort nedostal A tu užitečnou věcičku jsem taky měl..až mi ji teda jednou sundali na letišti a už mi ji nevrátili. Hodnou ženu máš.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se